5 lucruri care nu trebuie sa iti lipseasca din poseta in anotimpul rece

5 lucruri care nu trebuie sa iti lipseasca din poseta in anotimpul rece
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
14 Sep 2022, 21:15
  update
Actualizat
14 Sep 2022, ora: 21:18
  photo_camerafreepik.com    
Se spune că atunci când deschizi poșeta unei femei, îi descoperi de fapt lumea, deoarece conține o multitudine de obiecte folositoare în orice situație. Descoperă în acest articol 5 lucruri care nu trebuie să lipsească din poșeta unei femei în anotimpul rece și vezi câte lucruri dintre cele prezentate se află deja în poșeta ta!

Produse de machiaj

Produsele de machiaj sunt aliații oricărei femei care își dorește un aspect fizic îngrijit chiar și în sezonul friguros. Pentru că în această perioadă, aerul tinde să fie mai rece, nu trebuie să îți lipsească din poșetă un balsam de buze pe care să îl folosești ori de câte ori simți nevoia. Totodată, pentru a-ți putea reîmprospăta rapid machiajul fără să fie nevoie să petreci prea mult timp în fața oglinzii din baia unui restaurant, poți să incluzi în poșetă, de asemenea, un rimel și un blush. Acestea sunt două produse de machiaj pe care le poți aplica foarte rapid și care vor avea un efect de reîmprospătare asupra machiajului tău.

Medicamente de urgență

Vremea rece de afară, vântul puternic sau stropii de ploaie care apar pe neanunțate îți pot da bătăi de cap, la propriu. Ce poate fi mai rău decât să mergi la un eveniment și să te trezești cu o migrenă sau să nu poți lucra o zi întreagă din cauza unei dureri de cap? Pentru a evita aceste situații neplăcute care îți pot strica ziua, asigură-te că ai în geantă câteva analgezice. Pentru a economisi spațiu în poșetă, este recomandat să nu porți zilnic cu tine cutiile întregi cu pastile. Alege două-trei pastile pe care să le poți purta cu tine, fie într-un buzunar mic din interiorul genții, fie chiar în portofel.

Șervețele

Atât șervețelele uscate, cât și cele umede nu trebuie să lipsească din poșeta ta în sezonul rece. Fie că se întâmplă uneori să verși ceva fără să vrei, să-ți curgă nasul sau să-ți murdărești încălțămintea fix înainte de a participa la o ședință, cu siguranță șervețelele te vor putea ajuta în astfel de situații.

Plasturi

Dacă ai scos din șifonier ghetele pe care nu le-ai mai încercat din sezonul trecut sau dacă ți-ai cumpărat o pereche de încălțăminte pe care abia aștepți să o porți, nu strică să ții în poșetă câțiva plasturi pe care să îi folosești în caz de nevoie. Pentru că în sezonul cald picioarele tale s-au obișnuit cu sandale sau balerini dintr-un material ușor și comod, în sezonul rece, când trebuie să apelezi din nou la cizme și botine, este posibil ca la primele purtări acestea să ți se pară incomode. Există pe piață cutii de plasturi de diferite dimensiuni, unii chiar și rezistenți la apă, astfel că nu trebuie să-ți faci griji cu privire la situațiile neplăcute, dacă ai astfel de plasturi în poșetă.

Bomboane mentolate

Respirația proaspătă este unul dintre cele mai atrăgătoare lucruri la o persoană, indiferent de anotimp, astfel că bomboanele mentolate pot fi mereu o soluție potrivită pentru o respirație frumos mirositoare. Nu uita să porți cu tine în poșetă mereu o cutie cu asemenea bomboane sau gumă de mestecat pentru a avea mereu senzația unor dinți curați și a unei respirații proaspete.

Cu toate că anotimpul rece ne determină să ne schimbăm mereu garderoba în funcție de vremea de afară, nu trebuie să uităm de lucrurile esențiale pe care trebuie să le purtăm cu noi în poșetă în acest anotimp. Chiar dacă vântul puternic, ploaia sau zăpada din timpul iernii ne pot provoca situații neplăcute, șervețelele umede sau uscate, câteva produse de machiaj sau plasturii ne pot fi de mare ajutor.

Recomandari