Proiectia filmului "Fifty Shades of Grey", marcata de comportamente scandaloase ale spectatorilor

Proiectia filmului "Fifty Shades of Grey", marcata de comportamente scandaloase ale spectatorilor
  calendar_month   update 19 Feb 2015, ora: 14:29     web mediafax.ro  
Mai multe proiectii ale filmului "Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey", care au avut loc recent in Marea Britanie si Statele Unite ale Americii, au fost marcate de o serie de comportamente scandaloase ale spectatorilor.

La Glasgow, in Scotia, trei femei au fost arestate dupa ce au agresat un barbat in timpul unei proiectii a acestui film, pe 14 februarie. Potrivit presei britanice, barbatul le-a cerut celor trei femei sa pastreze linistea in timpul filmului. Ca raspuns, cele trei femei l-au agresat fizic. Au existat cateva articole in presa care spun ca barbatul - al carui nume nu a fost dat publicitatii - a fost lovit si cu o sticla, insa reprezentantii cinematografului au negat aceasta informatie, potrivit revistei Vanity Fair.

Cele trei femei au fost escortate in afara cinematografului de politistii scotieni si au fost puse sub acuzare pentru tulburarea ordinii publice, informeaza contactmusic.com.

"Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey", considerat "cel mai provocator film al ultimului deceniu" de presa americana, a fost interzis in China si in alte tari, chiar daca scenele de sex care se regasesc in cartea omonima, scrisa de autoarea E.L. James, sunt "mai blande" in adaptarea cinematografica.

Citeste continuarea pe mediafax.ro
Recomandari

Newsletter Ele.ro

De ce?
  • person

    "se intampla in viata ,a mea cel putin ,sa ai nevoie de....sex ps: mult sex :)"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right