Skip to article

1 Mai pe litoralul romanesc: ce evenimente vor avea loc

1 Mai pe litoralul romanesc: ce evenimente vor avea loc Litoralul Marii Negre - 1 Mai
Anul acesta de 1 Mai, autoritatile locale, hotelierii si proprietarii de cluburi au pregatit numeroase surprize pentru cei ce vor vizita litoralul romanesc.

Minivacanta de 1 Mai ii va incanta pe romani cu siguranta, deoarece concertele, festivalurile, expozitiile si paradele se vor tine lant in Mamaia si alte cateva statiuni.

Presedintele Asociatiei Litoral - Delta Dunarii, Corina Martin, a dat publicitatii joi un comunicat de presa prin care dezvaluie cateva din evenimente:

"Vom avea evenimente si concerte in majoritatea statiunilor si in fiecare club din Mamaia, iar de 1 Mai intram impreuna in traditionala parada a asociatiei noastre, cu 50 de masini off-road, 30 de masini de epoca si motociclete, dar si cu masini de raliu, care vor promova Raliul Deltei - evenimentul anului in Delta Dunarii, anuntat pentru perioada 31 mai - 01 iunie, la Tulcea.

Vom incheia sirul evenimentelor organizate pentru minivacanta de 1 Mai cu sarbatorile pascale, unde aducem Lumina de la malul marii"


Ziua de 1 Mai va fi deschisa de parada cu masini de epoca, urmata de defilarea motocicletelor, masinilor off-road si celor de raliu. Traseul ales este Mangalia - statiunile din sudul litoralului - Eforie Sud - Eforie Nord - Constanta - Mamaia - Navodari.

Nu vor lipsi din peisaj nici autobuzele etajate care vor plimba spectatorii. Acestia pot vizita expozitia in aer liber - Expo Car Show "Conduceti prudent", ce va fi organizata in fata clubului Ego si in parcarea aferenta, si va tine pana pe 5 mai 2013.

Zeci de concerte vor incanta auzul spectatorilor, printre artistii confirmati pana acum fiind si Pepe, DJ M.O.S., Cabron, Alex Velea, Corina, Amerie, Ruby, DJ Simon&Pascal si DJ Willy Monfret.

Intre 1 si 5 mai Mamaia va gazdui FashionTV Summer Festival - eveniment de lansare a sezonului estival, iar intre 3 si 5 mai tot aici va fi organizat festivalul de muzica electronica 'The Mission 1st of May'.

Insa nici celelalte statiuni nu vor duce lipsa de distractie. Astfel, la Eforie vor fi organizate petreceri campenesti, se vor sustine concerte de muzica pop, rock si folclor, orasul va gazdui "Crosul litoralului" dar si un concurs de ciclism.

In Mangalia va fi organizat Festivalul Florilor, iar pe plaja dintre statiunile Venus si Saturn va rasuna muzica electronica.

Punctul culminant insa va fi reprezentat de slujba de Inviere, oficiata pe plaja atat in Constanta cat si in Mangalia si Mamaia.

Asadar, mini-vacanta de 1 Mai va fi cu siguranta una de neuitat, mai ales ca zilele de 2 si 3 mai au fost declarate zile libere pentru cei ce lucreaza in sistemul public, iar ofertele hotelierilor au ramas la preturile de anul trecut!

Articole recomandate

Loredana si Mazare vor canta impreuna imnul statiunii Mamaia Loredana si Mazare vor canta impreuna imnul statiunii Mamaia
Loredana, Cabron si Radu Mazare vor canta impreuna imnul statiunii Mamaia. O strofa din refrenul melodiei a fost deja fredonata marti seara, in timpul concertului Loredanei Groza care a avut loc pe scena Casei de Cultura din Constanta. Marti seara, Loredana a reusit sa adune foarte multi oameni la