Eroii filmelor au petrecut alaturi de bucuresteni

Eroii filmelor au petrecut alaturi de bucuresteni
  calendar_month        
Cei cinci eroi invitati la aniversarea Hollywood Multiplex Bucuresti Mall au fost primiti cu mult entuziasm de catre iubitorii de film.

Drept rasplata personajele si-au jucat rolurile sub privirile pline de admiratie ale trecatorilor, s-au lasat fotografiate, au oferit carti de vizita si invitatii la cinema.
Printre fanii opriti sa ii aplaude s-a numarat si chitaristul trupei Sarmalele reci, Emil Viciu.

In primele doua zile de sarbatoare, Harry Potter, Gandalf, Jack Sparrow, Leonidas si Shrek au adus spectacolul de la Hollywood pe strazile capitalei. Simpla plimbare a personajelor s-a transformat, in scurt timp, intr-o adevarata parada a filmelor.

In timp ce Harry Potter le-a fermecat pe tinerele domnisoare printr-o simpla manuire a baghetei, piratul singuratic si regele spartanilor si-au incrucisat sabiile de dragul admiratorilor. Grasanul verde, alias Shrek, si inteleptul Gandalf nu s-au lasat mai prejos, ei au facut poze alaturi de copiii veniti sa-i imbratiseze si sa le ceara autografe.

Printre cei prezenti s-a aflat si Emil Viciu (Sarmalele reci). Si cum nu ti se intampla in fiecare zi sa intalnesti in plina strada eroul tau favorit, fara sa stea prea mult pe ganduri, chitaristul s-a fotografiat impreuna cu Leonidas, regele spartanilor.

89158.jpg
Cei cinci evadati din lumea filmelor au fost primiti cu bratele deschise si prin terase si cafenele. Fanii care s-au asezat la masa alaturi de personajul preferat au fost rasplatiti cu invitatii la cinema si carti de vizita.

Sarbatoarea continua si in zilele urmatoarea. Iubitorii de film care au ratat intalnirea din weekend mai au o sansa.

Atentie!

Marti, 21 august, Jack Sparrow, Leonidas, Shrek, Harry Potter, si Gandalf vor putea fi vazuti la plimbare in zona parcului Alexandru Ioan Cuza din cartierul Titan (fostul parc I.O.R.).

Recomandari

Newsletter Ele.ro

JUMP....TRUTH....HEART....PAIN....
  • person

    "alege`ti singur calea si nu te lasa jucat in picioare..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right