Skip to article

Sacrificarea vietii tale pentru a face bine celor din jurul tau

Sacrificarea vietii tale pentru a face bine celor din jurul tau
Fiecare individ are construite niste principii dupa care se ghideaza in viata. Fiecare si le construieste in functie de ce interese are in viata si dupa cum vrea sa reuseasca. Multi dintre noi suntem atat de individualisti incat am face orice pentru binele nostru prin orice mijloace.

Dar altii se simt bine cand stiu ca, mai intai, au facut bine parintilor, prietenilor, persoanelor la care tin. Zambetul persoanelor dragi iti poate aduce in suflet mai multa bucurie decat orice avere. Cand iti auzi parintele, spunandu-ti :"M-ai facut fericit!" simti cum ti se incalzeste inima si, posibil, ochii de lacrimi. Sunt cazuri cand iubitul te implora sa mai stai cu el pentru ca el te iubeste...Multe femei cred ca stiu aceasta poveste... Si accepti. Accepti pentru ca te induioseaza vorbele si lacrimile lui, si pentru ca nu vrei sa ii faci rau. Accepti chiar daca sufletul iti e sfasiat de singuratate si de marea dorinta de a iubi si de a simti laga tine barbatul pe care il iubesti intr-adevar.

Intr-adevar, pe langa bucuria pe care o simti atunci cand faci un om fericit chiar daca tu nu iti doresti pentru tine neaparat acel lucru, exista un gol imens ca viata ta e pustie. Ca viata ta nu e asa cum ti-ai propus, cum ti-ai jurat.

Intrebarea pe care multi ar trebui sa ne-o punem: Suntem capabili sa ne sacrificam viata, linistea sufletului, zambetul pentru bucuria altora?

Daca exista cineva care raspunde afirmativ, il rog doar sa fie constient de conflictele interioare care il vor izbi ca o furtuna nesfarsita. Sa fie constienti ca se vor simti, la un moment dat, aruncati de niste valuri violente, pe un mal rece si tare. Pentru cei care raspund afirmativ, ii rog sa isi adune toate fortele! Dar, in acelasi timp, vreau sa ii si incurajez, cum ca va iesi soarele si pe strada lor.... Si cata liniste si caldura vor avea in sufletul lor bun!

Articole recomandate

Idei pentru a crea un album foto cu familia Idei pentru a crea un album foto cu familia
Ne place sa ne uitam la fotografii vechi de familie. Este întotdeauna plăcut să retrăiești amintirile, dar, ca fotograf, poate fi, de asemenea, o sursă excelentă de inspirație pentru locuri și idei de filmat. Puteti realiza pe loc un “studio”
Optiunile de cazare in Baile Herculane, mai numeroase decat iti poti imagina Optiunile de cazare in Baile Herculane, mai numeroase decat iti poti imagina
Baile Herculane reprezinta un loc de poveste din mai multe puncte de vedere. In primul rand, trebuie precizat faptul ca statiunea balneoclimaterica este amplasata intr-un peisaj de basm, in inima padurilor de conifere. Apoi, insasi legenda locului este incredibila. Se spune ca Hercule a poposit in
Cat de importanta este mancarea speciala pentru pisici sterilizate? Cat de importanta este mancarea speciala pentru pisici sterilizate?
Pisicile sunt animale de companie greu de înlocuit. Atunci când decizi să aduci în sânul familiei o pufoșenie dornică de joacă și mereu în căutare de atenție și dragostea celor din jur, trebuie să te gândești de la
Deja ti-e dor de vara? Alege un sejur in Dubai de la Hello Holidays! Deja ti-e dor de vara? Alege un sejur in Dubai de la Hello Holidays!
Aproape s-a încheiat vara anului 2021 și cu toate că speram să ne bucurăm de temperaturi mult mai ridicate, se pare că vremea a avut alte planuri. Așa că probabil și tu poți spune deja că îți este dor de vară, de zilele
De ce emotiile sunt dusmanul gamblerilor De ce emotiile sunt dusmanul gamblerilor
Tot ceea ce ne defineşte în viaţă ca oameni este în strânsă legătură cu un sentiment puternic, emoţia. Fie că ne bucurăm sau dimpotrivă, avem parte de tristeţe, emoţia se instalează imediat în psihicul nostru.