Era Business, licentiat exclusiv EMI Music in Romania, lanseaza al doilea single al albumului Kelis "Tasty" -Trick me

Era Business, licentiat exclusiv EMI Music in Romania, lanseaza al doilea single al albumului Kelis "Tasty" -Trick me
  calendar_month        
La 24 de ani Kelis, logodnica lui Nas, a ajuns pe primele locuri in topurile internationale

Kelis a debutat in anul 1999, cu albumul "Kaleidoscope". Succesul nu s-a lasat asteptat si in 2001 a castigat premiul pentru cel mai bun debut la Brit Awards. In plus, a cantat pe marile scene ale lumii in compania unor muzicieni ca U2 si Moby. In 2004, Kelis lanseaza al doilea album "Tasty", care reuseste sa cucereasca si piata americana. Primul single de pe acest album a fost "Milkshake" si a ajuns pe primele locuri in S.U.A, Anglia, Irlanda si Australia. Al doilea single, lansat acum Trick me, pare insa sa depaseasca orice asteptari. Cu un videoclip simplu, dar incitant, piesa a ajuns la cateva saptamani de la lansare pe locul 2 in Anglia si in primele 10 locuri in Franta, Irlanda si Suedia.

La realizarea albumului "Tasty" au colaborat unii dintre cei mai cunoscuti producatori hip-hop si R&B ai momentului: Neptunes, Andre 3000 de la OutKast sau Raphael Saadiq. Albumul contine 14 piese si a fost inregistrat in New York, Los Angeles si Atlanta. Printre artistii pe care ii puteti asculta pe acest album, impreuna cu Kelis se numara: Busta Rhymes (What It Is), OutKast (Dracula`s Wedding) si, fireste, Nas (Hey, Nas). Kelis nu este doar cantareata, ci si compozitoare. Deasemenea ea a fost si producator executiv pentru acest album.
Kelis sustine in acest moment un turneu european si va canta in tari ca Anglia, Irlanda, Franta, Belgia, Olanda, iar in urmatoarea perioada va concerta in Japonia, Australia si Noua Zeelanda.

Se pare ca ea a reusit sa se impuna ca un artist complet, iar ultimul ei single, Trick me, i-a adus succesul meritat. Topurile o confirma!
Albumul "Tasty" se gaseste acum in toate magazinele de specialitate, iar cei care isi doresc sa afle mai multe despre KELIS o poate face la adresa www.kelis.co.uk.
Recomandari