Skip to article

Personalitatea in functie de obiceiurile alimentare

Stilul de mancare al fiecaruia dintre noi ne dezvaluie adevaratul caracter. Se pare deci ca nu suntem doar ceea ce mancam, ci suntem si cum mancam!

Cele mai comune obiceiuri de mancat

Cei care mananca incet

Cei care mananca incet sunt oamenii rutinei si foarte incapatanati. Ei savureaza mancarea, indicand ca le place sa traiasca fiecare experienta la maximum. Propria lor persoana este prioritara in viata lor, adica se pun mai presus de oricine.

Cei care mananca repede

Daca mananci repede inseamna ca nu esti o persoana echilibrata si ca nu stii sa-ti stabilesti prioritatile. Cei care termina de mancat inaintea celorlalti tind sa puna nevoile altora inaintea celor personale. Ei sunt angajati productivi si exceleaza in domeniile care cer termene limita de realizare.

Cei care amesteca mancarurile

Aceste persoane se descurca cu multe responsabilitati, dar nu reusesc sa distinga intre lucrurile importante si cele banale. De asemenea, nu reusesc sa se concentreze foarte bine la un task.

Cei care mananca alimentele pe rand

Sunt oameni metodici, orientati spre obtinerea rezultatelor, insa sunt putin flexibili cand ii scoti dintr-ale lor.

Cei care taie toata carnea si apoi se apuca de mancat

Sunt personalitati metodice, strategice, dotate cu viziune. Li se potrivesc cariere care cer gandire logica si precizie, precum: ingineria, contabilitatea sau tehnologia computerizata.

Cei carora le plac mancarurile noi, exotice

Acesti oameni care ar gusta din orice sunt curajosi si creativi, gata sa exploreze drumuri noi si sa mearga in contra-curent.

Cei care comanda fara sa se uite in meniu

Oamenii care isi condimenteaza mancarea inainte sa o guste sau care comanda fara sa se uite macar ce bunatati sunt in meniu sunt incapatanati, nu le plac schimbarile, au idei preconcepute.

Articole recomandate

Ce sa nu faci niciodata intr-o calatorie cu masina Ce sa nu faci niciodata intr-o calatorie cu masina
O calatorie cu masina, fie de placere, fie in interes de serviciu, se planifica atent inainte. Stii deja ce ai de facut cand pleci la drum pe patru roti: o revizie a masinii, verificarea consumabilelor, mici reparatii pe ici, pe colo, daca e nevoie, actualizarea asigurarii, daca e cazul, etc. Dar
5 utilizari surprinzatoare ale berii 5 utilizari surprinzatoare ale berii
Sunt o multime de lucruri la care te gandesti cand spui bere: relaxare, prieteni, “alinarea” mancarurilor condimentate. Berea este cel mai consumat produs alcoolic din lume. Insa in afara  de “uzul intern”, berea mai poate fi folosita la o multime de lucruri din
Viroza contagioasa si in randul patrupedelor in aceasta iarna! Viroza contagioasa si in randul patrupedelor in aceasta iarna!
Mihai Nae, cunoscutul dresor canin din tara noastra, ne explica trend-urile in materie de dresaj canin si ne lamureste vis-a-vis de unul dintre cele mai controversate subiecte ale acestui inceput de an, dezbatut o data cu tragica moarte a cunoscutei jurnaliste Cristina Topescu...  Ce se cauta
5 restaurante deschise in Bucuresti in 2019 5 restaurante deschise in Bucuresti in 2019
Vrei sa iesi in oras sa iei cina, insa te-ai plictisit de restaurantele la care mergi frecvent? Iata cateva idei de restaurante care s-au deschis recent, in 2019:  1. Maison des Chef  Poziționat la etajul unu al clădirii Agora Floreasca, Maison des Chef este un bistro aflat in
Ce calitati ai in functie de culoarea preferata Ce calitati ai in functie de culoarea preferata
Stii cate poate dezvalui culoarea preferata despre tine? Specialistii in psihologie au alcatuit un top al calitatilor in functie de preferintele cromatice. Culoarea preferata: Rosu Energic, atent, asertiv, de incredere, puternic, pasional, curajos, spontan, determinat, om de actiune. Culoarea ta