Skip to article

Avon Voices - concurs de talente muzicale

Avon Voices - concurs de talente muzicale
Avon Cosmetics lanseaza primul concurs de talente la nivel global pentru a marca intr-un mod inedit aniversarea celor 125 de ani de existenta.

Aceasta noua miscare globala muzicala se adreseaza femeilor si barbatilor din peste 60 de tari. Acestia sunt invitati sa se inscrie pe site-ul www.avonvoices.com pentru sectiunile de interpretare si compozitie muzicala.

Juriul este format din vedete de talie internationala: Fergie, castigatoare a 6 premii Grammy, Diane Warren, una dintre cele mai cunoscute compozitoare din America, Natasha Bedingfield, cantareata si compozitoare nominalizata la Grammy.

Proiectul se va desfasura pe durata intregului an 2011 si va include calatorii de vis pentru 200 de castigatori selectati in prima etapa a concursului; ei se vor bucura de coaching profesional si ghidare in cariera de vedeta din partea specialistilor din domeniul muzical. Scopul proiectului este de a aduce in lumina reflectoarelor doua interprete extrem de talentate, una din businessul Avon si cealalalta din afara, care vor avea sansa sa inregistreze un album cu o casa de discuri internationala.

De 125 de ani, Avon le-a oferit femeilor posibilitatea de a se face auzite in comunitatea lor si sa isi indeplineasca visele. Suntem incantati de aceasta cautare globala de talente care le va permite femeilor sa isi cante povestea si sa isi faca vocea auzita. Avon Voices va sarbatori mostenirea acestei companii dar va marca si un nou pas spre viitorul ei, a declarat Andrea Jung, CEO Avon.

Programul Avon Voices functioneaza pe 3 mari directii:

1. Canta: femeile sunt invitate sa isi aleaga o melodie din lista pusa la dispozitie pe avonvoices.com si sa incarce pe site un videoclip cu ele interpretand melodia a capella.
2. Compune: Poate participa la aceasta sectiune oricine, indiferent de sex. Aici se vor uploada melodii originale care sa emane optimism, dragoste de viata si de frumos. Melodia poate fi intrepretata de compozitor sau de o cunostinta.
3. Voteaza: Prin inregistrare pe site, oricine isi poate vota favoritii si sustine tara participanta in proiect.

Proiectul Avon Voices are si o componenta de responsabilitate sociala: o parte din melodii se vor putea descarca in schimbul unei sume de bani care va fi apoi directionata catre Fundatia Avon, in scopul eradicarii violentei domestice.

Puteti urmari desfasurarea proiectului live pe:
www.avonvoices.com
www.facebook.com/avonvoices
www.twitter.com/avonvoices


Articole recomandate

Cadoul de Craciun pentru nasi: scump, extravagant sau de suflet? Cadoul de Craciun pentru nasi: scump, extravagant sau de suflet?
Au fost alături de voi în clipa în care ați devenit o familie, sunt cei mai buni prieteni și acum le spuneți simplu: nașii. De regulă, Sărbătorile de Iarnă sunt un bun prilej de o petrecere la nași acasă, așa că nu te
Riscurile cumpararii unui autoturism de ocazie. Le poti reduce printr-un raport VIN cu istoricul masinii Riscurile cumpararii unui autoturism de ocazie. Le poti reduce printr-un raport VIN cu istoricul masinii
Atunci când dorești să achiziționezi o mașină de ocazie, este mai avantajoasă alegerea unei mașini rulate, comparativ cu achiziția unei mașini noi. Beneficiul major îl reprezintă prețul, deoarece o mașină second hand va fi
999cadouri.ro - Cadouri de lux pentru ocazii speciale 999cadouri.ro - Cadouri de lux pentru ocazii speciale
Cadourile sunt modul prin care ne aratam fericirea pentru realizarile altei persoane, aprecierea, iubirea si gratitudinea ca fac parte din viata noastra. Exista numeroase aniversari de-a lungul anilor pe care le sarbatorim cu cei dragi, insa unele ocazii se fac mai remarcate. Daca persoana iubita
Descopera cele 6 moduri in care inotul iti imbunatateste sanatatea! Descopera cele 6 moduri in care inotul iti imbunatateste sanatatea!
Pe lângă distracție, înotul este un excelent exercițiu aerob care poate reduce riscul unor boli cronice precum tensiune arterială crescută și diabetul! Abonamentele la înot și cursurile de înot pentru adulți și copii sunt o alegere
Pungi sterilizare Pupinel pentru siguranta instrumentelor Pungi sterilizare Pupinel pentru siguranta instrumentelor
Pungile de sterilizare autosigilante sunt create pentru depozitarea în siguranță a materialelor pentru sterilizare uscată, cu abur, eliminare sau incinerare. Sunt disponibile opțional ca pungi standard, care trebuie să fie legate sau sigilate cu bandă