Skip to article

10 lucruri uimitoare pe care cainii le pot prevesti. Vei ramane socat!

10 lucruri uimitoare pe care cainii le pot prevesti. Vei ramane socat!
Capacitatile pe care le au animalele sunt speciale, deoarece unele dintre simturile lor sunt mai dezvoltate în comparatie cu cele ale fiintelor umane.

Sensibilitatea canina este una dintre cele mai minunate care exista în regnul animal, ceea ce le face, asa cum sunt cunoscute în mod obisnuit, „cel mai bun prieten al omului”.
Stiai insa ca aceste animale au o capacitate puternica de a prezice lucruri foarte importante despre viata ta? Mai multe studii au aratat ca cainii au simturi foarte dezvoltate si de aceea pot fi atenti la anticiparea eventualitatilor chiar înainte ca oamenii sa le cunoasca.

1. Boli cronico-degenerative

O cercetare efectuata în 1989 a aratat ca un caine ar putea detecta in stadiu initial un cancer doar prin mirosul unei alunite. Detectarea acestui lucru variaza insa de la rasa la rasa.

2. Nasterea

Cainii pot prezice in cazul unei femei insarcinate chiar si momentul nasterii, prin atingerea burtii acestei, sugereaza unele studii.

3. Frica

Oamenii de stiinta afirma ca oamenilor le creste nivelul de adrenalina atunci cand simt frica. Astfel, feromonii sunt eliberati prin pori si sunt detectati de caini.

4. Cutremure

Mai multe cercetari au aratat ca aceste animale pot prezice un cutremur. Inainte de aparitia acestui fenomen cainii devin nervosi, se plimba si încearca sa paraseasca locul în care se afla.

5. Furtuni

Cainii au auz foarte sensibil. Acest lucru le permite sa auda tunete si fulgere si sa stie cand se apropie o furtuna. Expertii în animale spun ca pot mirosi ionii si umezeala cu care încep sa se formeze furtunile.

6. Sarcina

Mirosul cainilor le permite sa cunoasca înainte de oricine altcineva modificarile hormonale care au loc în primele luni de sarcina.

7. Sosirea stapanului

Cainii pot detecta de la distanta sosirea stapanului datorita mirosului si auzului lor foarte dezvoltat.

8. Emotiile umane

Cainii sunt foarte buni observatori ai oamenilor. Datorita acestui fapt si, potrivit specialistilor, ei sunt pregatiti sa identifice schimbarile emotiilor lor. Le este usor sa stie daca esti trist sau fericit.

9. Atacuri datorate nivelurilor neregulate de glucoza

Medicii spun ca exista caini instruiti pentru a avertiza pacientii cu privire la nivelul lor de glucoza. Pacientii cu diabet au o respiratie speciala, care variaza în functie de nivelul zaharului din sange.

10. Moartea

Inainte de a muri, la oameni apar anumite modificari chimice si biologice. Aceste schimbari sunt percepute de caini, potrivit expertilor. Cand o persoana este pe punctul de a muri, cainele sau nu-l paraseste si este, de asemenea, foarte trist.

Articole recomandate

4 preparate delicioase la cuptor 4 preparate delicioase la cuptor
Cele mai bune rețete la cuptor nu sunt întotdeauna cele mai impresionante, elaborate sau cele mai sofisticate. Rețetele noastre preferate de copt sunt cele pe care le putem face cu ușurință acasă singuri, cu prietenii, familia sau cu copiii. Rețetele la
Reducerile de Black Friday de la FineStore.ro continua pana de Sfantul Andrei! Reducerile de Black Friday de la FineStore.ro continua pana de Sfantul Andrei!
Vesti bune de la FineStore.ro , cel mai mare mare magazin online de bauturi alcoolice! Black Friday continua pana la sfarsitul lunii noiembrie, perioada care coincide cu sarbatoarea Sfantului Andrei. In acest context, reducerile de Black Friday de la FineStore.ro sunt binevenite pentru a le face
Descopera cele mai utilizate 3 tipuri de sudura inox Descopera cele mai utilizate 3 tipuri de sudura inox
Oțelurile inoxidabile, și mai precis oțelurile rezistente la coroziune, sunt o familie de aliaje pe bază de fier, cu o rezistență excelentă la coroziune. Aceste oțeluri nu ruginesc și sunt rezistente la atacul multor lichide, gaze și substanțe
Cele mai utile sfaturi pentru optimizare SEO Cele mai utile sfaturi pentru optimizare SEO
SEO este o denumire englezească prin care sunt definite metodele de optimizare pentru motoarele de căutare. Dacă un site nu este cunoscut, acesta nu are vizitatori, deci nu este de folos. Obiectivul pe care îl are SEO este acela de a-i permite site-ului să se facă
Cele mai populare jocuri de cazinou practicate de femei Cele mai populare jocuri de cazinou practicate de femei
Jocurile și cazinourile au fost o modalitate populară de a ne distra și relaxa. Acestea datează de mii de ani. De la pariurile pe lupte cu animale și până la cursele de cai, oamenii și-au încercat norocul în cel mai creativ mod. Însă