Skip to article

Starbucks canta iubirea de Sarbatori

Starbucks canta iubirea de Sarbatori
Ce: Un eveniment fara precedent, care va reuni persoane fizice, comunitati, popoare si culturi prin limbajul universal al muzicii, sarbatorind un an de parteneriat Starbucks cu (RED)TM.

Pe data de 7 decembrie, incepand cu ora 3.30pm ora Romaniei (1:30pm GMT), Starbucks Coffee Company va reuni artisti din intreaga lume, care vor interpreta simultan, live, legendarul hit "All You Need Is Love", intr-un concert global unitar.

Inspirat de viziunea trupei Playing for Change (Canta pentru schimbare), acest proiect trece peste barierele de limba, cultura si fus orar, apeland la limbajul universal al muzicii. Fiecare muzician va contribui cu stilul sau individual, tipic si unic in tara sa natala, pentru a crea impreuna cu ceilalti o interpretare absolut unica a acestei melodii.

In premiera pentru Starbucks, evenimentul va apela la tehnologie de inalta performanta pentru a transmite feed-ul live cu aceasta interpretare, pe www.StarbucksLoveProject.com. Urmarind sistemul sing-along (sa cantam impreuna), toti cei care au acces la site si o camera video vor avea ocazia sa transmita propria versiune a melodiei "All You Need Is Love", pentru ca intreaga lume sa o vada si sa o asculte.

Pentru a invita intreaga lume la acest eveniment, Starbucks colaboreaza cu Facebook pentru a crea campania cu cea mai larga acoperire globala pe platforma Facebook, pana la ora actuala.

De ce: Respectand in continuare angajamentul Starbucks de a inspira si a hrani spiritul uman, proiectul isi propune sa impartaseasca aceasta iubire cu toti clientii care au ajutat Starbucks sa contribuie la Global Fund prin parteneriatul sau cu (RED) TM.

Intr-un singur an de parteneriat cu (RED), Starbucks din SUA si Canada a generat suficiente fonduri pentru a cumpara medicamente care sa acopere peste 7 milioane zile de tratament pentru persoanele cu HIV din Africa.

Cand: Luni, 7 decembrie - 3.30 pm Ora Romaniei (1:30 p.m. GMT)

Unde: www.StarbucksLoveProject.com

Articole recomandate

Cum te reprezinta cu succes masina in cariera Cum te reprezinta cu succes masina in cariera
Aparentele sunt deseori inselatoare, iar viata noastra nu trebuie sa se invarta in jurul unor concepte materialiste, dar exista mai multe situatii in viata de zi cu zi in care prima impresie este tot ceea ce conteaza. Mai mult decat atat, cand vine vorba despre cariera, felul in care te prezinti,
City break local: cum sa faci calatoriile de weekend cu familia mai palpitante City break local: cum sa faci calatoriile de weekend cu familia mai palpitante
Imposibilitatea de a calatori, cu care s-a confruntat intreaga lume odata cu pandemia, a fost si un stimul pentru creativitate in privinta vacantelor si concediilor. Tot mai multi oameni s-au orientat catre mai mult timp petrecut in tara, descoperind atractiile principale si locurile pe care nu
Cele mai frumoase flori pentru onomastica de Sfantul Dumitru, de la Maison D`Or! Cele mai frumoase flori pentru onomastica de Sfantul Dumitru, de la Maison D`Or!
Ziua de 26 octombrie este o zi specială pentru foarte mulți români, deoarece își serbează onomastica de Sfântul Dumitru. Nu doar domnii sărbătoresc, ci și doamnele și domnișoarele numite Dumitra, Dumitrana, Demetra, Mitra, Dumitrica sau
Balonul de Aur 2021: Cine va fi desemnat cel mai bun fotbalist al planetei? Balonul de Aur 2021: Cine va fi desemnat cel mai bun fotbalist al planetei?
Cu aproximativ o lună rămasă până ceremonia de acordare a Balonului de Aur 2021, lista favoriților se conturează din ce în ce mai bine. Messi se află în fruntea clasamentului favoriților. Există oare șanse pentru un alt jucător
Top 5 cele mai cautate statiuni de schi din Elvetia Top 5 cele mai cautate statiuni de schi din Elvetia
Peisaje impresionante, servicii exemplare și zăpadă garantată -asta îți oferă stațiunile de schi din Elveția. Regiunea alpină are multe de oferit când vine vorba de sporturile de iarnă. Zermatt impresionează nu numai ca fiind cea mai