Skip to article

Muzica si speranta

Muzica si speranta
Luni, 1 martie 2010, orele 19:00, in sala mare a Ateneului Roman, " Camerata Regala ", in parteneriat cu Fundatia "Sansa pentru Sansa" si Filarmonica "George Enescu" Bucuresti, va sustine concertul caritabil "Muzica si Speranta".

Concertul caritabil sustinut de "Camerata Regala" este primul eveniment din cadrul campaniei umanitare "Vise de ghiocei", o campanie de strangere de fonduri, a Fundatiei "Sansa pentru Sansa" pentru demararea infiintarii primei gradinite speciale din Romania pentru copiii diagnosticati cu cancer sau leucemie.

Concertul propriu-zis, sustinut in intervalul 19:00 - 21:00, va debuta cu prezentari ale organizatorului si ale partenerilor proiectului ce vor vorbi despre implicarea lor in sustinerea acestei cauze, urmat, dupa orele 21:00, de o expozitie de arta plastica si de carte, cu vanzare, tot in vederea strangerii de fonduri.

Programul concertului va cuprinde lucrari de J. Turina, I. Albeniz, J. Brahms, P. I. Ceaikovski, P. Masscagni, A. Dvorak, J. Strauss, G. Bizet, L. Boccherini si A. Borodin.
Campania umanitara, care debuteaza prin concertul caritabil "Muzica si Speranta" menit ajutarii strangerii de fonduri minime necesare infiintarii primei gradinite oncologice din Romania se va desfasura pe o perioada nedeterminata ce include o perioada pilot de 1 an de zile de aplicare a proiectului ce se va calcula odata cu deschiderea acestei gradinite speciale.

De directionarea fondurilor obtinute din vanzarea biletelor si din donatii se va ocupa Fundatia "Sansa pentru Sansa". Vor fi puse la dispozitie, tot de catre fundatie, conturi bancare in care se pot face donatii, conturi ce vor fi deschise pe toata durata campaniei.

Initiativa "Cameratei Regale" de a se implica in aceasta campanie umanitara prin sustinerea concertului caritabil "Muzica si Speranta" este incurajata de Alteta Sa Regala, Principele Radu al Romaniei, care a oferit Cameratei Regale Inaltul Sau Patronaj.

"Am primit cu mare speranta si cu incredere vestea fondarii orchestrei si propunerea de a-i acorda inaltul patronaj. Faptul ca, in acest moment confuz si descurajant al vietii publice romanesti, tanara generatie da o discreta, dar ferma, lectie de profesionalism, altruism, sens al istoriei si inalt simt moral este binefacator. Talentul si pasiunea lor infocata pentru muzica intr-o Romanie demna este o buna carte de vizita pentru anul 2010."

Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei

Partenerii concertului caritabil "Muzica si Speranta" sunt Fundatia "Sansa pentru Sansa", Filarmonica "George Enescu" Bucuresti, Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti, Asociatia Studentilor de la Litere, Universitatea din Bucuresti (ASLUB), Centrul Medical Unirea, Fundatia "Noi citim". Partenerii media ai concertului caritabil sunt Radio Romania Muzical, Agentia de Publicitate, www.blt.ro, Radio Lynx.

Biletele pentru concertul din 1 Martie 2010 vor fi puse in vanzare incepand cu 22 februarie 2010 si vor putea fi achizitionate atat online prin intermediul site-ului www.blt.ro cat si de la casa de bilete a salii de spectacol.
Pretul biletelor va fi cuprins intre 50-100 RON.

Alte articole despre
muzica

Articole recomandate

Cadoul de Craciun pentru nasi: scump, extravagant sau de suflet? Cadoul de Craciun pentru nasi: scump, extravagant sau de suflet?
Au fost alături de voi în clipa în care ați devenit o familie, sunt cei mai buni prieteni și acum le spuneți simplu: nașii. De regulă, Sărbătorile de Iarnă sunt un bun prilej de o petrecere la nași acasă, așa că nu te
Riscurile cumpararii unui autoturism de ocazie. Le poti reduce printr-un raport VIN cu istoricul masinii Riscurile cumpararii unui autoturism de ocazie. Le poti reduce printr-un raport VIN cu istoricul masinii
Atunci când dorești să achiziționezi o mașină de ocazie, este mai avantajoasă alegerea unei mașini rulate, comparativ cu achiziția unei mașini noi. Beneficiul major îl reprezintă prețul, deoarece o mașină second hand va fi
999cadouri.ro - Cadouri de lux pentru ocazii speciale 999cadouri.ro - Cadouri de lux pentru ocazii speciale
Cadourile sunt modul prin care ne aratam fericirea pentru realizarile altei persoane, aprecierea, iubirea si gratitudinea ca fac parte din viata noastra. Exista numeroase aniversari de-a lungul anilor pe care le sarbatorim cu cei dragi, insa unele ocazii se fac mai remarcate. Daca persoana iubita
Descopera cele 6 moduri in care inotul iti imbunatateste sanatatea! Descopera cele 6 moduri in care inotul iti imbunatateste sanatatea!
Pe lângă distracție, înotul este un excelent exercițiu aerob care poate reduce riscul unor boli cronice precum tensiune arterială crescută și diabetul! Abonamentele la înot și cursurile de înot pentru adulți și copii sunt o alegere
Pungi sterilizare Pupinel pentru siguranta instrumentelor Pungi sterilizare Pupinel pentru siguranta instrumentelor
Pungile de sterilizare autosigilante sunt create pentru depozitarea în siguranță a materialelor pentru sterilizare uscată, cu abur, eliminare sau incinerare. Sunt disponibile opțional ca pungi standard, care trebuie să fie legate sau sigilate cu bandă