Sex and the City II - zvonuri si secrete din culise

Sex and the City II - zvonuri si secrete din culise
  calendar_month        
Au inceput filmarile pentru 'SATC - The movie' partea a doua, si deja ne intrebam care va fi intriga. Se pare ca scenariul este pazit indeaproape, dar zvonurile au inceput deja sa circule - paparazzi si ziaristi se intrec care mai de care sa afle cate ceva din culisele filmului care a devenit deja un fenomen.

Marti seara, Sarah Jessica Parker, aka Carrie Bradshaw, s-a intors pe platoul de filmari cu toate accesoriile mai putina una - verigheta. Doamna Big (s-a maritat cu dragostea ei din serial in SATC - The Movie I) si-a fluturat tocurile inalte, rochiile couture si chiar si pe chipesul ei barbat (Chris Noth) dar nu si verigheta. Lucru care nu i-a oprit pe curiosi sa se intrebe daca nu cumva zilele ei de fata singura nu s-au sfarsit inca.

In plus, cateva scene sunt filmate in vechiul apartament al lui Carrie din vreama cand era libera si disponibila. Unele rapoarte sustin ca ea si Big vor avea dispute izvorate din probleme materiale. Deja suntem putin mai curiosi.

Si asta nu este singurul zvon. Kim Cattrall ar trebui sa-si pazeasca mai bine scenariul, deoarece se pare ca a lasat sa-i scape cateva secrete. Dar nu despre viata ei sexuala ci despre intriga mult asteptatului film.

Paparazzi ziarului britanic The Mirror au putut sa fotografieze indeaproape (multumita aparatelor cu zoom in) scenariul pe care il avea cu ea saptamana trecuta pe platou. Nu cititi mai departe daca nu vreti sa stiti…

Samantha se afla la birou vorbind cu Smith Jerrod la telefon. Jerrod (Lason Lewis) este armasarul care a fost alaturi de ea cand a luptat cu cancerul de san, si este cea ma lunga relatie a ei. Dar Samantha a pus punct relatiei in The Movie partea I, parasind Los Angelesul in care se mutasera amandoi pentru a reveni la prietenele ei.

Pe birou, in timpul scenei, se afla o cutie cu pilule hormonale. Se pare ca Samantha, care a implinit 50 de ani la sfarsitul primului film SATC, trece acum prin menopauza, lucru intarit atunci cand isi trimite asistenta la farmacie pentru a-i face rost de testosteron.

61900.jpg

O privire mai indeaproape la programul de filmari al filmului scoate la iveala mai multe potentiale povesti. Potrivit revistei Life & Style, filmul este programat pentru a filma o scena elaborata de nunta la Connecticut inn, iar pe lista de invitati se numara Samantha, Charlotte, Carrie si Miranda, plus prietenul lui Carrie, Stanford Blatch impreuna cu parntii lui.

Toate semnele indica o cununie gay intre Stanford si Anthony Marentino, caruia i s-a cerut sa poarte un tuxido negru in respectiva scena.

In timp ce proaspat casatoritii Carrie si Big par sa aiba probleme, francisa Sex and the City cu siguranta n-are de ce-si face griji. Ultimul "Sex and the City: The Movie" a adunat mai bine de $400 milioane in box office, si se zvoneste ca adolescentei senzatie Miley Cyrus i s-a oferit un guest rol in urmatorul film.

Premiera "Sex and the City 2" este programata pentru 25 mai 2010.

Alte articole despre
Recomandari