Hollywood Multiplex iti ofera o invitatie dubla la film! 15 -18 noiembrie 2010

Hollywood Multiplex iti ofera o invitatie dubla la film! 15 -18 noiembrie 2010
  calendar_month        
Hollywood Multiplex inseamna mai mult decat un cinematograf!

Participa la concursul organizat de Hollywood Multiplex impreuna cu ele.ro si poti castiga o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada 15 noiembrie - 18 noiembrie la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera, in premiera sau in format 3D.


Recomandarea saptamanii:
Pacatoasa (Easy A)62200.jpgDupa ce este acuzata pe nedrept ca si-ar fi pierdut virginitatea si ca ar fi devenit o usuratica, o eleva de liceu de 18 ani pe nume Olive (Emma Stone) este ostracizata de catre colegii si profesorii puritani pentru existenta asa-zis promiscua pe care ar fi imbratisat-o. Inteligenta si vicleana, Olive decide sa manipuleze aceasta morisca a zvonurilor nefondate in avantajul ei, cu scopul de a obtine foloase materiale si de a avansa in ierarhia sociala.

Pe masura ce viata ei cotidiana incepe sa semene cu viata eroinei Hester Prynne din romanul "The Scarlet Letter" al autorului Nathaniel Hawthorne, Olive ii asmute pe colegii si profesorii conservatori si bigoti impotriva colegilor si profesorilor cu un comportament libertin.

Regia: Will Gluck
Distributie: Emma Stone, Amanda Bynes, Penn Badgley, Lisa Kudrow, Stanley Tucci, Cam GigandetRaspunde printr-un comentariu in pagina de concurs la intrebarea Cine este regizorul filmului ?Pacatoasa (Easy A)?? si poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la film oferite de Hollywood Multiplex si ele.ro.


Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 5 noiembrie ? 12 noiembrie, ora 12.00;
Se vor desemna 3 castigatori a cate o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada 15 noiembrie ? 18 noiembrie la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera, in premiera sau in format 3D ;
Participa la concurs toti cei care au raspuns printr-un comentariu, in pagina concursului la intrebarea Cine este regizorul filmului ?Pacatoasa (Easy A)??;
Raspunsurile multiple vor duce la eliminarea userului din concurs;
Castigatorii invitatiilor la film trebuie sa fie din Bucuresti

Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

SandS
yryna91
carmennaghi

Vizionare placuta!

Recomandari