Skip to article

Jackie Chan a fost pus la punct de o pisica in timpul filmarilor la `Spionul din vecini`

Jackie Chan a fost pus la punct de o pisica in timpul filmarilor la `Spionul din vecini`
O forta recunoscuta a artelor martiale, actorul a intalnit provocarea vietii sale pe platourile de filmare de la comedia "Spionul din vecini", unde pe langa bine cunoscutele confruntari cu teroristii, Jackie a fost luat cu asalt si de o pisica.

Aruncat intr-un vartej de urmariri, lupte si cascade periculoase, experimentatul actor nu a avut nici cea mai mica problema in a-si realiza scenele pana cand a avut de a face cu o...pisica.

Intr-unul dintre momentele riscante din film, naravasul animal a refuzat cu desavarsire sa coopereze cu Jackie, zgariindu-l in mod repetat.

Desi acesta a continuat cu zambetul pe buze, dresorul de pe platou a fost realmente ingrijorat cand l-a vazut pe actor plin de sange pe brat.

Intrebat de catre reporteri cum a fost experienta acestei filmari, actorul a declarat: "Toata cariera am facut scene periculoase si nu mi se mai par dificile.
Jackie Chan a fost pus la punct de o pisica in timpul filmarilor la `Spionul din vecini`In schimb animalele de companie ale copiilor din film, da. Purcelusul nu asculta niciodata, testoasa musca pana la sange, iar pisica m-a atacat de cate ori a putut".

In "Spionul din vecini", Jackie Chan (Bob Ho) este un super agent CIA sub acoperire, care de-a lungul timpului a reusit sa doboare numerosi dictatori, teroristi si chiar imperii malefice, asta pana cand a intalnit cea mai complicata misiune a carierei sale: sa fie babysitter.

Inainte ca Gillian (Amber Valleta) sa-i devina sotie devotata, Bob mai are de indeplinit o singura misiune, respectiv sa castige prin orice mijloace increderea celor trei copii ai iubitei sale.

Maestrul Jackie Chan loveste din nou, de aceasta data nu doar prin arte martiale, dar si prin portii sanatoase de ras, din 26 februarie, in "Spionul din vecini", un film adus de MediaPro Distribution in cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, Starplex, Cityplex si Cinema City (Cotroceni, Cluj, Timisoara si Bacau).

Alte articole despre
spionul din vecinijackie chan

Articole recomandate

Rutina versus schimbare. Cum gasesti echilibrul perfect Rutina versus schimbare. Cum gasesti echilibrul perfect
Se vorbeste din ce in ce mai mult despre importanta unei rutine, de la cea de ingrijire si infrumusetare, pana la cea care te ajuta sa fii mai productiva la serviciu. Pe de alta parte, alte voci ne indeamna sa iesim din rutina si din zona de confort. Toate aceste mesaje contradictorii pot fi destul
Ingrijirea papusilor se pregateste pentru viata Ingrijirea papusilor se pregateste pentru viata
Păpușile sunt jucăria eternă. Aspectul lor se îmbunătățește constant de-a lungul anilor, dar rolul lor în dezvoltarea copilului rămâne semnificativ. Fiecare jucărie dezvoltă abilitățile micuțului și îl
An Nou, dar provocari vechi - ce cadouri alegi sa dai in 2022? An Nou, dar provocari vechi - ce cadouri alegi sa dai in 2022?
Suntem într-un moment în care ni se reconsolidează modul în care facem alegerile - indiferent că vorbim de strictul necesar sau de modul în care ne petrecem timpul liber. Poate, mai mult ca niciodată, ne dorim să arătăm persoanelor apropiate
Idei de cadouri de Craciun pentru partenerul tau Idei de cadouri de Craciun pentru partenerul tau
Uneori nimic nu este mai complicat decât să alegi cadoul ideal pentru partenerul tău. Bărbaților le plac obiectele utile, masculine, pe care le pot folosi cu un scop bine definit, iar acest lucru poate să facă dintr-o simplă sesiune de cumpărături o
TOP 5 greseli frecvent intalnite in gestionarea bugetului de Craciun TOP 5 greseli frecvent intalnite in gestionarea bugetului de Craciun
Crăciunul este în sfârșit aici și, pe lângă sentimentul de armonie, poate apărea și stresul generat de stabilirea bugetului pentru diverse cumpărături și cadouri. Astfel, este recomandat să nu faci aceste cinci greșeli pentru a