Skip to article

RBS sustine Let`s Do It Romania!

RBS sustine Let`s Do It Romania!
La mai putin de o luna pana la ziua de curatenie nationala din 24 septembrie, echipa Let's Do It Romania! este extrem de incantata sa anunte unul dintre principalii parteneri ai proiectului si un important promotor intern al echipei nationale de actiune - RBS Romania.

Un fapt laudabil care merita amintit este acela ca pentru RBS responsabilitatea corporatista este considerata o prioritate - atat pentru felul in care isi desfasoara activitatea, cat si pentru faptul ca este luata in considerare de catre toti angajatii bancii in deciziile si actiunile zilnice.

De altfel, compania a trasat 4 prioritati si directii de actiune in acest sens: reducerea impactului asupra mediului, implicarea angajatilor, educatia financiara si investitia in comunitate.

In cadrul initiativei ce are ca scop minimizarea impactului direct asupra mediului, RBS a implementat cu succes un program integrat de reciclare pentru hartie, ambalaje PET, carton, sticla, becuri, metal, cartuse de imprimanta si altele.

Mai mult, banca foloseste produse din hartie reciclata si becuri eficiente energetic, a instalat un program care permite inchiderea automata a tuturor computerelor in afara orelor de program si a implementat un sistem de video-conferinte pentru a reduce emisiile generate de transport cu masina sau avionul.

Deloc de neglijat este faptul ca sediul central al RBS Romania este gazduit de o cladire care se numara printre primele constructii din Romania certificate ecologic (certificare BREEAM).

Comportamentul ecologic demn de luat ca exemplu se transpune si in promovarea in randul angajatilor prin campanii de tipul celei organizate de Ziua Mediului in 2009, cu mesajul "Be green in the office" sau implicarea angajatilor RBS in calitate de voluntari in comunitate.

Astfel, in 2009, peste 180 de angajati s-au implicat in una sau mai multe activitati de voluntariat in parteneriat cu diverse organizatii non-guvernamentale, totalizand un numar de peste 1.700 de ore de voluntariat.

"Let's Do It, Romania!" este o initiativa foarte ambitioasa, care a demonstrat deja ca o schimbare in bine este posibila in Romania. Tuturor ne place sa petrecem timp in natura, sa ne incarcam 'bateriile' pe un traseu montan, fara 'surpriza' unor resturi sau deseuri... De aceea credem ca este necesar sa ne implicam, atat la nivel individual, cat si prin organizatiile in care lucram.

Noi ii incurajam pe colegii nostri sa participe, mai ales ca multi dintre acestia au avut deja experienta voluntariatului. - a declarat Marijana Vasilescu, Director Comunicare si Marketing RBS Romania.

"Suntem bucurosi ca RBS Romania este unul dintre principalii parteneri ai Let's Do It, Romania! in 2011, un parteneriat care ne onoreaza si ne motiveaza si mai mult sa demonstram impreuna cu intreaga tara ca Romania poate sa fie mai curata, intr-o singura zi - 24 septembrie.

Ne dorim ca acesta sa fie doar inceputul unei frumoase colaborari pe care sa o fructificam si in cazul unor proiecte viitoare marca Let's Do It, Romania!", au declarat reprezentantii proiectului.
Banca este prezenta pe piata locala din noiembrie 1995 (initial ca ABN AMRO Romania, iar din 2008 ca RBS Romania).

Aceasta a construit relatii foarte bune cu clientii sai persoane juridice (atat corporatii cat si institutii financiare sau apartinand sectorului public) si persoane fizice, in decursul a 15 ani. De asemenea, banca si-a adus o contributie semnificativa la dezvoltarea pietei financiare din Romania si la formarea profesionala a specialistilor sai.

O preocupare permanenta a RBS Romania este oferirea constanta de produse si servicii noi, originale si de calitate pentru clientii sai, dovedindu-si in mod permanent angajamentul fata de furnizarea acestora.

Alte articole despre
let`s do itromania! rbs

Articole recomandate

De Craciun ofera daruri autentice, inspirate din folclorul romanesc De Craciun ofera daruri autentice, inspirate din folclorul romanesc
Una din ocaziile speciale în care vrem mereu să primim și să oferim cadoul perfect este Crăciunul. Cu această ocazie, articolele de îmbrăcăminte și încălțăminte par să fie un succes garantat. Putem spune că începe
Cadouri de Craciun 2021. Ce buget au romanii, pentru cine cumpara, de unde si ce cadouri au pe lista? Cadouri de Craciun 2021. Ce buget au romanii, pentru cine cumpara, de unde si ce cadouri au pe lista?
“Famelie mare, renumeratie mica, dupa buget, coane Fanica”. Replica personajului creat de I.L.Caragiale pare sa se potriveasca perfect contextului financiar actual. Se apropie sarbatorile de iarna, iar romanii si-au facut deja calculele si au un buget de criza pentru cadourile de
Cadouri creative pentru Craciun 2021. Alegerile inspirate au o nota personala Cadouri creative pentru Craciun 2021. Alegerile inspirate au o nota personala
Craciunul se apropie cu pasi repezi si ar fi bine sa te ocupi din timp de cadourile pentru cei dragi. Cadourile personalizate sunt in trend anul acesta si vor fi cu siguranta alegeri de efect. Gasirea darurilor potrivite de Craciun este o adevarata provocare, mai ales ca de la an la an parca te
Vacanta, perioada oportuna pentru meditatii la engleza Vacanta, perioada oportuna pentru meditatii la engleza
Pentru foarte multi tineri, perioada vacantei este o adevarata bucurie. Dupa mult timp in care au depus numeroase eforturi intelectuale, vacanta le ofera prilejul de a se odihni si de a se bucura de timpul liber pe care-l pot petrece in compania familiei si a prietenilor. Insa, fiecare an marcheaza
4 preparate delicioase la cuptor 4 preparate delicioase la cuptor
Cele mai bune rețete la cuptor nu sunt întotdeauna cele mai impresionante, elaborate sau cele mai sofisticate. Rețetele noastre preferate de copt sunt cele pe care le putem face cu ușurință acasă singuri, cu prietenii, familia sau cu copiii. Rețetele la