Skip to article

Pentru ca daruiesti, primesti pana la sfarsitul lui mai

Pentru ca daruiesti, primesti pana la sfarsitul lui mai
Kraft Foods a premiat in 17 zile peste 1.000 de persoane, in cadrul campaniei promotionale lansate la inceput de primavara Pentru ca daruiesti, primesti. Pe langa tablete de ciocolata si pachete de cafea au fost acordate si 18 premii de 1.000 RON si 2 premii mari de 10.000 RON, unul in Bucuresti iar celalalt in Cluj.

Campania isi propune sa evidentieze semnificatia gestului de a darui, precum si emotia primirii unui cadou. La campanie participa doua dintre cele mai indragite marci Kraft Foods: ciocolata Milka si cafeaua Jacobs.

Mecanismul promotional nu este unul clasic, ci are si o componenta inedita, menita sa ofere o rasplata in plus consumatorilor fideli. Acestia pot participa la promotie usor si intr-un mod distractiv, intrand in comunitatea Milka & Jacobs, a celor ce daruiesc si primesc si sunt rasplatiti pentru acest gest. Astfel, pe langa cadourile garantate din pachetele promotionale, consumatorii care vor purta accesoriile - o brosa, o esarfa sau o sacosa de cumparaturi, in culorile primaverii - mov si verde - vor avea sansa de a fi premiati atunci cand se vor intalni cu echipele de promoteri Milka si Jacobs.

Pachetele promotionale Milka & Jacobs au inregistrat cele mai mari vanzari in apropierea zilei de 8 martie. Consumatorii nostri au apreciat conceptul diferit al campaniei si au achizitionat produsele pentru a le oferi celor dragi momente de rasfat, declara Cristina Pindaru, brand manager Milka, Kraft Foods Romania.

Pagina de Facebook http://www.facebook.com/daruiestiprimesti are peste 700 de fani. Din 6 aprilie a fost demarat si un concurs pe aceasta pagina: doamnele/domnisoarele pot incarca pana pe 1 mai poze cu ele purtand unul din accesoriile mov-verzi ale colectiei Milka-Jacobs, iar cele mai votate poze vor castiga premii in vouchere de cumparaturi:1 X 1.000 RON, 10X 100 RON.

Caravana Milka-Jacobs a calatorit si va continua sa mearga prin 30 de orase din Romania, in intervalul 15 martie - 30 mai, premiind toti consumatorii ce poarta accesoriile campaniei. Daca un consumator poarta mai multe accesorii, el va castiga mai multe premii. Valoarea totala a premiilor oferite este de minim 500.000 RON.

Vor exista premii mari - 10 tichete de cumparaturi x 10.000 RON, premii mijlocii - 100 tichete de cumparaturi x 1000 RON, precum si produse Milka si Jacobs - 100.000 tablete de ciocolata Milka, respectiv 100.000 pachete de cafea Jacobs.
Pentru ca daruiesti, primesti pana la sfarsitul lui mai


Campania are sustinere media completa, utilizand canalele de comunicare importante: campanie TV, panotaj stradal, mass media, internet, precum si comunicare dedicata in magazine, activari pe strada si in marile retele de magazine.

Milka este cea mai puternica si iubita marca de ciocolata din Romania, care se bucura de cea mai mare crestere a cotei de piata in categorie, peste 8 puncte procentuale* in perioada ianuarie -februarie 2011, fata de perioada similara a anului trecut.

In ceea ce priveste segmentul de cafea, Jacobs a inregistrat o crestere a cotei de piata in luna februarie cu 4 puncte procentuale fata de aceasi perioada a anului trecut declara Andreea Bogdan, Brand Manager Coffee R&G & Soluble.

Campania Pentru ca daruiesti, primesti continua pana la sfarsitul lunii mai, ai timp pana atunci sa cumperi pachetele promotionale si sa te bucuri de accesoriile chic, produsele Milka si Jacobs, de concursul de pe Facebook si de caravana nationala.

Articole recomandate

4 preparate delicioase la cuptor 4 preparate delicioase la cuptor
Cele mai bune rețete la cuptor nu sunt întotdeauna cele mai impresionante, elaborate sau cele mai sofisticate. Rețetele noastre preferate de copt sunt cele pe care le putem face cu ușurință acasă singuri, cu prietenii, familia sau cu copiii. Rețetele la
Reducerile de Black Friday de la FineStore.ro continua pana de Sfantul Andrei! Reducerile de Black Friday de la FineStore.ro continua pana de Sfantul Andrei!
Vesti bune de la FineStore.ro , cel mai mare mare magazin online de bauturi alcoolice! Black Friday continua pana la sfarsitul lunii noiembrie, perioada care coincide cu sarbatoarea Sfantului Andrei. In acest context, reducerile de Black Friday de la FineStore.ro sunt binevenite pentru a le face
Descopera cele mai utilizate 3 tipuri de sudura inox Descopera cele mai utilizate 3 tipuri de sudura inox
Oțelurile inoxidabile, și mai precis oțelurile rezistente la coroziune, sunt o familie de aliaje pe bază de fier, cu o rezistență excelentă la coroziune. Aceste oțeluri nu ruginesc și sunt rezistente la atacul multor lichide, gaze și substanțe
Cele mai utile sfaturi pentru optimizare SEO Cele mai utile sfaturi pentru optimizare SEO
SEO este o denumire englezească prin care sunt definite metodele de optimizare pentru motoarele de căutare. Dacă un site nu este cunoscut, acesta nu are vizitatori, deci nu este de folos. Obiectivul pe care îl are SEO este acela de a-i permite site-ului să se facă
Cele mai populare jocuri de cazinou practicate de femei Cele mai populare jocuri de cazinou practicate de femei
Jocurile și cazinourile au fost o modalitate populară de a ne distra și relaxa. Acestea datează de mii de ani. De la pariurile pe lupte cu animale și până la cursele de cai, oamenii și-au încercat norocul în cel mai creativ mod. Însă