Skip to article

Alege-ti premiile Hollywood Multiplex!

Alege-ti premiile Hollywood Multiplex!
La implinirea a 10 ani de existenta, primul multiplex din Romania - Hollywood Multiplex - isi invita spectatorii sa-si aleaga premiile in functie de genul filmelor preferate.

Romance sau actiune? O excursie la Venetia sau un abonament la film? Console de jocuri, biciclete sau bilete la concertele din Romania?

Oferta se gaseste pe http://10ani.hmultiplex.ro unde participantii la concurs sunt invitati sa voteze premiul pe care si-l doresc cel mai tare din cele 10 nominalizate, avand astfel sansa sa-l castige.

In perioada 18 iunie - 18 august 2010, Hollywood Multiplex sarbatoreste 10 ani de cinema oferindu-le spectatorilor sai multe premii. Astfel toti cei care ii calca pragul au ocazia sa fie premianti.

Nu trebuie decat sa pastreze biletul cu care au fost la film, sa introduca codul biletului in pagina de concurs - http://10ani.hmultiplex.ro - si sa verifice daca au castigat un premiu instant. In plus, cei care voteaza premiul preferat din cele 10 premii mari nominalizate, il pot castiga!

Cu 10 ani in urma se deschidea primul cinematograf de tip multiplex din Romania. Hollywood Multiplex!

A urmat primul site de cinema cu posibilitatea rezervarii online a biletelor. www.hmultiplex.ro!

Apoi prima petrecere aniversara pentru copii, organizata intr-un cinematograf. Kids partyyyy!

In anul 2004 Hollywood Multiplex a lansat primul program de fidelizare implementat de un cinematograf din Romania: Hollywood Multicard!

Incepand cu data de 1 mai 2009, Hollywood Multiplex Bucuresti este, alaturi de CinemaPRO si Hollywood Multiplex Lotus Oradea, detinatorul celor mai performante tehnologii digitale (Sony 4K) si 3D (RealD), la nivel mondial. Best picture ever!

De 10 ani, Hollywood Multiplex pune la dispozitia clientilor sai: filme de Oscar, comedii spumoase, filme de groaza si animatii pentru cei mici, toate insotite de atractive campanii tematice cu premii din cele mai variate.

Acum, cu ocazia aniversarii unui deceniu de existenta, Hollywood Multiplex isi invita spectatorii sa isi aleaga premiul in functie de preferintele lor cinematografice. Detalii pe http://10ani.hmultiplex.ro .

La Multi Ani, Hollywood Multiplex!

Articole recomandate

4 preparate delicioase la cuptor 4 preparate delicioase la cuptor
Cele mai bune rețete la cuptor nu sunt întotdeauna cele mai impresionante, elaborate sau cele mai sofisticate. Rețetele noastre preferate de copt sunt cele pe care le putem face cu ușurință acasă singuri, cu prietenii, familia sau cu copiii. Rețetele la
Reducerile de Black Friday de la FineStore.ro continua pana de Sfantul Andrei! Reducerile de Black Friday de la FineStore.ro continua pana de Sfantul Andrei!
Vesti bune de la FineStore.ro , cel mai mare mare magazin online de bauturi alcoolice! Black Friday continua pana la sfarsitul lunii noiembrie, perioada care coincide cu sarbatoarea Sfantului Andrei. In acest context, reducerile de Black Friday de la FineStore.ro sunt binevenite pentru a le face
Descopera cele mai utilizate 3 tipuri de sudura inox Descopera cele mai utilizate 3 tipuri de sudura inox
Oțelurile inoxidabile, și mai precis oțelurile rezistente la coroziune, sunt o familie de aliaje pe bază de fier, cu o rezistență excelentă la coroziune. Aceste oțeluri nu ruginesc și sunt rezistente la atacul multor lichide, gaze și substanțe
Cele mai utile sfaturi pentru optimizare SEO Cele mai utile sfaturi pentru optimizare SEO
SEO este o denumire englezească prin care sunt definite metodele de optimizare pentru motoarele de căutare. Dacă un site nu este cunoscut, acesta nu are vizitatori, deci nu este de folos. Obiectivul pe care îl are SEO este acela de a-i permite site-ului să se facă
Cele mai populare jocuri de cazinou practicate de femei Cele mai populare jocuri de cazinou practicate de femei
Jocurile și cazinourile au fost o modalitate populară de a ne distra și relaxa. Acestea datează de mii de ani. De la pariurile pe lupte cu animale și până la cursele de cai, oamenii și-au încercat norocul în cel mai creativ mod. Însă