Skip to article

Foto: Sportivii se plang de conditiile proaste de la Sochi. Multi dintre ei au postat deja diferite poze pe retelele de socializare

Foto: Sportivii se plang de conditiile proaste de la Sochi. Multi dintre ei au postat deja diferite poze pe retelele de socializare Jocurile Olimpice de iarna 2014
Astazi incep Jocurile Olimpice de iarna de la Sochi, ce vor fi gazduite anul acesta de Rusia. Cu o zi inainte de startul Jocurilor Olimpice au sosit si medaliile, 1254 la numar, care contin bucati din meteoritul cazut acum un an in Rusia.

Cu toate ca rusii se lauda cu ce au pregatit pentru Jocurile Olimpice de iarna, mai multi sportivi s-au plans de conditiile proaste ce le-au fost puse la dispozitie.

Un sportiv american a ramas socat in momentul in care a ajuns in camera de hotel.

"Cand am ajuns aici, nu aveam sapun si nici cosuri de gunoi. Pe de alta parte, n-avem nici macar loc sa ne punem bagajele. Avem nevoie de mai mult de un dulap deoarece stam cate doi in camera. 4 valize si echipamentele le tinem pe podea", a declarat Hansen.

La randul lor, mai multi sportivi au postat pe retelele de socializare mai multe poze, insotite de mesaje amuzante, pentru a arata conditiile proaste pe care trebuie sa le suporte.

'Receptia hotelului nu este amenajata, insa in camera de hotel se gaseste o fotografie menita sa-ti ofere o primire "calduroasa", a postat un sportiv pe Twitter.

Conditii proaste Sochi 2014


"Vesti bune, am conexiune la internet, vesti proaste, atarna de tavan...", este un alt mesaj publicat de unul din sportivi.

Conditii proaste Sochi 2014


"Ofer trei becuri in schimbul unei clante. Oferta este cat se poate de reala", scrie Dan Wetzel pe Twitter.

Conditii proaste Sochi 2014


Probabil cel mai amuzant mesaj a fost cel publicat de sportiva Kami Mattioli: "Toaleta din Sochi este insotita de audienta".

Conditii proaste Sochi 2014


Foto: memolition.com

Articole recomandate

Rusia va fi gazda Jocurilor Olimpice de iarna 2014 Rusia va fi gazda Jocurilor Olimpice de iarna 2014
Rusia va fi gazda Jocurilor Olimpice de iarna, de anul acesta, ce se vor desfasura in perioada 7 - 23 februarie in orasul Sochi (Soci). Jocurile Olimpice de iarna sunt la cea de-a XXII-a editie, prilej cu care vom avea ocazia sa vedem cei mai buni sportivi din intreaga lume. Vor avea loc 98 de