Skip to article

Razvan si Dani isi beau cafeaua cu telespectatorii

Razvan si Dani isi beau cafeaua cu telespectatorii
Din 15 aprilie, Razvan, Dani, vecina si Vladut isi beau cafeaua de dimineata impreuna cu telespectatorii.

Prezentatorii emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani" dau startul celor mai energice dimineti, din care nu vor lipsi surprizele, cafeaua tare si multa distractie. Pentru Razvan si Dani, cafeaua de dimineata este secretul unei zile reusite, iar acum le propun tuturor romanilor sa aiba si ei o zi excelenta, urmarind emisiunea si castigand premii in bani in cadrul promotiei "Ai dimineti castigatoare cu NESCAFE Brasero."

O cafea tare este tot ce ne trebuie dimineata ca sa fim in forma intreaga zi. Timp de doua luni ii invitam pe telespectatori sa isi bea cafeaua impreuna cu noi, iar noi promitem sa le aducem multa buna dispozitie. Cafeaua preferata pe care o savureaza in fiecare zi le poate aduce acum dimineti castigatoare, afirma prezentatorii emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani".

La emisiunea de dimineata, Razvan si Dani vor face zilnic extrageri si vor oferi cate un premiu de 1000 de euro/zi in cadrul promotiei "Ai dimineti castigatoare cu NESCAFE Brasero".

Razvan si Dani isi beau cafeaua cu telespectatorii

Promotia nationala NESCAFE Brasero se va desfasura in perioada 15 aprilie - 15 iunie 2011, iar premiile oferite vor fi 100 euro la fiecare ora pentru orice pliculet NESCAFE Brasero si 1000 de euro pe zi pentru orice punga sau borcan NESCAFE Brasero.

Primul din cele 10 premii zilnice de 100 de euro este extras in timpul emisiunii Morning Zu, cu Buzdugan si Morar. In plus, primii 125 de participanti la promotie, cu coduri de punga sau borcan NESCAFE Brasero, pot castiga saptamanal o cana NESCAFE cu autograful lui Razvan si Dani.

NESCAFE Brasero este cafeaua care te trezeste si te binedispune la primele ore, de aceea, am decis ca intregul concept al promotiei nationale sa fie legat de activitatile matinale si de ideea de buna dispozitie de dimineata. In cadrul campaniei promotionale, vrem sa le oferim participantilor un start excelent in fiecare zi prin intermediul premiilor in bani, cu frecventa mare, pe care le pot castiga din ora in ora sau la extragerile zilnice. declara Ana Maria Doxan, Business Manager Nestle Beverages Romania.

Pentru a participa la promotia nationala NESCAFE Brasero, in perioada 15 aprilie - 15 iunie 2011, participantii pot inscrie codul de pe orice produs NESCAFE Brasero (plic, borcan sau punga) pe www.nescafe.ro sau prin SMS la 1765.

Pentru mai multe detalii privind participarea la promotie, puteti accesa site-ul www.nescafe.ro. De asemenea, pentru a afla castigatorul zilnic al premiului de 1000 de euro, puteti urmari emsiunea "Neatza cu Razvan si Dani", intre orele 08.00 - 10.00, pe Antena 1.

Articole recomandate

4 preparate delicioase la cuptor 4 preparate delicioase la cuptor
Cele mai bune rețete la cuptor nu sunt întotdeauna cele mai impresionante, elaborate sau cele mai sofisticate. Rețetele noastre preferate de copt sunt cele pe care le putem face cu ușurință acasă singuri, cu prietenii, familia sau cu copiii. Rețetele la
Reducerile de Black Friday de la FineStore.ro continua pana de Sfantul Andrei! Reducerile de Black Friday de la FineStore.ro continua pana de Sfantul Andrei!
Vesti bune de la FineStore.ro , cel mai mare mare magazin online de bauturi alcoolice! Black Friday continua pana la sfarsitul lunii noiembrie, perioada care coincide cu sarbatoarea Sfantului Andrei. In acest context, reducerile de Black Friday de la FineStore.ro sunt binevenite pentru a le face
Descopera cele mai utilizate 3 tipuri de sudura inox Descopera cele mai utilizate 3 tipuri de sudura inox
Oțelurile inoxidabile, și mai precis oțelurile rezistente la coroziune, sunt o familie de aliaje pe bază de fier, cu o rezistență excelentă la coroziune. Aceste oțeluri nu ruginesc și sunt rezistente la atacul multor lichide, gaze și substanțe
Cele mai utile sfaturi pentru optimizare SEO Cele mai utile sfaturi pentru optimizare SEO
SEO este o denumire englezească prin care sunt definite metodele de optimizare pentru motoarele de căutare. Dacă un site nu este cunoscut, acesta nu are vizitatori, deci nu este de folos. Obiectivul pe care îl are SEO este acela de a-i permite site-ului să se facă
Cele mai populare jocuri de cazinou practicate de femei Cele mai populare jocuri de cazinou practicate de femei
Jocurile și cazinourile au fost o modalitate populară de a ne distra și relaxa. Acestea datează de mii de ani. De la pariurile pe lupte cu animale și până la cursele de cai, oamenii și-au încercat norocul în cel mai creativ mod. Însă