Skip to article

Ziggy Marley isi intoarce atentia catre copii

Din "clanul" Marley, probabil cel mai orientat catre familie, in cariera muzicala, a fost Ziggy Marley.


Copil fiind, isi insotea parintele legenda Bob Marley pe scena iar ca adult a fost liderul grupului format cu fratii si surorile lui - "The Melody Makers" - castigand numeroase premii.


Atunci cand nu inregistreaza si nu merge in turneu, mare parte din energia lui este depusa in munca pentru organizatia lui de caritate U.R.G.E., care sustine educatia si nevoile copiilor din Jamaica.


Acum, prin muzica sa, si-a intors atentia catre copii si familie. Ultimul lui album, "Family Time", este practic un disc pentru copii.


Dar mesajul din muzica - expresii ale sperantei, increderii in sine, interelegere reciproca - sunt idei la care se poate raporta oricine.


Ziggy Marley isi intoarce atentia catre copii

"Albumul este facut pentru copii" a spus Ziggy Marley, "are mesaje pozitive, puternice, de care copii se pot bucura, si mai este ceva la care se poate raporta toata lumea".


Avand parte de contributia unor artisti ca Jack Johnson, Paul Simon, Willie Nelson, producatorul Don Was si altii, Marley isi extinde raza influentelor muzicale dincolo de reggae-ul traditional.


Pe o piesa, Jamie Lee Curtis nareaza o poveste scrisa de Marley despre ajutarea aproapelui. Pe alta, alto-ul lui Nelson aduce o vibratie de blues ritmatului reggae.


Este un album pozitiv, in stilul deja cunoscut inceput de legenda Bob Marley si apoi continuat de familia sa, un album pacifist si orientat catre oameni, pus pe cea mai placuta si vesela muzica reggae.

Articole recomandate

5 semne ca esti o femeie foarte inteligenta 5 semne ca esti o femeie foarte inteligenta
Un grup de studii a aratat care sunt principalele trasaturi pe care le au in comun cele mai inteligente femei. Iata care sunt acestea:  Ai pisica  Persoanele iubitoare de animale de companie s-a dovedit de-a lungul istoriei a fi mai inteligente decat media. Pentru a da exemple in acest
Dr. Wayne Dyer: Cum sa ierti pe cineva in 15 pasi Dr. Wayne Dyer: Cum sa ierti pe cineva in 15 pasi
Iertarea celorlalti este o conditie esentiala pentru dezvoltarea spirituala. Ranirea produsa de cineva in trecut nu este, in prezent, decat un gand sau un sentiment care te impovareaza. Gandurile pline de resentimente, suparare si ura nu fac decat sa te dezechilibreze din punct de vedere energetic
Test de dragoste tiganesc. Alege o imagine si vezi daca ai noroc in amor in 2020! Test de dragoste tiganesc. Alege o imagine si vezi daca ai noroc in amor in 2020!
Priveste cu atentie imaginea de mai sus: care dintre fotografii ti-a atras atentia? Alege-o pe cea care iti place cel mai mult si mergi si vezi ce spune despre norocul tau in dragoste, in 2020. Numarul 1 Esti un iubit atent, o adevarata mana cereasca pentru oricine iti fura inima. Esti protectiv si
25 de intrebari pe care sa ti le pui la inceput de an 25 de intrebari pe care sa ti le pui la inceput de an
Fiecare inceput de an iti da prilejul retrospectivelor. Ce a fost bun, ce nu a fost bun, ce trebuie pastrat in noul an si ce nu. Este momentul sa-ti faci planuri pentru noul an, dar si pentru  dezvaluirea celor mai nebunesti dorinte si visuri. Iata 25 de intrebari pe care sa ti le pui la
Se apropie sarbatorile de iarna! Tu ce carti romantice citesti de Craciun? Se apropie sarbatorile de iarna! Tu ce carti romantice citesti de Craciun?
Sarbatorile de iarna sunt o scuza pentru a putea sa faci tot ceea ce iti doresti, fara restrictii. Poti sa calatoresti, sa mananci dulciuri pana la epuizare si sa pierzi noptile cu o carte buna si o cana cu vin fiert alaturi. Aceasta perioada pare ca uneste oamenii si deschide inimile, asa ca, ce