De azi, sigur il gasesti pe Numarul Patru in cinematografe

De azi, sigur il gasesti pe Numarul Patru in cinematografe
  calendar_month        
Noul film produs de Studiourile DreamWorks, prezinta povestea extraordinara a tanarului John Smith (Alex Pettyfer), care traieste o viata de fugar, isi ascunde identitatea si se muta dintr-un oras in altul incercand sa se ascunda de inamicii sai.

Azi, 18 februarie 2011, iti dezvaluim un secret: un loc in care cu siguranta il poti gasi pe Alex Pettyfer si aliatii sai - in toate cinematografele partenere din Romania. Filmul va putea fi urmarit atat in varianta 2D, cat si in varianta IMAX 2D.

Scenariul este adaptat dupa volumul omonim publicat anul trecut de Pittacus Lore, carte care a stat 5 saptamani pe celebra lista de best-seller-uri a The New York Times, care din luna februarie e disponibil prin editura Nemira. Pe marele ecran vei descoperi distributia care a dat viata acestei povesti, actori ca Alex Pettyfer, Timothy Olyphant, Teresa Palmer, Dianna Agron, Callan McAuliffe si Kevin Durand.

99% din motivele pentru care am acceptat acest rol le-au reprezentat munca alaturi de D.J. Caruso. Este un om cu o viziune si o abordare diferita ce pune pe masa toate atuurile realizarii unui film reusit. Am douazeci de ani si nu sunt altceva decat un copil mare, un copil care insa apuca sa experimenteze lucruri la care alti tineri de varsta mea nici macar nu indraznesc sa viseze a declarat Alex Pettyfer.

Viata pe platoul de filmare si calitatile pe care actorii selectati trebuiau sa le aiba au facut din procesul de recrutare unul complex ce a durat luni intregi.

Povestea filmului Numarul patru are la baza mai mult decat o drama a regasirii sinelui. Pentru a filma aceasta pelicula au fost necesare multe ore de antrenament din partea actorilor, dar si de coordonarea efectelor speciale si montajul unor adevarate campuri de batalie din partea producatorilor.

Numarul patru este de azi prezent in cinematografele partenere. Filmul este plin de suspans, cu actori bine pregatiti si importante scene de actiune. Regizorul D.J. Caruso a dorit ca acesta sa inglobeze un mix puternic de elemente obisnuite pentru omenire, dar si elemente dramatice specifice filmelor de actiune.

Despre Numarul Patru

Studiourile DREAMWORKS
Gen: Actiune-Thriller
Distributie: Alex Pettyfer, Timothy Olyphant, Teresa Palmer, Dianna Agron, Callan McAuliffe
Kevin Durand
Regizor: D.J. Caruso
Producator: Michael Bay
Scenarist: Alfred Gough & Miles Millar si Marti Noxon

"

Alte articole despre
Recomandari