Skip to article

Starbucks canta iubirea de Sarbatori

Starbucks canta iubirea de Sarbatori
Ce: Un eveniment fara precedent, care va reuni persoane fizice, comunitati, popoare si culturi prin limbajul universal al muzicii, sarbatorind un an de parteneriat Starbucks cu (RED)TM.

Pe data de 7 decembrie, incepand cu ora 3.30pm ora Romaniei (1:30pm GMT), Starbucks Coffee Company va reuni artisti din intreaga lume, care vor interpreta simultan, live, legendarul hit "All You Need Is Love", intr-un concert global unitar.

Inspirat de viziunea trupei Playing for Change (Canta pentru schimbare), acest proiect trece peste barierele de limba, cultura si fus orar, apeland la limbajul universal al muzicii. Fiecare muzician va contribui cu stilul sau individual, tipic si unic in tara sa natala, pentru a crea impreuna cu ceilalti o interpretare absolut unica a acestei melodii.

In premiera pentru Starbucks, evenimentul va apela la tehnologie de inalta performanta pentru a transmite feed-ul live cu aceasta interpretare, pe www.StarbucksLoveProject.com. Urmarind sistemul sing-along (sa cantam impreuna), toti cei care au acces la site si o camera video vor avea ocazia sa transmita propria versiune a melodiei "All You Need Is Love", pentru ca intreaga lume sa o vada si sa o asculte.

Pentru a invita intreaga lume la acest eveniment, Starbucks colaboreaza cu Facebook pentru a crea campania cu cea mai larga acoperire globala pe platforma Facebook, pana la ora actuala.

De ce: Respectand in continuare angajamentul Starbucks de a inspira si a hrani spiritul uman, proiectul isi propune sa impartaseasca aceasta iubire cu toti clientii care au ajutat Starbucks sa contribuie la Global Fund prin parteneriatul sau cu (RED) TM.

Intr-un singur an de parteneriat cu (RED), Starbucks din SUA si Canada a generat suficiente fonduri pentru a cumpara medicamente care sa acopere peste 7 milioane zile de tratament pentru persoanele cu HIV din Africa.

Cand: Luni, 7 decembrie - 3.30 pm Ora Romaniei (1:30 p.m. GMT)

Unde: www.StarbucksLoveProject.com

Articole recomandate

Cum sa alegi un dar util de casa noua pentru prietenii tai Cum sa alegi un dar util de casa noua pentru prietenii tai
Daca prietenii tai tocmai si-au achizitionat un apartament si nu stii ce sa le iei cadou de casa noua, e important, in primul rand, sa nu te hazardezi sa le cumperi obiecte cu insemnatate religioasa, mai ales daca proprietarii nu sunt prea apropiati de cele sfinte. Tot asa, chiar daca esti tentata
Incepe toamna cu un outfit nou! Profita de reducerile aniversare si castiga unul dintre cele 2.000 de vouchere de cumparaturi! Incepe toamna cu un outfit nou! Profita de reducerile aniversare si castiga unul dintre cele 2.000 de vouchere de cumparaturi!
In luna septembrie ParkLake Shopping Center sarbatoreste patru ani de cand si-a deschis portile si pregateste patru weekend-uri speciale de reduceri si premii garantate. ParkLake intampina toamna cu noile colectii si cu o multime de surprize pentru clientii sai. Astfel, vizitatorii centrului
Obiceiuri care duc la saracie. Scapa de ele Obiceiuri care duc la saracie. Scapa de ele
Responsabilitatea pentru bunastarea financiara revine oricarei persoane in parte. Obiceiurile pe care le avem ne pot aduce bogatia, dar si saracia.  Unele persoane care au bani au ales anumite obiceiuri care le aduc sporul. Iata cateva secrete ale persoanelor care nu stiu ce inseamna saracia
Sunt trandafirii de sapun o solutie optima pentru cadouri? Sunt trandafirii de sapun o solutie optima pentru cadouri?
Orice femeie iubeste florile. Gingase, colorate si inmiresmate, acestea reprezinta cu succes sexul frumos si sunt adesea aranjate in buchete spectaculoase, cu scopul de a fi oferite doamnelor si domnisoarelor. Desi incanta atat privirea, cat si mirosul, florile au un neajuns: sunt efemere. Orice
Idei de cadouri pe care sa ti le faci de una singura Idei de cadouri pe care sa ti le faci de una singura
Sa faci cadouri este o adevarata arta, iar de multe ori chiar si persoanele dragi din viata noastra ne ofera exact acele obiecte pe care si-ar dori ele insele sa le primeasca, proiectand asupra noastra propriile nevoi. Daca nici tu nu esti o exceptie, nu are rost sa faci o drama din asta, caci pana