Reguli de comportament la cinematograf. Tu stii ce nu ai voie sa faci?

Reguli de comportament la cinematograf. Tu stii ce nu ai voie sa faci?
  calendar_month   update 25 Oct 2013, ora: 16:22   photo_cameraComportament la cinematograf    
Este neplacut sa mergi la cinematograf pentru a vedea un film si sa fii deranjata de telefoanele care suna neincetat, de cei care vorbesc prea tare sau care se saruta zgomotos.

Se pare ca, in zilele noastre, multe persoane uita ca a vedea un film la cinematograf nu este acelasi lucru cu a vedea un film pe DVD, in intimitatea casei lor.

Pentru a evita sa ajungi in situatia in care ii deranjezi pe ceilalti, iata cateva reguli de comportament pentru atunci cand mergi la cinematograf.

Incearca sa ajungi la timp

Este destul de enervant ca in timp ce a inceput filmul si te-ai asezat confortabil sa te deranjeze anumite persoane care nu au binevoit sa ajunga in timp util. Evita sa fii una dintre acele persoane si incearca sa ajungi la cinematograf cu 10 minute inainte de inceperea filmului. In acest fel, vei fi mai relaxata, vei vedea filmul inca de la inceput si nu vei deranja pe nimeni.

Foloseste functia de Silent a telefonului

Nu este naparat necesar sa iti inchizi telefonul atunci cand intri in sala de cinema, dar este de bun simt sa il dai pe silentios, altfel risti sa ii deranjezi pe cei din jurul tau. De asemenea, in situatia in care iti suna telefonul, raspunde doar daca este ceva foarte important si iesi din sala de cinema pentru a purta conversatia.

Achizitioneaza snacksurile inainte de inceperea filmului

Inca un motiv pentru care trebuie sa vii la film cu 10 minute mai devreme este si achizitionarea gustarilor. Este destul de neplacut, atat pentru tine, cat si pentru restul oamenilor prezenti in sala, sa te plimbi printre scaune cu floricelele si bautura in mana.

Aseaza-te pe locul tau

Verifica biletul cu atentie si incearca sa te asezi pe locul care iti este destinat deoarece risti ca peste 5 minute sa vina o alta persoana care sa isi revendice locul si care sa te oblige sa te muti. Evita astfel de situatii de la bun inceput si aseaza-te doar pe locul rezervat.

Nu strica surpriza

In cazul in care ai vazut deja filmul, dar vrei sa il revezi alaturi de o alta persoana, ar fi bine sa nu strici surpriza si sa nu spui (nici in soapta si nici cu voce tare) nimic din ceea ce urmeaza sa se intample.

Evita dovezile de afectiune

Daca mergi cu iubitul la cinematograf si brusc aveti chef sa va sarutati si mangaiati ar fi bine sa parasiti sala sau sa va abtineti pana la finalul filmului. Nimeni nu isi doreste sa fie martorul unor saruturi umede si zgomotoase. In plus, persoanele care vin insotite de copii in mod cert va vor atrage atentia si va vor pune pe amandoi intr-o situatie jenanta.


Autor: Corina Petrea

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Valentine s Day
  • person

    "in fiecare zi descopar lucruri noi despre mine..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right