Skip to article

Cele mai frumoase melodii de toamna

Cele mai frumoase melodii de toamna
Nicu Alifantis, Tudor Gheorghe, Nana Mouskouri, Enya sau Edith Piaf sunt voci exceptionale care au lasat publicului larg numeroase melodii deosebite . In zilele melancolice de toamna poti petrece cateva momente placute in compania acestor artisti, care iti propun unele dintre cele mai sensibile melodii de toamna.

Emotie de toamna, De va veni la tine vantul, Plans de toamna, Try to remember, Autumn Leaves, October si The First of Autumn sunt cateva dintre cele mai frumoase melodii care imortalizeaza culorile aramii ale toamnei.


Emotie de toamna - Nicu Alifantis

Melodia lui Nicu Alifantis este una dintre cele mai frumoase si melancolice melodii despre toamna si iubire. Pe versuri de Nichita Stanescu, melodia interpretata de Nicu Alifantis ne emotioneaza in fiecare an, atunci cand frunzele copacilor isi schimba culoarea.


De va veni la tine vantul - Mondial

Formatia Mondial este una dintre formatiile fondatoare ale muzicii rock in Romania. Una dintre cele mai frumoase melodiie de toamna in limba romana le apartine celor de la Mondial, care au lansat melodia intitulata "De va veni la tine vantul", pe versuri de Octavia Goga.


Plans de toamna - Tudor Gheorghe

Tudor Gheorghe este unul dintre cei mai apreciati rapsozi din Romania. Toamna nu a fost niciodata mai frumoasa ca in cantecele lui Tudor Gheorghe.


Try to remember - Nana Mouskouri

Nana Mouskouri este una dintre cele mai cunoscute cantarete de orgine greaca, care a interpretat numeroas arii clasice, piese de jazz, folclor si pop. In zilele de toamna, poti deveni melancolic pe acordurile delicate ale piesei "Try to remember".


Autumn Leaves - Edith Piaf

Edith Piaf, una dintre cele mai mari cantarete ale Frantei, a reflectat in cantecele sale, in special in balade, viata sa plina de greutati. Printre cele mai frumoase melodii ale sale se numara "La Vie en rose", "Non, je ne regrette rien", "Hymne a l`amour", "Milord", "La Foule" sau "Padam, Padam".

In zilele calde de toamna poti asculta si melodia "Autumn Leaves", un cantec sensibil si delicat, intr-o interpretare de exceptie.


The First of Autumn - Enya

Enya este una dintre cele mai de succes interprete din Irlanda. Stilul sau unic si vocea speciala au cucerit milioane de fani din lumea intreaga. Pe ultimul album al artistei, A day without rain, vei regasi si o melodie speciala, dedicata primelor zile de toamna: The first of autumn.


October - Evanescence

Evanescence e o formatie de rock alternativ, cu un succes imens la public. Cu influente gothic metal, rock alternativ, piano rock, arena rock si wagnerian rock, trupa sensibilizeaza cu melodii speciale.

Una dintre melodiile melancolice de toamna, pe care le poti asculta in zilele ploioase, este si melodia "October".


Autor: Mihaela Rotaru

Alte articole despre
muzicatoamnamelodiiinele dama

Articole recomandate

Rutina versus schimbare. Cum gasesti echilibrul perfect Rutina versus schimbare. Cum gasesti echilibrul perfect
Se vorbeste din ce in ce mai mult despre importanta unei rutine, de la cea de ingrijire si infrumusetare, pana la cea care te ajuta sa fii mai productiva la serviciu. Pe de alta parte, alte voci ne indeamna sa iesim din rutina si din zona de confort. Toate aceste mesaje contradictorii pot fi destul
Ingrijirea papusilor se pregateste pentru viata Ingrijirea papusilor se pregateste pentru viata
Păpușile sunt jucăria eternă. Aspectul lor se îmbunătățește constant de-a lungul anilor, dar rolul lor în dezvoltarea copilului rămâne semnificativ. Fiecare jucărie dezvoltă abilitățile micuțului și îl
An Nou, dar provocari vechi - ce cadouri alegi sa dai in 2022? An Nou, dar provocari vechi - ce cadouri alegi sa dai in 2022?
Suntem într-un moment în care ni se reconsolidează modul în care facem alegerile - indiferent că vorbim de strictul necesar sau de modul în care ne petrecem timpul liber. Poate, mai mult ca niciodată, ne dorim să arătăm persoanelor apropiate
Idei de cadouri de Craciun pentru partenerul tau Idei de cadouri de Craciun pentru partenerul tau
Uneori nimic nu este mai complicat decât să alegi cadoul ideal pentru partenerul tău. Bărbaților le plac obiectele utile, masculine, pe care le pot folosi cu un scop bine definit, iar acest lucru poate să facă dintr-o simplă sesiune de cumpărături o
TOP 5 greseli frecvent intalnite in gestionarea bugetului de Craciun TOP 5 greseli frecvent intalnite in gestionarea bugetului de Craciun
Crăciunul este în sfârșit aici și, pe lângă sentimentul de armonie, poate apărea și stresul generat de stabilirea bugetului pentru diverse cumpărături și cadouri. Astfel, este recomandat să nu faci aceste cinci greșeli pentru a