Skip to article

Top 10 cele mai frumoase melodii de Craciun

Top 10 cele mai frumoase melodii de Craciun
Ce ar fi sarbatorile de iarna fara zapada, brad si muzica de Craciun ? Decembrie este perioada in care artistii din intreaga lume canta colinde si melodii speciale de Craciun.

Asculta-le in continuare pe cele mai iubite, apreciate si ascultate.1. Christmas Song - Nat King Cole"Christmas Song" este una dintre piesele cele mai cunoscute ale artistului Nat King Cole. Piesa a fost inregistrata de cel putin 3 ori in versiuni usor diferite. Piesa inregistrata in 1961 s-a dovedit insa a fi cea mai buna.

2. O Holy Night - Celine Dion


"O Holy Night" a fost compusa in anul 1847 si a devenit unul dintre colindele favorite ale solistilor din intreaga lume. Celine Dion este unul dintre artistii care a adus aceasta piesa in toate spectacolele sale de Craciun si a avut foarte mare succes cu ea.

3. Santa Claus Is Coming to Town - Bruce Springsteen


Ritmata si foarte vesela, piesa "Santa Claus Is Coming to Town" a fost compusa in 1934 si a devenit foarte repede una dintre cele mai iubite melodii de Craciun. De cativa ani insa, piesa a devenit favorita oamenilor din intreaga lume, mai ales ca a fost promovata pe foarte multe posturi de radio.

4. Jingle Bell Rock - Billy Idol


"Jingle Bell Rock" a fost lansata, pentru prima data de Bobby Helms in anul 1957. Piesa a devenit un hit de Craciun, motiv pentru care Billy Idol a inregistrat o versiune a melodiei pentru albumul sau "Happy Hollydays" din 2006.

5. White Christmas - Bing Crosby


Piesa "White Christmas" a fost introdusa in anul 1942 in filmul muzical Hollyday Inn. Versiunea lui Bing Crosby a vandut peste 50 de milioane de exemplare in intreaga lume si piesa are foarte mare succes si azi.

6. Winter Wonderland - Jason Mraz


Un artist mai nou pe piata muzicala, Jason Mraz a realizat un cover dupa piesa "Winter Wonderland" scrisa si inregistrata initial in anul 1934. Melodia a devenit de nelipsit in preajma sarbatorilor de iarna.

7. All i Want For Christmas Is You - Mariah Carey


"All i Want For Christmas Is You " a aparut in anul 1994 si a fost introdus pe albumul "Merry Christmas". In ultimii ani piesa a devenit o melodie clasica pentru sarbatorile de iarna, mai ales pentru cuplurile indragostite. Mai mult decat atat, albumul s-a vandut in peste 4 milioane de exemplare in intreaga lume.

8. Joy To The World - Michael Bolton


Versurile pentru piesa "Joy To The World" au fost initial scrise de Isaac Watts. Michael Bolton si-a facut insa propria versiune a melodiei si a cantat-o pentru prima oara in 1997, la un concert Placido Domingo in Viena.

9. Blue Christmas - Elvis Presley


"Blue Christmas" a fost initial o piesa clasica de Craciun in varianta country si a fost inregistrata in anul 1948 de catre Ernest Tubbs. 9 ani mai tarziu Elvis a facut un cover dupa piesa si a transformat-o intr-o melodie rock`n`roll.

10. Here Comes Santa Claus - Elvis Presley


Elvis a avut succes cu doua piese de Craciun in anul 1957, iar una dintre ele este
"Here Comes Santa Claus". Initial piesa a fost scrisa si cantata de legendarul cantaret de muzica country, Gene Autry.

Autor: Ana-Maria Dragota

Alte articole despre
craciunmelodii

Articole recomandate

Rutina versus schimbare. Cum gasesti echilibrul perfect Rutina versus schimbare. Cum gasesti echilibrul perfect
Se vorbeste din ce in ce mai mult despre importanta unei rutine, de la cea de ingrijire si infrumusetare, pana la cea care te ajuta sa fii mai productiva la serviciu. Pe de alta parte, alte voci ne indeamna sa iesim din rutina si din zona de confort. Toate aceste mesaje contradictorii pot fi destul
Ingrijirea papusilor se pregateste pentru viata Ingrijirea papusilor se pregateste pentru viata
Păpușile sunt jucăria eternă. Aspectul lor se îmbunătățește constant de-a lungul anilor, dar rolul lor în dezvoltarea copilului rămâne semnificativ. Fiecare jucărie dezvoltă abilitățile micuțului și îl
An Nou, dar provocari vechi - ce cadouri alegi sa dai in 2022? An Nou, dar provocari vechi - ce cadouri alegi sa dai in 2022?
Suntem într-un moment în care ni se reconsolidează modul în care facem alegerile - indiferent că vorbim de strictul necesar sau de modul în care ne petrecem timpul liber. Poate, mai mult ca niciodată, ne dorim să arătăm persoanelor apropiate
Idei de cadouri de Craciun pentru partenerul tau Idei de cadouri de Craciun pentru partenerul tau
Uneori nimic nu este mai complicat decât să alegi cadoul ideal pentru partenerul tău. Bărbaților le plac obiectele utile, masculine, pe care le pot folosi cu un scop bine definit, iar acest lucru poate să facă dintr-o simplă sesiune de cumpărături o
TOP 5 greseli frecvent intalnite in gestionarea bugetului de Craciun TOP 5 greseli frecvent intalnite in gestionarea bugetului de Craciun
Crăciunul este în sfârșit aici și, pe lângă sentimentul de armonie, poate apărea și stresul generat de stabilirea bugetului pentru diverse cumpărături și cadouri. Astfel, este recomandat să nu faci aceste cinci greșeli pentru a