Top 5 flori pe care le poti oferi la cununia civila

Top 5 flori pe care le poti oferi la cununia civila
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
26 Iul 2022, 11:24
       
Cununia civilă reprezintă unul dintre evenimentele importante din viața oricărei persoane. Din acest motiv, dăruirea florilor și cadourilor poate reprezenta o adevărată provocare în acest context.

Un aranjament floral sau un buchet de flori reprezintă o variantă excelentă pentru a le transmite tinerilor îndrăgostiți, gândurile tale bune, felicitându-i pentru marele pas din viața lor. Dacă ești indecis și nu știi pentru ce flori să optezi, ți-am pregătit câteva idei inspirate.

Iată ce flori poți dărui în contextul unei cununii civile

Florile de sezon

În funcție de sezonul în care se desfășoară marele eveniment, poți lua în considerare alegerea unor flori de sezon. Dacă cununia civilă are loc primăvara, atunci lalele, liliacul și bujorii sunt întotdeauna o alegere excelentă. În timpul verii poți opta pentru buchete de flori cu floarea soarelui, hortensii și frezii.

Citeste si: Ce flori dăruiești la prima întâlnire?

Trandafirii

O alegere care nu va da niciodată greș în cadrul unui asemenea eveniment sunt trandafirii. Aceste flori clasice sunt îndrăgite de majoritatea persoanelor datorită eleganței lor formale. Un detaliu important de luat în considerare este culoarea acestora. Este de preferat să eviți culoarea roșie și să optezi pentru nuanțe de roz, galben, alb, albastru.

Orhideea

O altă alegere potrivită în contextul unei cununii civile este orhideea. Această floare este caracterizată de noblețe și puritate, fiind un simbol al iubirii. În cazul în care optezi pentru această variantă, poți lua în considerare oferirea unui buchet realizat doar cu orhidee sau un buchet în care se regăsește un mix între orhidee și alte tipuri de flori elegante. Ca nuanță, o alegere potrivită este orhideea albă, aceasta semnificând grație, eleganță și frumusețe feminină.

Hortensiile

O floare care și-a câștigat aprecierea în ultimii ani, este hortensia. Aceste flori sunt potrivite atât pentru buchetul miresei, cât și pentru aranjamentele florale. Așadar, dacă ești convins că mireasa va fi încântată de un astfel de buchet, atunci îl poți oferi cu încredere în ziua cununiei. Mai mult decât atât, această floare are multiple valențe simbolice legate de căsătorie și de uniunea dintre parteneri. Mai precis, hortensia exprimă belșug, armonie și noblețe, ele fiind atribute perfecte pentru a evidenția gândurile tale pozitive.

Frezii

O floare deosebită, ce simbolizează afecțiune și grijă este frezia. Aceasta prezintă o estetică elegantă și rafinată, de aceea numeroase persoane aleg să o dăruiască cu această ocazie specială. Un buchet elegant de frezii cu siguranță va fi o încântare pentru mireasa, acesta reflectând cele mai sincere gânduri și emoții pentru ea.

De asemenea, ia în considerare preferințele miresei și alte detalii pe care le cunoști despre eveniment pentru a face alegerea potrivită și a oferi un dar perfect. Atelierul IMOD Flowers vine în ajutorul tău cu o gamă variată de buchete de flori potrivite pentru acest eveniment deosebit. Personalizate în funcție de cerințele tale, cu siguranță cadoul floral va surprinde mirii prin mireasmă, simbolistică și culoare.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
BLOC NOTES A5 96 FILE DICTANDO COPERTA

25 RON   32 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere