Skip to article

Personalitatea in functie de grupa sangvina

Prin vene nu ne curge doar sange!

Aici se afla cheia personalitatii noastre!

Recunoaste-ti trasaturile de caracter in functie de grupa de sange!

Grupa de sange A

Oamenii cu grupa de sange A sunt puternici si calmi in vreme de criza, cand toata lumea se panicheaza. Totusi, ei evita confruntarile si se simt inconfortabil in prezenta oamenilor. Personalitatile de tip A sunt timide si retrase uneori. Ele cauta armonia si sunt foarte politicoase, dar simt intotdeauna ca nu apartin haitei.

Esti capabila sa faci mai multe lucruri deodata, si nu-ti place sa delegi task-uri, ci preferi sa faci treaba grea singura. Iti doresti cu ardoare succesul si esti extrem de creativa, ai firea cea mai artistica si mai constiincioasa dintre toate grupele de sange , datorita laturii tale sensibile.

Grupa A de sange este compatibila cu personalitatile grupei A si AB. Din grupa aceasta fac parte George Bush, Britney Spears si Jessica Simpson.

Grupa de sange B

Aceasta este cea mai practica dintre toate grupele de sange. Perfectionisti in tot ceea ce fac, sunt gata sa inceapa un proiect si sa nu se opreasca din munca pana nu l-au terminat cu bine. Cand faci ceva, toata atentia ta se indreapta acolo. Esti capabila sa-ti urmezi scopul pana la capat, indiferent de parerile celor din jurul tau.

Personalitatea in functie de grupa sangvina

Esti incapatanata ca un catar, punand adesea regulile si ideile tale mai presus decat ale celorlalti. Personalitatea de tip B este individualista, pune ratiunea mai presus de sentimente, si de aceea poate parea mult prea serioasa. Oamenii cu grupa de sange B sunt considerati voluntari si neconventionali, uneori pana intr-un grad de neacceptat.

Caractere bine intentionate, conduse de impulsuri, personalitatile B sunt compatibile cu B si AB. Printre cei care iti impartasesc grupa de sange se numara Leo di Caprio, Paul McCartney si Jack Nicholson.

Grupa de sange AB

Cei cu grupa de sange AB sunt greu de caracterizat. Descrisi ca personalitati de tip cameleon, ei au intotdeauna pareri diferite de ale altora, una spun si alta fac, nici ei nu se inteleg. Uneori sunt timizi, alteori sunt incredibil de tupeisti.

Ei se adapteaza usor la schimbari si se muta de la un pol la altul in functie de circumstanta. Sunt oameni responsabili, dar nu pot rezista sub presiune, si nu se descurca bine cand li se cer multe. Nu ii deranjeaza sa ajute pe cineva sau sa faca favoruri, atata timp cat le convine si lor.

Personalitatile AB isi rezerva dreptul sa-si arunce jucariile si sa plece cand doresc ele, daca nu le sunt respectate conditiile. In cel mai bun caz imprevizibile, poti fi uneori si sensibile sau grijulii.

Tipul AB este interesat de arta si de abstract, fiind compatibil cu grupele AB, B, A si 0. Ii ai in grupa ta pe Mick Jagger si pe Marilyn Monroe.

Grupa de sange 0

Cei care au grupa de sange 0 sunt cheltuitori, vibranti, energici, si sociabili. Esti sufletul petrecerii si esti cea mai flexibia din toate tipurile de sange. Desi esti capabila sa preiei initiativa in ceea ce priveste cariera, iti pierzi repede interesul si nu esti capabila sa-ti urmezi telul pana la capat. Imprevizibila si aiurita, nu-ti place sa alegi drumul greu in viata, ci te lasi dusa de val.

Tipurile 0 au putin timp pentru pretiozitati, si spun intotdeauna cele trece prin minte. Pretuiesti opinia celorlalti, si esti compatibila cu grupele de sange 0 si AB. Reprezentantii grupei 0 sunt John Lennon si Paul Newman.

Articole recomandate

Primavara incepe la ParkLake cu un nou stil si super concerte pentru super fete Primavara incepe la ParkLake cu un nou stil si super concerte pentru super fete
Primăvara începe an de an cu prima floare, primul mărțișor, prima rază de soare și multe zâmbete, dar anul acesta primăvara aduce și câteva surprize, la ParkLake Shopping Center! Se spune că la anotimp nou, se cere un stil nou, iar
Ce sa nu faci niciodata intr-o calatorie cu masina Ce sa nu faci niciodata intr-o calatorie cu masina
O calatorie cu masina, fie de placere, fie in interes de serviciu, se planifica atent inainte. Stii deja ce ai de facut cand pleci la drum pe patru roti: o revizie a masinii, verificarea consumabilelor, mici reparatii pe ici, pe colo, daca e nevoie, actualizarea asigurarii, daca e cazul, etc. Dar
5 utilizari surprinzatoare ale berii 5 utilizari surprinzatoare ale berii
Sunt o multime de lucruri la care te gandesti cand spui bere: relaxare, prieteni, “alinarea” mancarurilor condimentate. Berea este cel mai consumat produs alcoolic din lume. Insa in afara  de “uzul intern”, berea mai poate fi folosita la o multime de lucruri din
Viroza contagioasa si in randul patrupedelor in aceasta iarna! Viroza contagioasa si in randul patrupedelor in aceasta iarna!
Mihai Nae, cunoscutul dresor canin din tara noastra, ne explica trend-urile in materie de dresaj canin si ne lamureste vis-a-vis de unul dintre cele mai controversate subiecte ale acestui inceput de an, dezbatut o data cu tragica moarte a cunoscutei jurnaliste Cristina Topescu...  Ce se cauta
5 restaurante deschise in Bucuresti in 2019 5 restaurante deschise in Bucuresti in 2019
Vrei sa iesi in oras sa iei cina, insa te-ai plictisit de restaurantele la care mergi frecvent? Iata cateva idei de restaurante care s-au deschis recent, in 2019:  1. Maison des Chef  Poziționat la etajul unu al clădirii Agora Floreasca, Maison des Chef este un bistro aflat in