Hollywood Multiplex iti ofera o invitatie dubla la film! 7-10 februarie 2011

Hollywood Multiplex iti ofera o invitatie dubla la film! 7-10 februarie 2011
  calendar_month        
Hollywood Multiplex inseamna mai mult decat un cinematograf!

Participa la concursul organizat de Hollywood Multiplex impreuna cu ele.ro si poti castiga o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada 7 februarie - 10 februarie la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D.

Recomandarea saptamanii:
The Green Hornet - Viespea Verde 3D

62259.jpg

Britt Reid (Seth Rogen) este un playboy petrecaret si rasfatat din Los Angeles, al carui tata este proprietarul ziarului The Sentinel si detinatorul unui imperiu financiar. Atunci cand tatal sau moare in conditii suspecte, tanarul Britt se trezeste brusc la conducerea celui mai profitabil trust de presa din oras si simte pentru prima data in viata ca are un scop nobil: sa se foloseasca de averea mostenita pentru a combate crima organizata.

Cu ajutorul unui angajat constiincios si inventiv pe nume Kato, care este expert in arte martiale si care a construit un automobil indestructibil dotat cu toate armele imaginabile, Britt se transforma intr-un supererou numit The Green Hornet (Viespea verde) si colinda strazile in timpul noptii pentru a eradica infractionalitatea. Unindu-si fortele cu Kato (Jay Chou) si cu noua lui secretara Lenore Case (Cameron Diaz), The Green Hornet trebuie sa-l invinga pe diabolicul Benjamin Chudnofsky (Christoph Waltz), cel care a reunit toate bandele de criminali sub puterea lui si care vrea sa-l ucida pe supereroul ce ii zadarniceste planurile.

Cu: Seth Rogen, Cameron Diaz, Christoph Waltz, Jay Chou, Tom Wilkinson, Adam Dubowsky, Edward Furlong
Regia: Michel Gondry
Scenariu: Evan Goldberg, Seth Rogen
Gen: Actiune, Crima, Thriller

Raspunde printr-un comentariu in pagina de concurs la intrebarea Cine este regizorul filmului ?The Green Hornet?? si poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la film oferite de Hollywood Multiplex si ele.ro.

Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 28 ianuarie ? 4 februarie, ora 12.00;
Se vor desemna 3 castigatori a cate o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada 7 februarie ? 10 februarie la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D ;
Participa la concurs toti cei care au raspuns printr-un comentariu, in pagina concursului la intrebarea Cine este regizorul filmului ?The Green Hornet??;
Raspunsurile multiple vor duce la eliminarea userului din concurs;
Castigatorii invitatiilor la film trebuie sa fie din Bucuresti

Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

stamdragos
Andreea_Nicoleta
adinca

Felicitari!

Recomandari