Skip to article

Doi membrii ai Zdob si Zdub au parasit formatia

Doi membrii ai Zdob si Zdub au parasit formatia
Membrii trupei Zdob si Zdub se afla intr-un scandal intern. Zilele trecute, chitaristul Igor Buzurniuc si bateristul Anatolii Pugaci au parasit formatia.

Cei doi au decis sa plece pentru ca "nu nu mai intelegem cu unul dintre colegi", a declarat Igor Buzurniuc pentru apropomagazin.md. Se pare ca responsabilul pentru ruptura profesionala dintre colegi este basistul, compozitorul si unul dintre fondatorii trupei, Mihai Gancu.

Fostul chitarist rupe tacerea: "Zdob si Zdub este o masina de facut bani"

"Zdob si Zdub este o masina de facut bani. Nu este acea trupa care a existat candva. Nu ne-am inteles vizavi de contractele pe care le semnam, vizavi de noul album, nimeni nu dorea sa semneze cu noi un contract ca sa fim asigurati. S-au adunat mai mute. Am zis ca in acest mod nu mai putem continua.

Aceasta tensiune a existat de mai bine de jumatate de an. Lucram si nu prea trageam atentia la ceea ce ne deranja. Eram foarte optimist de tot ce se intampla. Aceasta situatie exista in majoritatea formatiilor. Fondatorii sunt mai cu putere in aceasta trupa. Sunt persoane care conduc formatia, iar restul membrilor sunt subalterni. Vroiam sa schimb multe lucruri, dar… am cedat si am plecat. Pentru mine, Zdob si Zdub este o caruta cu rotile carne, iar pentru ca nu sunt bine prinse, acestea oscileaza. Incercam sa indrept rotile. Unora nu le-a placut ceea ce incercam sa fac. Eram constient ca o sa se ajunga aici", a declarat ex-chitaristul trupei, precizand ca "Zdob si Zdub" este unicul colectiv in care a vazut lipsa de colegialitate, iar de prietenie nici nu poate fi vorba.

Solistul trupei sufera cel mai mult dupa plecarea celor doi

Igor Buzurniuc a fost chitaristul trupei in ultimii patru ani. Totul a mers ca pe roate pana in ziua in care au inceput contradictiile cu Mihai Gancu. Igor declara ca Gancu era obisnuit ca numai numele sau sa figureze in calitate de compozitor al trupei, chiar daca avea si el o mare parte din contributie. Dupa spusele celor doi, Roman ar fi suferit cel mai mult din pricina acestei despratiri. "Roman nu dorea aceasta schimbare si nici nu stiu daca el are puterea cuvantului in aceasta trupa. Zdubii nu depind de nimeni. Rolul cel mai important il joaca fondatorii, adica Mihai Gangu si Roman Iagupov, dar si producatorul Igor Danga. Ceilalti membri sunt simpli angajati", conchide instrumentistul.

Plecarea celor doi este cea mai buna solutie

Producatorul formatiei, Igor Danga, este de parere ca plecarea celor doi instrumentisti a fost cea mai buna solutie de rezolvare a conflictelor. Restul membrilor sunt rezervati in comentarii si au preferat sa se abtina de la declaratii legate de scandalul iscat in sanul formatiei. Cei doi au fost rapid inlocuiti de alti doi fosti membrii, Andrei Cebotari la tobe si Sveatoslav Starus la chitara.

Igor Buzurniuc a devenit ulterior membru al trupei "Snails", in timp ce Anatolii se axeaza mai multe pe proiecte muzicale autohtone. Acesta canta si cu Dan Balan, un bun prieten de-al sau si pregateste o trupa, cu care spera sa reintre rapid pe piata muzicala.

Articole recomandate

4 preparate delicioase la cuptor 4 preparate delicioase la cuptor
Cele mai bune rețete la cuptor nu sunt întotdeauna cele mai impresionante, elaborate sau cele mai sofisticate. Rețetele noastre preferate de copt sunt cele pe care le putem face cu ușurință acasă singuri, cu prietenii, familia sau cu copiii. Rețetele la
Reducerile de Black Friday de la FineStore.ro continua pana de Sfantul Andrei! Reducerile de Black Friday de la FineStore.ro continua pana de Sfantul Andrei!
Vesti bune de la FineStore.ro , cel mai mare mare magazin online de bauturi alcoolice! Black Friday continua pana la sfarsitul lunii noiembrie, perioada care coincide cu sarbatoarea Sfantului Andrei. In acest context, reducerile de Black Friday de la FineStore.ro sunt binevenite pentru a le face
Descopera cele mai utilizate 3 tipuri de sudura inox Descopera cele mai utilizate 3 tipuri de sudura inox
Oțelurile inoxidabile, și mai precis oțelurile rezistente la coroziune, sunt o familie de aliaje pe bază de fier, cu o rezistență excelentă la coroziune. Aceste oțeluri nu ruginesc și sunt rezistente la atacul multor lichide, gaze și substanțe
Cele mai utile sfaturi pentru optimizare SEO Cele mai utile sfaturi pentru optimizare SEO
SEO este o denumire englezească prin care sunt definite metodele de optimizare pentru motoarele de căutare. Dacă un site nu este cunoscut, acesta nu are vizitatori, deci nu este de folos. Obiectivul pe care îl are SEO este acela de a-i permite site-ului să se facă
Cele mai populare jocuri de cazinou practicate de femei Cele mai populare jocuri de cazinou practicate de femei
Jocurile și cazinourile au fost o modalitate populară de a ne distra și relaxa. Acestea datează de mii de ani. De la pariurile pe lupte cu animale și până la cursele de cai, oamenii și-au încercat norocul în cel mai creativ mod. Însă