Skip to article

10 citate celebre despre noroc

10 citate celebre despre noroc
Norocul este unul dintre cele mai discutate lucruri din lume. Oamenii au crezut în existența norocului de când lumea și pământul. Se crede că norocul este un lucru cu care te naști înzestrat sau nu, iar șansele de a avea noroc dacă nu te-ai născut cu el sunt mici.

Deseori, ghinioniștii se luptau cu soarta pentru a smulge puțin noroc care să le ofere o viață mai bună și mai prosperă. Înțelepciunea populară ne-a adus o mulțime de citate celebre sau de zicători care ne-au amuzat și inspirat ani de-a rândul.

- Un citat celebru spunea: ,,Prost să fii, noroc să ai!” Poate că unii oameni nu sunt chiar atât de înzestrați la jocuri de noroc online, spre exemplu, însă norocul le surâde și fără prea multe eforturi ajung să câștige foarte mulți bani. Jocurile de noroc sunt exploatate de către orice popor și orice națiune. Aceste jocuri ca la aparate online sunt clasificate pe mai multe domenii și categorii.

- Se spune că ,,Jocurile de noroc duc la jaf, desfrâul la crimă”. Acest citat provine din faptul ca oamenii pasionați de jocurile de noroc, uită să se mai oprească din a investi și ajung să parieze tot ce au mai de preț pentru ca apoi să rămână fără nimic. Jocurile de noroc au apărut încă din anii 1891, când doi oameni s-au gândit să construiască o mașină cu 5 rânduri care conținea 50 de cărți. Pe atunci, cel care câștiga era răsplătit cu o bere sau cu trabucuri. Cu timpul, s-au construit și alte mașini speciale pentru astfel de jocuri ca la aparate online, iar mai târziu au fost introduși banii ca recompensă. De atunci și până astăzi, lucrurile au evoluat foarte mult, o mulțime de jocuri de noroc online începând a fi produse în serie și au apărut din ce în ce mai mulți câștigători.

- ,,Toate jocurile de noroc sunt interzise, numai căsătoria nu.“ Căsătoria pare un joc de noroc, căci dacă ai noroc, fie reușești să câștigi, fie pierzi. Mulți vorbesc despre căsătorie ca despre un joc de noroc ca și cum fericirea sau nefericirea alături de persoana aleasă, depinde doar de ce a hotărât soarta pentru om.

- ,,Ghinionul vieții: Să-ți intri-n mână la jocurile de noroc.“ Poate că pentru unii nu este un ghinion, ci este un avantaj. Avantajul de a juca jocurile de noroc chiar și în mediul online, este acela că în mediul online există o sumedenie de jocuri, pe când în clădirile special concepute pentru asta, nu există așa multe jocuri.

- ,,Înțelepciunea nu joacă jocuri de noroc, ea însăși e o norocoasă”. Un om înțelept știe când sa se oprească din a mai paria. În cele mai multe cazuri, jucătorii ajung să câștige o sumă considerabilă și nu doresc să se oprească, deoarece ei consideră că pot juca mai bine și pot câștiga mai mult, iar în acest fel, este posibil să piardă tot ce au reușit să strângă în doar câțiva pași.

- Se spune că ,,Jocurile de noroc sunt modalitatea sigură de a te alege cu nimic, pentru ceva.” Atunci când pariem la jocurile de noroc pentru ceva anume, există posibilitatea de a pierde totul. Dacă joci la pacanele online pentru un anumit scop, pentru o achiziție importantă, ai șanse mari să pierzi banii pariați. Cel mai bine este să joci pentru a te relaxa, distra și a face timpul să treacă mai repede.

- “Cheamă norocul în ajutor, dar dă și din mâini”, spunea Plutarh odată. Chiar și o vorbă românească spune că “Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă și în plasă”, deci chiar dacă ai noroc, va trebui să depui puțin efort. Nimic important sau de mare amploare nu se întâmplă fără puțin efort din partea ta. Fii gata de muncă și efort pentru visurile și dorințele tale.

- De asemenea, Seneca spunea “Norocul este ceea ce se întâmplă când pregătirea întâlnește oportunitatea”. Acest citat înseamnă că lucruri bune se vor întâmpla atunci când ești suficient de pregătit pentru a face ceva. Oportunitatea înseamnă și că planetele se aliniază pentru a te ajuta, adică alți oameni îți sar în ajutor și îți oferă ceva.

- “Norocul este să crezi că ești norocos”. Acest citat se referă la faptul că pentru a avea noroc este necesar să ai deja o atitudine de om norocos, avantajat și iubit de soartă. Probabil că o atitudine pozitivă este și mai utilă decât norocul în sine, pentru că în fond, “norocul și-l face omul cu mâna lui”.

Indiferent că speri la noroc pentru un joc de noroc online, pentru investitii sau pentru că îţi doreşti să găseşti dragostea, nicicând citatele despre noroc nu vor pieri, ci ne vor alimenta sufletul şi mintea cu poveţe.

Articole recomandate

4 preparate delicioase la cuptor 4 preparate delicioase la cuptor
Cele mai bune rețete la cuptor nu sunt întotdeauna cele mai impresionante, elaborate sau cele mai sofisticate. Rețetele noastre preferate de copt sunt cele pe care le putem face cu ușurință acasă singuri, cu prietenii, familia sau cu copiii. Rețetele la
Reducerile de Black Friday de la FineStore.ro continua pana de Sfantul Andrei! Reducerile de Black Friday de la FineStore.ro continua pana de Sfantul Andrei!
Vesti bune de la FineStore.ro , cel mai mare mare magazin online de bauturi alcoolice! Black Friday continua pana la sfarsitul lunii noiembrie, perioada care coincide cu sarbatoarea Sfantului Andrei. In acest context, reducerile de Black Friday de la FineStore.ro sunt binevenite pentru a le face
Descopera cele mai utilizate 3 tipuri de sudura inox Descopera cele mai utilizate 3 tipuri de sudura inox
Oțelurile inoxidabile, și mai precis oțelurile rezistente la coroziune, sunt o familie de aliaje pe bază de fier, cu o rezistență excelentă la coroziune. Aceste oțeluri nu ruginesc și sunt rezistente la atacul multor lichide, gaze și substanțe
Cele mai utile sfaturi pentru optimizare SEO Cele mai utile sfaturi pentru optimizare SEO
SEO este o denumire englezească prin care sunt definite metodele de optimizare pentru motoarele de căutare. Dacă un site nu este cunoscut, acesta nu are vizitatori, deci nu este de folos. Obiectivul pe care îl are SEO este acela de a-i permite site-ului să se facă
Cele mai populare jocuri de cazinou practicate de femei Cele mai populare jocuri de cazinou practicate de femei
Jocurile și cazinourile au fost o modalitate populară de a ne distra și relaxa. Acestea datează de mii de ani. De la pariurile pe lupte cu animale și până la cursele de cai, oamenii și-au încercat norocul în cel mai creativ mod. Însă