Skip to article

Super petrecere la British School of Bucharest

Super petrecere la British School of Bucharest
Sambata, 26 iunie 2010, British School of Bucharest te invita la super petrecerea "Midsummer madness party" marca BSB & Fratelli Social Events in parteneriat cu Audi, Volkswagen, Porsche Finance Group si Le Club.

Startul la dans si la distractie se va da in gradina de vara a BSB, din strada Iancu Nicolae nr. 42, incepand cu orele 20.00.

Vino impreuna cu prietenii tai la un concert de exceptie al trupei ABBA Tribute Band, invitata special de la Londra, si totodata sa te bucuri de un bufet-suedez delicios si de muzica oferita de Fratelii, totul intr-o atmosfera de vis.

Biletele pentru petrecerea de vara BSB s-au pus in vanzare la sediul British School of Bucharest, campusul din Strada Iancu Nicolae, nr. 42, BSB Gafencu nr. 14, Sector 1, sau la "Le Club" din Soseaua Nordului nr. 120 (Satul Francez) sau pot fi direct comandate la adresa de e-mail: office@britishschool.ro . Costul unui bilet este de 200 RON. Rezervarea la masa se poate face la cerere.

Despre British School of Bucharest

Incepand cu anul 2000, BSB si-a deschis portile pentru un grup select de familii care considerau educatia copiilor lor ca fiind prioritatea zero.

Pornind de la un fundament reprezentat de conditii excelente de predare-invatare si angajamentul luat pentru a servi binelui tuturor elevilor care ii trec pragul, BSB s-a dezvoltat continuu, acumuland progresiv si adaugand acestei fundatii solide, ajungand acum sa ofere posibilitatea educarii intr-o maniera unica a unui efectiv de aproximativ 400 de elevi care apartin unui numar de 43 de nationalitati diferite.

British School of Bucharest (BSB) este o scoala independenta care a primit si trecut inspectia Inspectoratului Independent (www.isi.net) din Marea Britanie, in urma inspectiei scoala fiind cotata ca oferind o educatie cu "numeroase trasaturi exceptionale".

De asemenea British School of Bucharest este membru acreditat al COBIS (Consiliul Scolilor Britanice Internationale) si recunoscuti de Ministerul Educatiei din Romania.

Sub crezul "cream azi, cetatenii de maine", elevii BSB au rezultate foarte bune, ei intelegand ca "bine" nu este suficient prin el insusi, ca trebuie intotdeauna sa tinteasca spre "mai bine".

Articole recomandate

Vacanta, perioada oportuna pentru meditatii la engleza Vacanta, perioada oportuna pentru meditatii la engleza
Pentru foarte multi tineri, perioada vacantei este o adevarata bucurie. Dupa mult timp in care au depus numeroase eforturi intelectuale, vacanta le ofera prilejul de a se odihni si de a se bucura de timpul liber pe care-l pot petrece in compania familiei si a prietenilor. Insa, fiecare an marcheaza
4 preparate delicioase la cuptor 4 preparate delicioase la cuptor
Cele mai bune rețete la cuptor nu sunt întotdeauna cele mai impresionante, elaborate sau cele mai sofisticate. Rețetele noastre preferate de copt sunt cele pe care le putem face cu ușurință acasă singuri, cu prietenii, familia sau cu copiii. Rețetele la
Reducerile de Black Friday de la FineStore.ro continua pana de Sfantul Andrei! Reducerile de Black Friday de la FineStore.ro continua pana de Sfantul Andrei!
Vesti bune de la FineStore.ro , cel mai mare mare magazin online de bauturi alcoolice! Black Friday continua pana la sfarsitul lunii noiembrie, perioada care coincide cu sarbatoarea Sfantului Andrei. In acest context, reducerile de Black Friday de la FineStore.ro sunt binevenite pentru a le face
Descopera cele mai utilizate 3 tipuri de sudura inox Descopera cele mai utilizate 3 tipuri de sudura inox
Oțelurile inoxidabile, și mai precis oțelurile rezistente la coroziune, sunt o familie de aliaje pe bază de fier, cu o rezistență excelentă la coroziune. Aceste oțeluri nu ruginesc și sunt rezistente la atacul multor lichide, gaze și substanțe
Cele mai utile sfaturi pentru optimizare SEO Cele mai utile sfaturi pentru optimizare SEO
SEO este o denumire englezească prin care sunt definite metodele de optimizare pentru motoarele de căutare. Dacă un site nu este cunoscut, acesta nu are vizitatori, deci nu este de folos. Obiectivul pe care îl are SEO este acela de a-i permite site-ului să se facă