Skip to article

Secrete din trecut

Secrete din trecut
Anii `20 au vuit... anii `30 inca vibreaza. John Whittaker, a tanar englez, se indragosteste nebuneste de Larita, o americanca sexy si stralucitoare, si se casatoresc fara sa stea pe ganduri. In tot cazul, cand cuplul se intoarce in casa familiei, mama lui, dna Whittaker, are o reactie alergica imediata la noua ei nora.

Larita se straduieste din rasputeri sa se incadreze in familie, dar esueza printre piedicile puse de soacra ei. Larita isi da repede seama de jocul dnei Whittaker si vede ca trebuie sa riposteze daca nu vrea sa-l piarda pe John. O batalie a vointelor se da cat de curand. Dna Whittaker face ca fiecare situatie s-o dezavantajeze pe Larita, in vreme ce Larita ramane frustrant de calma si pregateste contraatacuri impertinente.

Nu trece multa vreme, si manipularea dnei Whittaker incepe sa dea roade, influentandu-l pe John, iar Larita simte ca dragostea lor este in pericol. In final, cand secretele din trecutul Laritei sunt dezvaluite, se desprinde de casa care o sufoca...

Secrete din trecut

Secrete din trecut este o adaptare a piesei lui Noel Coward, a fost incheiata in sapte saptamani de filmari, la sfarsitul lunii februarie 2008, fiind turnata in studiourile din Marea Britanie, in niste case impunatoare, care includ Flintham Hall din Nottingham, Englefield House, de langa Reading din Berkshire, si Wimpole Hall din Cambridgeshire.

Regia filmului Secrete din trecut este semnata de australianul Stephan Elliott, celebru datorita filmelor precum The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert ("Priscilla, regina desertului") and Eye of the Beholder ("Martor din umbra"), iar producatori sunt Barnaby Thompson, Joe Abrams and James D. Stern.

Comediile mi se par cu mult mai grele decat dramele, mai ales in contextul in care nu sunt specialitatea mea, iar cariera mea de pana acum, nu mi-a oferit asemenea roluri. Secrete din trecut mi se pare un film extrem de amuzant, de care sunt teribil de incantata, motiv pentru care sper ca prezenta mea in comedii sa devina de acum inainte o obisnuinta., declara Jessica Biel despre Secrete din trecut.

Cu o distributie formata din Jessica Biel, Ben Barnes, Kristin Scott Thomas si Colin Firth, Secrete din trecut va avea premiera din 27 februarie, in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema City din Cluj si Timisoara, precum si in Cityplex (Constanta).


Castiga bilete la film!

Sursa: MediaPRO

Articole recomandate

Idei pentru a crea un album foto cu familia Idei pentru a crea un album foto cu familia
Ne place sa ne uitam la fotografii vechi de familie. Este întotdeauna plăcut să retrăiești amintirile, dar, ca fotograf, poate fi, de asemenea, o sursă excelentă de inspirație pentru locuri și idei de filmat. Puteti realiza pe loc un “studio”
Optiunile de cazare in Baile Herculane, mai numeroase decat iti poti imagina Optiunile de cazare in Baile Herculane, mai numeroase decat iti poti imagina
Baile Herculane reprezinta un loc de poveste din mai multe puncte de vedere. In primul rand, trebuie precizat faptul ca statiunea balneoclimaterica este amplasata intr-un peisaj de basm, in inima padurilor de conifere. Apoi, insasi legenda locului este incredibila. Se spune ca Hercule a poposit in
Cat de importanta este mancarea speciala pentru pisici sterilizate? Cat de importanta este mancarea speciala pentru pisici sterilizate?
Pisicile sunt animale de companie greu de înlocuit. Atunci când decizi să aduci în sânul familiei o pufoșenie dornică de joacă și mereu în căutare de atenție și dragostea celor din jur, trebuie să te gândești de la
Deja ti-e dor de vara? Alege un sejur in Dubai de la Hello Holidays! Deja ti-e dor de vara? Alege un sejur in Dubai de la Hello Holidays!
Aproape s-a încheiat vara anului 2021 și cu toate că speram să ne bucurăm de temperaturi mult mai ridicate, se pare că vremea a avut alte planuri. Așa că probabil și tu poți spune deja că îți este dor de vară, de zilele
De ce emotiile sunt dusmanul gamblerilor De ce emotiile sunt dusmanul gamblerilor
Tot ceea ce ne defineşte în viaţă ca oameni este în strânsă legătură cu un sentiment puternic, emoţia. Fie că ne bucurăm sau dimpotrivă, avem parte de tristeţe, emoţia se instalează imediat în psihicul nostru.