Skip to article

BattleOfSongs - romanii la egalitate cu strainii

Concursul de creatie muzicala "Battle of Songs" a intrat pe ultima suta de metri.

Inscrierile se mai fac pana la data de 15 septembrie (on line) si doar pana la 1 septembrie prin posta. Concursul este un proiect Star Manegement, la initiativa lui Zoli Toth de la Sistem.

Ideea a pornit de la convingerea lui Zoli cum ca romanii sunt la fel de talentati si creativi ca orice alta natie, ca muzica romaneasca poate concura la nivel international. Nu se astepta insa ca batalia sa inceapa inca din timpul concursului. Organizatorii se confrunta acum cu o situatie neprevazuta: inscrierile din strainatate sunt aproape egale ca numar cu cele din RomiAAnia.

Spania, Grecia, Marea Britanie, SUA si Bulgaria sunt fruntase in clasamentul inscrierilor. Chiar daca Zoli isi doreste sa dea 10 000 de euro (premiul cel mare) unui roman, deja nu mai depinde de el.


BATTLE OF SONGS - o sansa reala de afirmare

BattleOfSongs - romanii la egalitate cu strainii

Motivul probabil al acestui record neasteptat (si nedorit) este faptul ca in alte tari acest tip de concurs este foarte raspandit si credibil. "Strainii stiu deja ca BATTLE OF SONGS este o sansa reala de afirmare.
Ca fara sa investesti in inregistrari, in interpreti etc, poti sa devii cunoscut si sa obtii sprijinul oamenilor puternici din domeniul muzical.

La noi, este prima initiativa de acest gen si atunci poate sunt unii neincrezatori in ce va urma, poate nu au piesele pregatite. Pe masura ce vom avea mai multe editii in spate, sunt convins ca vor aparea tot mai multi concurenti din Romania." ? declara Zoli Toth.

Desi nu mai e mult pana cand juriul va putea sa asculte piesele si sa delibereze, membrii acestuia se declara nerabdatori sa ia pulsul compozitorilor talentati si probabil inca nedescoperiti din Romania. Si nu numai.

Articole recomandate

Ce sa nu faci niciodata intr-o calatorie cu masina Ce sa nu faci niciodata intr-o calatorie cu masina
O calatorie cu masina, fie de placere, fie in interes de serviciu, se planifica atent inainte. Stii deja ce ai de facut cand pleci la drum pe patru roti: o revizie a masinii, verificarea consumabilelor, mici reparatii pe ici, pe colo, daca e nevoie, actualizarea asigurarii, daca e cazul, etc. Dar
5 utilizari surprinzatoare ale berii 5 utilizari surprinzatoare ale berii
Sunt o multime de lucruri la care te gandesti cand spui bere: relaxare, prieteni, “alinarea” mancarurilor condimentate. Berea este cel mai consumat produs alcoolic din lume. Insa in afara  de “uzul intern”, berea mai poate fi folosita la o multime de lucruri din
Viroza contagioasa si in randul patrupedelor in aceasta iarna! Viroza contagioasa si in randul patrupedelor in aceasta iarna!
Mihai Nae, cunoscutul dresor canin din tara noastra, ne explica trend-urile in materie de dresaj canin si ne lamureste vis-a-vis de unul dintre cele mai controversate subiecte ale acestui inceput de an, dezbatut o data cu tragica moarte a cunoscutei jurnaliste Cristina Topescu...  Ce se cauta
5 restaurante deschise in Bucuresti in 2019 5 restaurante deschise in Bucuresti in 2019
Vrei sa iesi in oras sa iei cina, insa te-ai plictisit de restaurantele la care mergi frecvent? Iata cateva idei de restaurante care s-au deschis recent, in 2019:  1. Maison des Chef  Poziționat la etajul unu al clădirii Agora Floreasca, Maison des Chef este un bistro aflat in
Ce calitati ai in functie de culoarea preferata Ce calitati ai in functie de culoarea preferata
Stii cate poate dezvalui culoarea preferata despre tine? Specialistii in psihologie au alcatuit un top al calitatilor in functie de preferintele cromatice. Culoarea preferata: Rosu Energic, atent, asertiv, de incredere, puternic, pasional, curajos, spontan, determinat, om de actiune. Culoarea ta