Skip to article

Simte bogatia gustului cu noua campanie de comunicare Doncafe

Simte bogatia gustului cu noua campanie de comunicare Doncafe
Strauss Romania lanseaza la inceputul lunii octombrie o noua campanie de comunicare pentru brandul Doncafe.

Pentru a determina o ancorare mai puternica a produsului in mintea consumatorilor, Doncafe mizeaza pe caracteristica definitorie a brandului - gustul bogat si pe asocierea cu un nume de rezonanta de pe scena teatrului romanesc - Maia Morgenstern.

"Noua campanie vine sa sublinieze atu-ul principal al Doncafe si anume bogatia gustului, care se regaseste la nivelul fiecarui produs printr-o pozitionare specifica.

Datorita tehnologiei inovative folosite in timpul procesarii si a caracteristicilor noilor ambalaje Doncafe, reusim sa pastram intacte aromele originale ale boabelor de cafea pentru a le permite consumatorilor sa aiba o experienta autentica" a declarat Marius Melesteu, Director General Strauss Romania.

Simte bogatia gustului cu noua campanie de comunicare Doncafe


Studiile dezvoltate de Strauss Romania in randul consumatorilor romani au condus la alegerea actritei Maia Morgestren ca si imagine Doncafe, datorita carismei personale, credibilitatii si a increderii de care beneficiaza.

De altfel, Doncafe este primul brand cu care se asociaza Maia Morgenstern. "Am ales sa fiu imaginea Doncafe datorita numitorului comun care ne leaga - pasiunea pentru experiente unice, pentru micile placeri ale vietii.

Doncafe este pentru mine o sursa de inspiratie, un refugiu, un moment de relaxare, dar si un prilej de socializare cu membrii familiei sau colegii de scena", marturiseste Maia Morgenstern.

Noua campanie de comunicare Doncafe are ca mesaj principal "Simte bogatia gustului" si se desfasoara la nivel national prin intermediul celor mai importante canale media: TV, out of home, radio, on-line, presa scrisa si indoor.

Strauss Romania este cel mai important producator local de cafea, prezent de 15 ani pe piata din Romania.

Sub umbrela Doncafe, compania si-a construit un portofoliu larg de produse, pentru a satisface toate preferintele si nevoile consumatorilor: Doncafe Selected, Doncafe Elita, Doncafe Gold, Doncafe Decaffeinated, Doncafe Espresso Crema Intensa, Doncafe Espresso Gusto Raffinato si Doncafe Mixes.

Gama de produse Doncafe este cu atat mai extinsa cu cat include produse din toate categoriile de cafea: cafea prajita si macinata, cafea instant, cafea boabe si mixuri.

Articole recomandate

Cadoul de Craciun pentru nasi: scump, extravagant sau de suflet? Cadoul de Craciun pentru nasi: scump, extravagant sau de suflet?
Au fost alături de voi în clipa în care ați devenit o familie, sunt cei mai buni prieteni și acum le spuneți simplu: nașii. De regulă, Sărbătorile de Iarnă sunt un bun prilej de o petrecere la nași acasă, așa că nu te
Riscurile cumpararii unui autoturism de ocazie. Le poti reduce printr-un raport VIN cu istoricul masinii Riscurile cumpararii unui autoturism de ocazie. Le poti reduce printr-un raport VIN cu istoricul masinii
Atunci când dorești să achiziționezi o mașină de ocazie, este mai avantajoasă alegerea unei mașini rulate, comparativ cu achiziția unei mașini noi. Beneficiul major îl reprezintă prețul, deoarece o mașină second hand va fi
999cadouri.ro - Cadouri de lux pentru ocazii speciale 999cadouri.ro - Cadouri de lux pentru ocazii speciale
Cadourile sunt modul prin care ne aratam fericirea pentru realizarile altei persoane, aprecierea, iubirea si gratitudinea ca fac parte din viata noastra. Exista numeroase aniversari de-a lungul anilor pe care le sarbatorim cu cei dragi, insa unele ocazii se fac mai remarcate. Daca persoana iubita
Descopera cele 6 moduri in care inotul iti imbunatateste sanatatea! Descopera cele 6 moduri in care inotul iti imbunatateste sanatatea!
Pe lângă distracție, înotul este un excelent exercițiu aerob care poate reduce riscul unor boli cronice precum tensiune arterială crescută și diabetul! Abonamentele la înot și cursurile de înot pentru adulți și copii sunt o alegere
Pungi sterilizare Pupinel pentru siguranta instrumentelor Pungi sterilizare Pupinel pentru siguranta instrumentelor
Pungile de sterilizare autosigilante sunt create pentru depozitarea în siguranță a materialelor pentru sterilizare uscată, cu abur, eliminare sau incinerare. Sunt disponibile opțional ca pungi standard, care trebuie să fie legate sau sigilate cu bandă