Skip to article

Care sunt cele mai sexy nationalitati de pe glob. Vezi top 10!

Care sunt cele mai sexy nationalitati de pe glob. Vezi top 10!
Site-ul Miss Travel, care face legatura dintre potentialii aventurieri si "turistii generosi", a efectuat un sondaj in urma caruia a stabilit care sunt cele mai sexi zece nationalitati de pe glob.

Potrivit independent.co.uk, Miss Travel a efectuat un sondaj in randul a peste 110.000 de persoane referitor la care sunt cele mai sexi natiuni.

Topurile prezentate mai jos sunt rezultatul preferintelor a 44.873 de barbati si a 66.309 femei din Statele Unite ale Americii.

Pe primul loc in acest top se situeaza armencele, in timp ce irlandezii au fost votati cei mai sexi barbati.

Cele mai sexy femei sunt de nationalitate:

1. Armeana

2. Barbados

3. Americana

4. Columbiana

5. Engleza

6. Australiana

7. Braziliana

8. Filipineza

9. Bulgara

10.Libaneza.

Cei mai sexi barbati sunt:

1. Irlandezi

2. Australieni

3. Pakistanezi

4. Americani

5. Englezi

6. Scotieni

7. Italieni

8. Nigerieni

9. Danezi

10.Spanioli

Sursa: Mediafax

Alte articole despre
cele mai sexy nationalitati

Articole recomandate

Horoscop: Top cele mai influente zodii. Afla daca te numeri printre ele! Horoscop: Top cele mai influente zodii. Afla daca te numeri printre ele!
Se spune ca unele zodii reusesc sa se impuna in orice situatie sau in orice moment, in timp ce altele sunt sortite esecului. Daca iti doresti sa ai succes pe toate planurile, dar in special pe plan profesional, trebuie sa tii cont de calitatile pe care le ai. Astrologia joaca un rol important si de
Topul celor mai fericite tari din lume. Vezi pe ce loc se situeaza Romania! Topul celor mai fericite tari din lume. Vezi pe ce loc se situeaza Romania!
Potrivit Raportului Mondial al Fericirii pe 2015 (World Happiness Report 2015) realizat cu sprijinul Organizatiei Natiunilor Unite (ONU), cele mai fericite zece tari din lume sunt, in ordine, Elvetia, Islanda, Danemarca, Norvegia, Canada, Finlanda, Olanda, Suedia, Noua Zeelanda si Australia.Moldova
A fost desemnata cea mai sexy femeie din lume! Este pe primul loc in top 100! A fost desemnata cea mai sexy femeie din lume! Este pe primul loc in top 100!
Cititorii FHM au desemnat topul 100 al celor mai sexy femei din lume. Anul acesta, pe primul loc in preferintele cititorilor FHM se situeaza actrita britanica Michelle Keegan, una dintre protagonistele serialului "Coronation Street". Michelle Keegan le-a devansat in acest clasament pe fotomodelul