8 sfaturi simple pentru a juca Blackjack ca un profesionist

8 sfaturi simple pentru a juca Blackjack ca un profesionist
  calendar_month   update 26 Sep 2022, ora: 13:41      
Lumea cazinourilor este una plină de adrenalină și suspans. Fiecare își poate manifesta spiritul ludic într-un număr impresionant de jocuri. Apariția cazinourilor online a creat o și mai mare diversitate de jocuri, dar și o mai mare accesibilitate, prin implementarea cazinourilor mobile.

Femeile la masa de joc

Doamnele și domnișoarele sunt o prezență din ce în ce mai activă în acest univers competitiv. Studiile relevă faptul că ele preferă sloturile online, dar în mod clar sunt atrase și de celelalte jocuri.

Blackjack este unul dintre cele mai populare jocuri de masă din cazinouri, iar femeile au manifestat mai mereu interes pentru acesta. Este cunoscut cazul Eleanorei Dumont, primul jucător profesionist de blackjack. În vremurile mai recente s-au remarcat Cathy „Cat” Hulbert, considerată cea mai bună practicantă de jocuri de cărți din toate timpurile, membră a echipei de blackjack a lui Ken Uston, dar și Monica Reeves, Angie Hardy, Erica Shoenberg, Annie Duke, Tiffany Michelle sau Linda Johnson.

Și vedetele din showbiz sunt atrase de acest palpitant joc de cărți. Pamela Anderson, Paris Hilton, Gladis Knight sau Shannon Elizabeth au făcut senzație la masa de blackjack, în timp ce Jennifer Tilly, nominalizată la Oscar, a construit o frumoasă carieră, atât în blackjack, cât și în poker. Succesul lor la masa de blackjack a fost posibil ca urmare a dezvoltării unor abilități, dar și a unei discipline de fier. Vă prezentăm unele dintre cele mai interesante 8 ponturi pentru o sesiune reușită de blackjack online.

Caută mesele de joc cu reguli care te avantajează!

Presupunem că ți-ai ales deja cazinoul online în care joci. Pe oricare astfel de platformă sunt disponibile o mulțime de variante de jocuri de blackjack. Sunt recomandate mesele de joc cu dealer real, deoarece aici experiența va fi una cât mai apropiată de cea dintr-un cazino terestru.

Atunci când alegi masa la care joci trebuie să ții cont de mizele care pot fi plasate, numărul de pachete de cărți de joc, cota pentru blackjack și acțiunile pe care le poți întreprinde (ideal este să alegi mesele unde după „split” să poți dubla miza sau oricare alte acțiuni care te avantajează).

Învață strategia standard de blackjack!

Acest joc a fost studiat și analizat din toate punctele de vedere. Au fost întocmite strategii care vor da consistență jocului tău. Trebuie să reții că acestea nu garantează câștigul, dar te vor ajuta să obții un bun management al bankroll-ului.

Întrucât în confortul propriei locuințe nu ești supus constrângerilor dintr-un cazinou, îți recomandăm să folosești o carte de strategie. De aceea este bine să alegi o masă de joc care să îți ofere timpul necesar pentru a te informa.

Împărțirea perechilor la blackjack

Este recomandat să împarți întotdeauna perechile de Ași (îți vor oferi șansa să obții de două ori blackjack) și Optari (16 nu este o mână foarte bună).

Nu este recomandat să împarți perechile de 5 (este recomandat să dublezi) sau de 10 (20 este o mână foarte puternică).

În cazul celorlalte perechi este indicat să acționezi în funcție de cartea dealerului, respectând strategia de bază.

Dublajul la blackjack

Dublajul este o acțiune care îți poate aduce avantaje. Este recomandat să dublezi cu 10 sau 11 atunci când dealerul afișează o carte de cel mult 9. În celelalte cazuri este recomandat să respecți strategia de bază.

Când folosești Asigurarea?

Asigurarea este e funcție care avantajează casa. Ea plătește 2:1, dar șansele ca dealerul să primească un 10, J, Q sau K lângă As sunt de 4 din 13.

Activarea asigurării este recomandată atunci când ai deprins o tehnică de numărare a cărților și știi că în pachet au rămas multe cărți mari.

Nu uita că joci împotriva dealerului!

Este recomandat să te concentrezi pe propria acțiune, deoarece competiția este între tine și dealer. Chiar și în aceste condiții, dealerul nu este dușmanul tău. El nu joacă efectiv, ci aplică unele reguli foarte stricte. Mai mult, rolul lui este acela de a te binedispune, de a crea o atmosferă destinsă la masa de joc.Nu folosi sisteme de pariere progresive

Mulți recomandă sisteme de pariere progresive, cum ar fi Sistemul Martingale (dublezi miza după fiecare pariu pierdut). În unele cazuri acesta va funcționa, dar va veni și momentul când vei pierde multe mâini la rând.

Joacă fiecare mână ca și cum ar fi prima. O serie nesfârșită de pariuri pierdute nu garantează că mâna următoare va fi câștigătoare.

Evită consumul de alcool în timp ce joci

Băutura nu face casă bună cu jocurile de noroc. Dacă, în primă fază, euforia cauzată de alcool va face lucrurile mai plăcute, hotărârile tale la masa de joc vor fi afectate. Păstrează-ți mintea limpede în timp ce joci blackjack! Petrecerea poate să înceapă după ce te ridici de la masă.

Recomandari