Skip to article

Ai incredere in barbati!

Ai incredere in barbati!
Femei de succes si barbati "trantori" … asta o sa vedeti in Trust the man ! (Ai incredere in barbati!) un film garnisit cu poante delicioase si adevaruri dureroase despre barbati.

Regizorul Bart Freundlich ne prezinta cu naturalete povestea hazlie a doua cupluri: Rebecca (Julianne Moore) si Tom (David Duchovny), Tobey (Billy Crudup) si Elaine (Maggie Gyllenhaal ).
Tom este casnic si sex-addict, Rebecca este actrita de success, Tobey este liber cugetator si ingrozit de moarte, Elaine o scriitoare pe cale sa devina celebra.

Dupa cativa ani de convietuire, intre cariera, familie, vizite la psiholog si cautarea locurilor de parcare in Manhattan, dragostea pare de negasit.
Rebecca nu il mai suporta pe Tom in calduri si il taie de la portia de sex, Elaine e dezamagita din cauza ca Tobey nu vrea sa participe la perpetuarea speciei.

Femei puternice, Rebecca si Elaine isi alunga "trantorii" de acasa si isi incearca norocul cu relatii pasagere.
Si totusi, dupa despartiri si plansete, cand barbatilor le vine mintea la cap, femeile de succes descopera ca au de ce sa aiba incredere in "loserii" lor.

Un film revigorant ca o apa minerala cu exceptia juramintelor de dragoste din final care pun capac in cea mai pura maniera americana.
In rest Trust the man! este un film de weekend, pentru cupluri, in care se vor regasi atat barbatii imaturi si femeile ... mult prea mature.
O sa va placa!

Articole recomandate

Rutina versus schimbare. Cum gasesti echilibrul perfect Rutina versus schimbare. Cum gasesti echilibrul perfect
Se vorbeste din ce in ce mai mult despre importanta unei rutine, de la cea de ingrijire si infrumusetare, pana la cea care te ajuta sa fii mai productiva la serviciu. Pe de alta parte, alte voci ne indeamna sa iesim din rutina si din zona de confort. Toate aceste mesaje contradictorii pot fi destul
Ingrijirea papusilor se pregateste pentru viata Ingrijirea papusilor se pregateste pentru viata
Păpușile sunt jucăria eternă. Aspectul lor se îmbunătățește constant de-a lungul anilor, dar rolul lor în dezvoltarea copilului rămâne semnificativ. Fiecare jucărie dezvoltă abilitățile micuțului și îl
An Nou, dar provocari vechi - ce cadouri alegi sa dai in 2022? An Nou, dar provocari vechi - ce cadouri alegi sa dai in 2022?
Suntem într-un moment în care ni se reconsolidează modul în care facem alegerile - indiferent că vorbim de strictul necesar sau de modul în care ne petrecem timpul liber. Poate, mai mult ca niciodată, ne dorim să arătăm persoanelor apropiate
Idei de cadouri de Craciun pentru partenerul tau Idei de cadouri de Craciun pentru partenerul tau
Uneori nimic nu este mai complicat decât să alegi cadoul ideal pentru partenerul tău. Bărbaților le plac obiectele utile, masculine, pe care le pot folosi cu un scop bine definit, iar acest lucru poate să facă dintr-o simplă sesiune de cumpărături o
TOP 5 greseli frecvent intalnite in gestionarea bugetului de Craciun TOP 5 greseli frecvent intalnite in gestionarea bugetului de Craciun
Crăciunul este în sfârșit aici și, pe lângă sentimentul de armonie, poate apărea și stresul generat de stabilirea bugetului pentru diverse cumpărături și cadouri. Astfel, este recomandat să nu faci aceste cinci greșeli pentru a