Restaurantul se adreseaza impatimitilor artei culinare, aflati in cautarea gustului rafinat, oferind o varietate de preparate din bucataria romaneasca si cea internationala, bauturi de marca si servicii de calitate. Locatia dispune de un salon-restaurant cu o capacitate de 120-150 de persoane si o zona lounge tip cafenea.
Ne-am propus sa oferim atat clientilor dornici sa exploreze gusturi rafinate cat si celor care doresc sa regaseasca in Romania mancaruri delicioase intalnite in calatoriile lor in strainatate, un meniu variat care contine atat preparate traditionale cat si un meniu inspirat din delicatele bucatarii internationale. Pentru meniul Yucca am realizat o selectie de mancaruri traditionale si contemporane care indeplinesc exigentele clientilor cei mai pretentiosi. In completarea acestor preparate desavarsite prin prezentare si savoare va oferim o rafinata selectie de vinuri locale si internationale. declara Dl George Frasin, patronul restaurantului Yucca.

Restaurantul isi propune ca, pe langa oferta de preparate si bauturi, sa completeze oferta prin atmosfera relaxanta si serviciile de calitate. Restaurantul Yucca va fi gazda unor seri tematice, organizate periodic, care vor oferi clientilor fideli ai restaurantului experiente culinare, bahice si muzicale deosebite.
Maestrii bucatari Grota Valentin Eugen si George Mustatea au o bogata experienta culinara atat in restaurante de marca din Romania cat si in restaurante internationale. George Mustatea este bucatarul care a preparat mancarea pentru dineul oferit cu ocazia vizitei lui Bill Clinton.
Desi este greu sa alegi din atatea bunatati oferite de meniul Yucca, cei 2 chefi recomanda specialitatile casei: creveti Tiger cu sos de coniac, gustarea casei Yucca (carpaccio de vita, piept de rata afumat) si, ca desert, izvor de ciocolata alba Yucca. De asemenea, la Restaurantul Yucca clientul cu gusturi rafinate poate alege dintr-o varietate de preparate specifice pe baza de piept de rata, peste proaspat romanesc sau mediteranean.
Restaurantul va lansa un program de fidelitate pentru clientii care isi doresc sa revina. Ei vor intra in familia Yucca si vor beneficia de discounturi si multe alte surprize.
Ambianta plina de stil, rafinament si eleganta, decorul intim si personalul amabil si discret recomanda Yucca Piano Bar & Restaurant pentru servirea unei cine romantice, a unei mese intre prieteni sau a unui business lunch, in compania muzicii de calitate.

La lansarea restaurantului Yucca au fost peste 200 de persoane: oameni de afaceri, jurnalisti si vedete.
Cateva dintre numele prezente aseara la Yucca: Marius Mihalache, care a si performat o sesiune de jazz live, Dana Savuica, amfitrioana serii, Nicola, Adina Cezar, Cristian si Stefana Samfira, DJ Rynno, Monica Ghiurco, Cristian Topescu, Cristel Ungar, Monica Columbeanu, Luis Lazarus, Ana Maria Prodan si Laurentiu Reghecamf, Analia Selis, Florentina Opris, Mbela, Ovidiu Cuncea, Florin Piersic jr.
Maestrii bucatari Grota Valentin Eugen si George Mustatea au pus aseara la bataie peste 50 de feluri de delicatese, iar sommelierul Laurentiu Achim i-a sedus pe invitati cu cele mai alese vinuri.