Scandal international: Medaliile de la Olimpiada de la Atena, de acum 10 ani, s-au innegrit

Scandal international: Medaliile de la Olimpiada de la Atena, de acum 10 ani, s-au innegrit
  calendar_month   update 26 Iun 2014, ora: 09:03      
La 10 ani de la Olimpiada de la Atena, romancele care au adus acasa medalii se plang ca acestea s-au innegrit.

Desi au trecut multi ani de cand echipa de gimnastica a Romaniei cucerea la Atena medalia de aur, iar Catalina Ponor era declarata cea mai buna gimnasta a lumii din acel an, ea obtinand alte doua medalii de aur individuale, la sol, respectiv barna, toate medaliile obtinute de romance s-au innegrit.

Reporterii WOWbiz.ro au dezvaluit faptul ca cei care au facut medaliile de aur pentru Olimpiada de la Atena si-au batut joc de sportivi, oferindu-le acestora niste obiecte care astazi s-au innegrit.


"Mi-as fi dorit sa arate impecabil. E munca mea de ani de zile si mi-as fi dorit sa o pastrez intacta. Toate medaliile din Grecia au coclit! Macar de-ar parea murdare...imi pare foarte rau de ele. Mama a fost cea care si-a dat seama. Ea avea grija de ele cat timp eu am fost plecata in cantonament. Mi-a spus ca cele de la olimpiada au coclit si s-au facut urate. Cand am ajuns acasa, am ramas socata. Am inteles ca si fostele mele colege au medaliile coclite. Chiar si cele de la canotaj au patit la fel", a povestit Catalin Ponor, la Stirile Kanal D.

68824.jpg

La acea vreme, Monica Rosu devenea campioana olimpica la sarituri, contribuind astfel la o performanta de axceptie a echipei de gimnastica a Romaniei.

"Din pacate medaliile de la Atena vad ca ne fac probleme. Ne-ar fi parut bine sa stim ca sunt niste medalii veritabile fiindca am muncit pentru ele", a spus Monica Rosu.

Foto: WOWbiz.ro

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Marirea sanilor
  • person

    "cea mai frumoasa culoare din lume este cea care ti se potriveste - coco chanel"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right