Skip to article

Bucura-te de viata in pasi de dans!

Bucura-te de viata in pasi de dans!
Multe si felurite sunt modalitatile in care poti comunica cu cei din jur, caci insasi comunicarea in sine este cel mai complex si special atribut co-existential. De noi depinde cat si cum pretuim acest lucru.

De multe ori, cuvintele nu sunt suficiente pentru a ne exprima sentimentele si trairile interioare. Alteori, sunt doar de prisos, palind in fata anumitor gesturi sau fapte ce vorbesc de la sine.

In functie de conjunctura, fiecare dintre noi ne exprimam altfel, diferit de ceilalti si poate chiar de felul in care o faceam odinioara. Cautam mereu calea cea mai potrivita de a-i face pe semenii nostri sa inteleaga exact ce dorim sa transmitem. Felul in care comunicam un lucru sau altul este esential si de mare efect, mai cu seama atunci cand isi atinge scopul iar "mesajul" ajunge nedistorsionat la destinatie.

Arta, o punte intre oameni

Arta a fost intotdeauna o punte intre oameni, indiferent de maniera in care se reflecta. Ea trece dincolo de barierele ridicate uneori de religie, rasa sau sex, ne apropie si ne ajuta sa ne intelegem mai bine unii pe altii, fiind un adevarat balsam pentru suflet, fie ca o creezi sau doar o admiri, de pe margine.

Dansul, privit ca o forma motrica a artei, nu se dezminte in acest sens. Sportiv sau artistic, profesionist sau amator, clasic sau contemporan, traditional sau avangardist, dansul exprima bucurie si pofta de viata, prin insasi natura lui. El reprezinta pasiune si serenitate deopotriva, temperament si echilibru, efort si placere, iubire de sine si iubire pentru oameni.

Bucura-te de viata in pasi de dans!

Daca vei urmari cu atentie pe cineva dansand, vei putea afla multe lucruri despre acea persoana. Miscarile, privirea, expresia fetei si intreaga atitudine din timpul dansului iti pot trada personalitatea, caracterul si felul de a fi, chiar si atunci cand toate aceste aspecte sunt indelung studiate.

Dansul te ajuta sa spui mai mult decat ai putea prin cuvinte. In plus, te dezvolta armonios nu doar fizic, ci si spiritual, iti antreneaza vointa si iti intareste caracterul, te face mai bun, mai atent la cel de langa tine, te ajuta sa te regasesti sau sa nu uiti cine esti, te elibereaza de stres, ganduri si trairi negative, te face sa plutesti, sa simti, sa vibrezi, sa te bucuri de viata. Pe scurt, te dezvaluie lumii - asa cum esti, caci pana la urma, dansul nu este altceva decat o forma inedita de comunicare non-verbala. Este manifestul sentimentelor inabusite, al ideilor inovatoare, al temerilor ascunse, al visurilor indraznete si al cuvintelor nerostite.

Nu este greu sa dansezi. Ai nevoie doar de un strop de curaj, cateva picaturi de vointa si o cantitate impresionanta de pofta de viata. Restul vine de la sine.

Simte-ti ritmul inimii si danseaza pe muzica sufletului tau!

Articole recomandate

Cele mai norocoase pacanele Cele mai norocoase pacanele
De-a lungul timpului, au circulat întotdeauna zvonuri despre aparate cu sloturi care ar fi mai norocoase decât altele. Însă în esență, în ce constau aparatele de păcănele norocoase? Acestea, de obicei, sunt cele care au un RTP foarte ridicat, astfel
Rutina versus schimbare. Cum gasesti echilibrul perfect Rutina versus schimbare. Cum gasesti echilibrul perfect
Se vorbeste din ce in ce mai mult despre importanta unei rutine, de la cea de ingrijire si infrumusetare, pana la cea care te ajuta sa fii mai productiva la serviciu. Pe de alta parte, alte voci ne indeamna sa iesim din rutina si din zona de confort. Toate aceste mesaje contradictorii pot fi destul
Ingrijirea papusilor se pregateste pentru viata Ingrijirea papusilor se pregateste pentru viata
Păpușile sunt jucăria eternă. Aspectul lor se îmbunătățește constant de-a lungul anilor, dar rolul lor în dezvoltarea copilului rămâne semnificativ. Fiecare jucărie dezvoltă abilitățile micuțului și îl
An Nou, dar provocari vechi - ce cadouri alegi sa dai in 2022? An Nou, dar provocari vechi - ce cadouri alegi sa dai in 2022?
Suntem într-un moment în care ni se reconsolidează modul în care facem alegerile - indiferent că vorbim de strictul necesar sau de modul în care ne petrecem timpul liber. Poate, mai mult ca niciodată, ne dorim să arătăm persoanelor apropiate
Idei de cadouri de Craciun pentru partenerul tau Idei de cadouri de Craciun pentru partenerul tau
Uneori nimic nu este mai complicat decât să alegi cadoul ideal pentru partenerul tău. Bărbaților le plac obiectele utile, masculine, pe care le pot folosi cu un scop bine definit, iar acest lucru poate să facă dintr-o simplă sesiune de cumpărături o