Recompensa de 1 milion dolari pentru cine ofera informatii despre pantofii lui Dorothy din "Vrajitorul din Oz"

Recompensa de 1 milion dolari pentru cine ofera informatii despre pantofii lui Dorothy din "Vrajitorul din Oz"
  calendar_month   update 14 Iul 2015, ora: 13:49     web mediafax.ro  
O persoana influenta a anuntat ca ofera 1 milion de dolari persoanelor care pot oferi informatii exacte despre o pereche de pantofi rosii cu paiete purtata de Judy Garland in filmul "Vrajitorul din Oz".

Celebrii pantofi au fost furati in anul 2005 dintr-un muzeu din orasul natal al actritei, Grand Rapids, Minnesota.

Potrivit Associated Press, citata de contactmusic.com, persoana doreste informatii despre locul exact unde se afla pantofii, precum si despre identitatea infractorului.

In urma cu zece ani, un hot a intrat prin efractie in acest muzeu, care imprumutase celebra pereche de pantofi de la proprietarul acesteia, Michael Shaw.

La momentul respectiv, pantofii erau asigurati pentru suma de 1 milion de dolari, insa expertii spun ca, in prezent, valoreaza intre 2 si 3 milioane de dolari.

John Kelsch, director executiv al Judy Garland Museum din Grand Rapids, Minnesota, spune ca donatorul anonim este din statul american Arizona si este un mare fan al actritei si al acestui musical.

In afara de pantofii furati, mai exista alte trei perechi originale, inclusiv una oferita de studiourile MGM drept cadou, in 1939, la un concurs de promovare a celebrului film.Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right