Skip to article

Oglinda, Oglinjoara

Oglinda, Oglinjoara
Una dintre cele mai iubite povesti ale tuturor timpurilor prinde viata in spectaculosul film Oglinda, Oglinjoara, cu Lily Collins (The Blind Side) in rolul Albei-ca-zapada si cu Julia Roberts, castigatoare a premiului Oscar, in rolul reginei malefice.

O abordare originala si nostima a unei povesti clasice, in acest film mai joaca Armie Hammer (The Social Network, J Edgar) in rolul printului, Sean Bean ("Game of Thrones") in rolul regelui, si Nathan Lane (The Birdcage) in rolul nefericitului si neispravitului servitor al reginei, Brighton.Dupa disparitia regelui atat de iubit de supusii sai, o regina nemiloasa urca pe tron, conducand tara si tinand-o ascunsa pe fiica ei vitrega de 18 ani, Alba-ca-zapada. Dar cand printesa atrage atentia unui print fermecator si foarte bogat, regina geloasa o alunga pe fata in padure, pentru totdeauna.

Oglinda, Oglinjoara
Acceptata de o ceata de pitici rebeli, dar buni la suflet, Alba-ca-zapada devine o tanara curajoasa, hotarata sa-si salveze tara de regina cea rea. Cu ajutorul noilor prieteni, ea intra in actiune ca sa-si revendice dreptul innascut si sa-l cucereasca pe print, in aceasta comedie magica si aventuroasa care va captiva imaginatia si inimile tuturor spectatorilor.

In Oglinda, Oglinjoara joaca Julia Roberts (Erin Brockovich, Eat Pray Love), Lily Collins (The Blind Side, Priest), Armie Hammer (The Social Network), Nathan Lane (The Birdcage), Sean Bean ("Game of Thrones"), Mare Winningham (Brothers) si Michael Lerner (Elf), precum si Mark Povinelli (Water for Elephants), Jordan Prentice (Harold & Kumar Go to White Castle), Danny Woodburn (Watchmen), Sebastian Saraceno (Bedtime Stories), Ronald Lee Clark (Epic Movie), Martin Klebba (Pirates of The Caribbean) si Joe Gnoffo (The Benchwarmers) in rolul celor sapte pitici.

Tarsem Singh (Immortals, The Cell) regizeaza acest film, realizat dupa un scenariu semnat de Marc Klein si de Jason Keller (Machine Gun Preacher) dupa o schita de Melisa Wallack (Meet Bill). Producatorii filmului sunt Ryan Kavanaugh (The Fighter, Limitless), Bernie Goldmann (300, Fool's Gold) si Brett Ratner (Rush Hour franchise, 21).

Directorul de imagine e Brendan Galvin (Immortals, Behind Enemy Lines). Montajul e realizat de Robert Duffy (Unstoppable, The Fall) si de Nick Moore (Morning Glory, Leap Year). Director artistic este Tom Foden (Immortals, The Cell). Costumiera este castigatoarea premiului Oscar Eiko Ishioka (Immortals, Dracula). Coloana sonora originala e compusa de Alan Menken (Beauty and the Beast, Aladdin).

Producatorii executivi sunt Robbie Brenner (Limitless, The Fighter), John Cheng (Horrible Bosses, Code Name: The Cleaner), Jamie Marshall (Warrior, Twilight), Kevin Misher (Public Enemies, The Interpreter), Josh Pate (The Take, "Moonlight"), Tucker Tooley (Immortals, Limitless), Tommy Turtle (Immortals, The Curious Case of Benjamin Button) si Jeff G. Waxman (Immortals, Law Abiding Citizen). Ajit Singh (The Fall) si Nico Soultanakis (Immortals, The Cell) sunt coproducatori.

Alte articole despre
oglinda

Articole recomandate

4 preparate delicioase la cuptor 4 preparate delicioase la cuptor
Cele mai bune rețete la cuptor nu sunt întotdeauna cele mai impresionante, elaborate sau cele mai sofisticate. Rețetele noastre preferate de copt sunt cele pe care le putem face cu ușurință acasă singuri, cu prietenii, familia sau cu copiii. Rețetele la
Reducerile de Black Friday de la FineStore.ro continua pana de Sfantul Andrei! Reducerile de Black Friday de la FineStore.ro continua pana de Sfantul Andrei!
Vesti bune de la FineStore.ro , cel mai mare mare magazin online de bauturi alcoolice! Black Friday continua pana la sfarsitul lunii noiembrie, perioada care coincide cu sarbatoarea Sfantului Andrei. In acest context, reducerile de Black Friday de la FineStore.ro sunt binevenite pentru a le face
Descopera cele mai utilizate 3 tipuri de sudura inox Descopera cele mai utilizate 3 tipuri de sudura inox
Oțelurile inoxidabile, și mai precis oțelurile rezistente la coroziune, sunt o familie de aliaje pe bază de fier, cu o rezistență excelentă la coroziune. Aceste oțeluri nu ruginesc și sunt rezistente la atacul multor lichide, gaze și substanțe
Cele mai utile sfaturi pentru optimizare SEO Cele mai utile sfaturi pentru optimizare SEO
SEO este o denumire englezească prin care sunt definite metodele de optimizare pentru motoarele de căutare. Dacă un site nu este cunoscut, acesta nu are vizitatori, deci nu este de folos. Obiectivul pe care îl are SEO este acela de a-i permite site-ului să se facă
Cele mai populare jocuri de cazinou practicate de femei Cele mai populare jocuri de cazinou practicate de femei
Jocurile și cazinourile au fost o modalitate populară de a ne distra și relaxa. Acestea datează de mii de ani. De la pariurile pe lupte cu animale și până la cursele de cai, oamenii și-au încercat norocul în cel mai creativ mod. Însă