Skip to article

Muzica si speranta

Muzica si speranta
Luni, 1 martie 2010, orele 19:00, in sala mare a Ateneului Roman, " Camerata Regala ", in parteneriat cu Fundatia "Sansa pentru Sansa" si Filarmonica "George Enescu" Bucuresti, va sustine concertul caritabil "Muzica si Speranta".

Concertul caritabil sustinut de "Camerata Regala" este primul eveniment din cadrul campaniei umanitare "Vise de ghiocei", o campanie de strangere de fonduri, a Fundatiei "Sansa pentru Sansa" pentru demararea infiintarii primei gradinite speciale din Romania pentru copiii diagnosticati cu cancer sau leucemie.

Concertul propriu-zis, sustinut in intervalul 19:00 - 21:00, va debuta cu prezentari ale organizatorului si ale partenerilor proiectului ce vor vorbi despre implicarea lor in sustinerea acestei cauze, urmat, dupa orele 21:00, de o expozitie de arta plastica si de carte, cu vanzare, tot in vederea strangerii de fonduri.

Programul concertului va cuprinde lucrari de J. Turina, I. Albeniz, J. Brahms, P. I. Ceaikovski, P. Masscagni, A. Dvorak, J. Strauss, G. Bizet, L. Boccherini si A. Borodin.
Campania umanitara, care debuteaza prin concertul caritabil "Muzica si Speranta" menit ajutarii strangerii de fonduri minime necesare infiintarii primei gradinite oncologice din Romania se va desfasura pe o perioada nedeterminata ce include o perioada pilot de 1 an de zile de aplicare a proiectului ce se va calcula odata cu deschiderea acestei gradinite speciale.

De directionarea fondurilor obtinute din vanzarea biletelor si din donatii se va ocupa Fundatia "Sansa pentru Sansa". Vor fi puse la dispozitie, tot de catre fundatie, conturi bancare in care se pot face donatii, conturi ce vor fi deschise pe toata durata campaniei.

Initiativa "Cameratei Regale" de a se implica in aceasta campanie umanitara prin sustinerea concertului caritabil "Muzica si Speranta" este incurajata de Alteta Sa Regala, Principele Radu al Romaniei, care a oferit Cameratei Regale Inaltul Sau Patronaj.

"Am primit cu mare speranta si cu incredere vestea fondarii orchestrei si propunerea de a-i acorda inaltul patronaj. Faptul ca, in acest moment confuz si descurajant al vietii publice romanesti, tanara generatie da o discreta, dar ferma, lectie de profesionalism, altruism, sens al istoriei si inalt simt moral este binefacator. Talentul si pasiunea lor infocata pentru muzica intr-o Romanie demna este o buna carte de vizita pentru anul 2010."

Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei

Partenerii concertului caritabil "Muzica si Speranta" sunt Fundatia "Sansa pentru Sansa", Filarmonica "George Enescu" Bucuresti, Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti, Asociatia Studentilor de la Litere, Universitatea din Bucuresti (ASLUB), Centrul Medical Unirea, Fundatia "Noi citim". Partenerii media ai concertului caritabil sunt Radio Romania Muzical, Agentia de Publicitate, www.blt.ro, Radio Lynx.

Biletele pentru concertul din 1 Martie 2010 vor fi puse in vanzare incepand cu 22 februarie 2010 si vor putea fi achizitionate atat online prin intermediul site-ului www.blt.ro cat si de la casa de bilete a salii de spectacol.
Pretul biletelor va fi cuprins intre 50-100 RON.

Alte articole despre
muzica

Articole recomandate

Cum sa alegi un dar util de casa noua pentru prietenii tai Cum sa alegi un dar util de casa noua pentru prietenii tai
Daca prietenii tai tocmai si-au achizitionat un apartament si nu stii ce sa le iei cadou de casa noua, e important, in primul rand, sa nu te hazardezi sa le cumperi obiecte cu insemnatate religioasa, mai ales daca proprietarii nu sunt prea apropiati de cele sfinte. Tot asa, chiar daca esti tentata
Incepe toamna cu un outfit nou! Profita de reducerile aniversare si castiga unul dintre cele 2.000 de vouchere de cumparaturi! Incepe toamna cu un outfit nou! Profita de reducerile aniversare si castiga unul dintre cele 2.000 de vouchere de cumparaturi!
In luna septembrie ParkLake Shopping Center sarbatoreste patru ani de cand si-a deschis portile si pregateste patru weekend-uri speciale de reduceri si premii garantate. ParkLake intampina toamna cu noile colectii si cu o multime de surprize pentru clientii sai. Astfel, vizitatorii centrului
Obiceiuri care duc la saracie. Scapa de ele Obiceiuri care duc la saracie. Scapa de ele
Responsabilitatea pentru bunastarea financiara revine oricarei persoane in parte. Obiceiurile pe care le avem ne pot aduce bogatia, dar si saracia.  Unele persoane care au bani au ales anumite obiceiuri care le aduc sporul. Iata cateva secrete ale persoanelor care nu stiu ce inseamna saracia
Sunt trandafirii de sapun o solutie optima pentru cadouri? Sunt trandafirii de sapun o solutie optima pentru cadouri?
Orice femeie iubeste florile. Gingase, colorate si inmiresmate, acestea reprezinta cu succes sexul frumos si sunt adesea aranjate in buchete spectaculoase, cu scopul de a fi oferite doamnelor si domnisoarelor. Desi incanta atat privirea, cat si mirosul, florile au un neajuns: sunt efemere. Orice
Idei de cadouri pe care sa ti le faci de una singura Idei de cadouri pe care sa ti le faci de una singura
Sa faci cadouri este o adevarata arta, iar de multe ori chiar si persoanele dragi din viata noastra ne ofera exact acele obiecte pe care si-ar dori ele insele sa le primeasca, proiectand asupra noastra propriile nevoi. Daca nici tu nu esti o exceptie, nu are rost sa faci o drama din asta, caci pana