Skip to article

Programul "Danone pentru arta" continua sa premieze tinerele talente

Programul "Danone pentru arta" continua sa premieze tinerele talente
Danone Romania continua programul ?Danone pentru arta?, initiat in primavara anului curent, ce are ca principal obiectiv promovarea tinerilor artisti din Romania. Danone a organizat a doua editie a concursului de pictura desfasurat in cadrul Liceului de Arte Plastice ?Nicolae Tonitza? din Bucuresti, iar patru dintre lucrarile castigatoare constituie temele felicitarilor ce vor fi trimise cu ocazia Sarbatorilor de Iarna.

?Prin acest program, dorim sa ne implicam activ in promovarea tinerelor talente artistice din Romania, sa oferim adolescentilor ocazii si un climat motivant in care sa isi creeze si expuna picturile. Alaturi de economie sau politica, arta este nelipsita dintr-o societate normala, iar cultivarea frumosului este un dar nepretuit pe care il putem face societatii. Concursul de la Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza, este al doilea dintr-o serie de actiuni ce sprijina aceasta cauza?, a declarat Bogdan Ioachim, Director de Comunicare Nutritie si Stiinta la Danone Romania.

Cei 25 de elevi ai Liceului de Arte Plastice ?Nicolae Tonitza? care s-au inscris la concurs, au avut la dispozitie o luna pentru realizarea unor lucrari cu temele: ?Impresie de iarna / Iarna pe strada mea?. Juriul, alcatuit din reprezentanti Danone, a ales 10 lucrari castigatoare, autorii acestora fiind premiati cu materiale de pictura si produse Danone.

?Suntem incintati sa urmarim progresele pe care le fac tinerii artisti de la o editie la alta, si avem toate motivele sa speram ca dintre tinerii premiati de noi, unii vor deveni celebri peste citiva ani? a continuat Bogdan Ioachim.

?Nicolae Tonitza este cel mai mare liceu de arte plastice din tara, cu peste 800 de elevi si performante deosebite obtinute la concursuri nationale si internationale. Si de data aceasta campania desfasurata in parteneriat cu Danone Romania a fost o reusita si suntem incantati de oportunitatea de a pune in valoare creativitatea deosebita a acestor copii. La concurs au participat elevi cu varstele cuprinse intre 11 si 19 ani, iar tema aleasa ?Impresie de Iarna? le-a oferit posibilitatea de a se concentra pe aspecte legate de natura si ecologie, care fac parte dintre preocuparile constante ale liceului nostru?, subliniaza doamna profesor Liudmila Ionescu, Director adjunct al liceului.

?Inca o data talentul tinerilor artisti ne-a impresionat. Lucrarile inscrise in concurs sunt pline de prospetime si au fost executate in tehnici sofisticate. A fost o alegere dificila si ii felicitam din toata inima, pe castigatori si pe toti participantii.? ne-a declarat Andreea Muresan, Manager Relatii Publice si Comunicare la Danone Romania.

La finalul concursului, Liceul de Arte Plastice ?Nicolae Tonitza? a gazduit in cadrul serbarilor ocazionate de implinirea a 60 de ani de existenta, o expozitie cu lucrarile participante si o festivitate de premiere pentru castigatori.

Articole recomandate

4 preparate delicioase la cuptor 4 preparate delicioase la cuptor
Cele mai bune rețete la cuptor nu sunt întotdeauna cele mai impresionante, elaborate sau cele mai sofisticate. Rețetele noastre preferate de copt sunt cele pe care le putem face cu ușurință acasă singuri, cu prietenii, familia sau cu copiii. Rețetele la
Reducerile de Black Friday de la FineStore.ro continua pana de Sfantul Andrei! Reducerile de Black Friday de la FineStore.ro continua pana de Sfantul Andrei!
Vesti bune de la FineStore.ro , cel mai mare mare magazin online de bauturi alcoolice! Black Friday continua pana la sfarsitul lunii noiembrie, perioada care coincide cu sarbatoarea Sfantului Andrei. In acest context, reducerile de Black Friday de la FineStore.ro sunt binevenite pentru a le face
Descopera cele mai utilizate 3 tipuri de sudura inox Descopera cele mai utilizate 3 tipuri de sudura inox
Oțelurile inoxidabile, și mai precis oțelurile rezistente la coroziune, sunt o familie de aliaje pe bază de fier, cu o rezistență excelentă la coroziune. Aceste oțeluri nu ruginesc și sunt rezistente la atacul multor lichide, gaze și substanțe
Cele mai utile sfaturi pentru optimizare SEO Cele mai utile sfaturi pentru optimizare SEO
SEO este o denumire englezească prin care sunt definite metodele de optimizare pentru motoarele de căutare. Dacă un site nu este cunoscut, acesta nu are vizitatori, deci nu este de folos. Obiectivul pe care îl are SEO este acela de a-i permite site-ului să se facă
Cele mai populare jocuri de cazinou practicate de femei Cele mai populare jocuri de cazinou practicate de femei
Jocurile și cazinourile au fost o modalitate populară de a ne distra și relaxa. Acestea datează de mii de ani. De la pariurile pe lupte cu animale și până la cursele de cai, oamenii și-au încercat norocul în cel mai creativ mod. Însă