Skip to article

Always te trimite in vacanta!

Always te trimite in vacanta!
www.noifetele.ro este locul celor mai intime destanuiri, sursa celor mai bune raspunsuri la cele mai delicate intrebari: informatii medicale, dar si cele mai noi tendinte in frumusete ori sfaturi in legatura cu relatia ta.

Specialistii Always - Ruxandra Albu si Mirela Grigoraas, medici obstetreica-ginecologie, vor fi alaturi de tine pe www.noifetele.ro, pentru a-ti raspunde la intrebari si a te sfatui in orice problema legata de menstruatie.

Cei doi medici sunt de parere ca fericirea este reprezentata de acea siguranta de sine, care vine odata cu sentimentul de confort in propria piele. "Bucurandu-te de aspectele pozitive ale feminitatii si vazand partea frumoasa a vietii, poti simti fericirea de zi cu zi, in moduri unice", sfatuiesc Dr. Ruxandra Albu si Dr. Mirela Grigoras.

A fi femeie este un lucru extraordinar. Iti poti imbogati existenta cu alegeri si experiente care sa-ti dea puterea de a crea si controla propria fericire. Definitia fericirii este diferita pentru fiecare. Unele dintre noi ar spune ca fericirea consta in increderea de a te exprima liber asa cum doresti. Altele sunt fericite daca sunt iubite de barbatul potrivit, daca au prieteni apropiati, echilibru intern sau o stare psihica buna.

Always stie ca exista zile mai delicate, in care esti mai precauta, in care esti nevoita sa refuzi o sesiune de shopping cu prietenele sau o iesire in club... Insa vei descoperi protectia imediata a absorbantului tau, la fiecare utilizare si vei stii ca poti avea incredere in Always in orice moment, asa cum ai incredere in tine.

Pentru ca stie cat de importante sunt zilele in care traiesti la maximum privilegiul de a fi femeie, clipele in care te bucuri de viata cu efervescenta si seninatate, Always te trimite intr-o vacanta de 28 de zile!

Always te trimite in vacanta!

Intra in perioada 19 Aprilie - 16 Mai 2010 pe http://28zile.noifetele.ro si inscrie-te in concursul* Always!

Poti fi fericita castigatoare si pleca alaturi de prietena ta intr-o vacanta de aproape 1 luna de zile in Ibiza, o insula de o frumusete aparte, cu nisip fin si ape albastre cristaline, unde distractia este la ea acasa.

Articole recomandate

Cadoul de Craciun pentru nasi: scump, extravagant sau de suflet? Cadoul de Craciun pentru nasi: scump, extravagant sau de suflet?
Au fost alături de voi în clipa în care ați devenit o familie, sunt cei mai buni prieteni și acum le spuneți simplu: nașii. De regulă, Sărbătorile de Iarnă sunt un bun prilej de o petrecere la nași acasă, așa că nu te
Riscurile cumpararii unui autoturism de ocazie. Le poti reduce printr-un raport VIN cu istoricul masinii Riscurile cumpararii unui autoturism de ocazie. Le poti reduce printr-un raport VIN cu istoricul masinii
Atunci când dorești să achiziționezi o mașină de ocazie, este mai avantajoasă alegerea unei mașini rulate, comparativ cu achiziția unei mașini noi. Beneficiul major îl reprezintă prețul, deoarece o mașină second hand va fi
999cadouri.ro - Cadouri de lux pentru ocazii speciale 999cadouri.ro - Cadouri de lux pentru ocazii speciale
Cadourile sunt modul prin care ne aratam fericirea pentru realizarile altei persoane, aprecierea, iubirea si gratitudinea ca fac parte din viata noastra. Exista numeroase aniversari de-a lungul anilor pe care le sarbatorim cu cei dragi, insa unele ocazii se fac mai remarcate. Daca persoana iubita
Descopera cele 6 moduri in care inotul iti imbunatateste sanatatea! Descopera cele 6 moduri in care inotul iti imbunatateste sanatatea!
Pe lângă distracție, înotul este un excelent exercițiu aerob care poate reduce riscul unor boli cronice precum tensiune arterială crescută și diabetul! Abonamentele la înot și cursurile de înot pentru adulți și copii sunt o alegere
Pungi sterilizare Pupinel pentru siguranta instrumentelor Pungi sterilizare Pupinel pentru siguranta instrumentelor
Pungile de sterilizare autosigilante sunt create pentru depozitarea în siguranță a materialelor pentru sterilizare uscată, cu abur, eliminare sau incinerare. Sunt disponibile opțional ca pungi standard, care trebuie să fie legate sau sigilate cu bandă