Skip to article

Cadoul de Craciun pentru nasi: scump, extravagant sau de suflet?

Cadoul de Craciun pentru nasi: scump, extravagant sau de suflet?
Au fost alături de voi în clipa în care ați devenit o familie, sunt cei mai buni prieteni și acum le spuneți simplu: nașii. De regulă, Sărbătorile de Iarnă sunt un bun prilej de o petrecere la nași acasă, așa că nu te poți duce chiar cu mâna goală. Dar oare, care este cadoul care se potrivește cel mai bine acum? Hai să descoperim împreună câteva sugestii.

Coș cadou plin cu bunătăți delicioase

Un cadou care se potrivește perfect cu tematica Sărbătorilor de iarnă sunt acele cosuri Craciun, pline de bunătăți delicioase, mai mult sau mai puțin tradiționale. Sau, le poți înlocui cu produse specifice altor popoare și care se oferă cu ocazia Crăciunului. Ai putea să te descurci și singur să creezi un astfel de produs, dar de ce să te chinui când găsești o ofertă generoasă de cosuri cadou pe internet, pe care trebuie doar să le comanzi și gata, problema este rezolvată.

Ceas de perete

Dacă prin vizitele tale pe la nași ai observat că le lipsește un ceas de perete, poți discuta cu partenerul tău despre această idee de cadou. Evident, nu vei alege un model simplu, cumpărat pe câțiva lei de la orice tarabă din piață, ci unul de foarte bună calitate și care să se potrivească perfect cu stilul în care au ales să își aranjeze locuința.

Portofel din piele

Este un accesoriu care nu lipsește nimănui, așa că puteți alege un model frumos pentru nașa, și unul masculin pentru nașul. De preferat ar fi unele de firmă, de calitate superioară, pentru ca în afară de aspectul plăcut, darul vostru să impresioneze și la capitolul eleganță și rezistență.

Cutie pentru ceasuri și bijuterii

Ei bine, cu un astfel de cadou, veți reuși să le oferiți un cadou pe care îl vor aprecia din plin amândoi. În plus, se știe că toată lumea se plânge de lipsa spațiului, așa că darul vostru va fi chiar perfect, pentru că nu vor mai ocupa măsuța de toaletă cu două cutii separate.

Ramă foto digitală

Pentru a păstra mai aproape clipele speciale, o ramă foto digitală poate fi acel cadou de Crăciun perfect pentru nași. De fiecare dată când privirea li se va opri asupra ei și a imaginilor prezentate pe ecran, își vor aminti cu drag de voi și de darul vostru special.

Cadouri separate

Dacă nu vă surâde ideea de a cumpăra un cadou ”la comun”, puteți oricând opta pentru a le lua fiecăruia câte o atenție, în funcție de preferințele sale. Prin urmare, încearcă să găsești acele cadouri nu neapărat foarte scumpe și extravagante, ci mai degrabă cele de suflet, și care se dovedesc a fi și foarte utile. În plus, dacă nașii au și copii, nici să nu concepeți ideea că aceștia ar trebui săriți de pe lista cu cadouri. Eventual, dacă tot sunteți lipsiți de inspirație, lăsați rușinea la o parte și întrebați. Este ceva mai simplu, dar va lipsi de această dată elementul surpriză, pe care toată lumea îl adoră atunci când vine vorba despre cadourile de Crăciun.

Oferiți cu sufletul, nu cu buzunarul

Atunci când i-ați ales drept nași, și ei au fost de acord, înseamnă că între voi există o anumită compatibilitate sufletească, nu una materială. Prin urmare, indiferent care este cadoul oferit, acesta trebuie să fie unul oferit cu sufletul, și nu cu buzunarul cum se spune. Chiar și un buchet de flori poate conta uneori mai mult decât cine știe ce dar scump, dar fără niciun fel de valoare sentimentală. Nu vă faceți griji, veți găsi cadoul perfect, cu condiția să vă relaxați puțin și apoi să reîncepeți căutările!

Cadoul de Craciun pentru nasi: scump, extravagant sau de suflet?

Articole recomandate

Cadoul de Craciun pentru nasi: scump, extravagant sau de suflet? Cadoul de Craciun pentru nasi: scump, extravagant sau de suflet?
Au fost alături de voi în clipa în care ați devenit o familie, sunt cei mai buni prieteni și acum le spuneți simplu: nașii. De regulă, Sărbătorile de Iarnă sunt un bun prilej de o petrecere la nași acasă, așa că nu te
Riscurile cumpararii unui autoturism de ocazie. Le poti reduce printr-un raport VIN cu istoricul masinii Riscurile cumpararii unui autoturism de ocazie. Le poti reduce printr-un raport VIN cu istoricul masinii
Atunci când dorești să achiziționezi o mașină de ocazie, este mai avantajoasă alegerea unei mașini rulate, comparativ cu achiziția unei mașini noi. Beneficiul major îl reprezintă prețul, deoarece o mașină second hand va fi
999cadouri.ro - Cadouri de lux pentru ocazii speciale 999cadouri.ro - Cadouri de lux pentru ocazii speciale
Cadourile sunt modul prin care ne aratam fericirea pentru realizarile altei persoane, aprecierea, iubirea si gratitudinea ca fac parte din viata noastra. Exista numeroase aniversari de-a lungul anilor pe care le sarbatorim cu cei dragi, insa unele ocazii se fac mai remarcate. Daca persoana iubita
Descopera cele 6 moduri in care inotul iti imbunatateste sanatatea! Descopera cele 6 moduri in care inotul iti imbunatateste sanatatea!
Pe lângă distracție, înotul este un excelent exercițiu aerob care poate reduce riscul unor boli cronice precum tensiune arterială crescută și diabetul! Abonamentele la înot și cursurile de înot pentru adulți și copii sunt o alegere
Pungi sterilizare Pupinel pentru siguranta instrumentelor Pungi sterilizare Pupinel pentru siguranta instrumentelor
Pungile de sterilizare autosigilante sunt create pentru depozitarea în siguranță a materialelor pentru sterilizare uscată, cu abur, eliminare sau incinerare. Sunt disponibile opțional ca pungi standard, care trebuie să fie legate sau sigilate cu bandă