Skip to article

Ce cadouri inspirate poti sa ii faci celei care are grija de copilul tau

Ce cadouri inspirate poti sa ii faci celei care are grija de copilul tau
Dacă ai fost nevoită să revii la muncă după concediul de creștere a copilului și ai găsit o bonă răbdătoare, empatică și iubitoare pentru micuțul tău, ești o norocoasă. Dacă e vorba de o persoană care a înțeles că acesta nu este doar un simplu job, ci o ocazie de a face parte chiar din familia extinsă, probabil comunicați deja foarte bine, totul e sub control, iar copilul este îngrijit și fericit. 

Chiar dacă oferta de pe piața de muncă este generoasă și multe femei vor să devină bone, cu siguranță ai interacționat cu multe persoane până să o selectezi pe ea. Și dacă pleci mereu la muncă având siguranța că năzdrăvanul tău rămâne pe mâini bune, iar când te întorci îl găsești vesel, dornic de joacă și hrănit corespunzător, atunci chiar ai făcut cea mai bună alegere.

Nu ai nevoie de un eveniment special pentru a-ți arăta recunoștința față de cea care are grijă de copilul tău în lipsa ta și nu trebuie să aștepți până pe 8 martie sau până la ziua ei. E adevărat, are un salariu, e plătită pentru fiecare oră extra, însă nu e un dar condiționat, ci de o simplă dovadă de recunoștință. În plus, cel mai probabil că ea nu își permite să se răsfețe prea mult, așa că ai putea tu să compensezi acest aspect oferindu-i un dar. 

În articolul care urmează, vom enumera succint câteva idei de cadouri:

Parfum

Fără doar și poate, orice femeie va fi cucerită de aroma unui parfum, mai ales dacă este persistent și recognoscibil. Un puf de parfum înseamnă mai mult decât acțiunea în sine, banală de altfel. Este o cale de acces către o lume în care mirosurile rafinate, poate florale, de santal sau bergamote, te poartă către un alt univers, unul în care te simți specială, mai frumoasă și mai îngrijită. Deși poate ai fi tentată să îi oferi o esență pe care tu nu o folosești, nu face această greșeală, ci alege pentru dădacă dintr-o gamă variată de parfumuri dama unul care i se potrivește ei.

O carte motivațională

Dacă ai o dădacă mulțumită și fericită, atunci cel mic este aidoma. E greu să aduci fericire în viața altora, dar măcar poți să îi înveți să creadă în ea și să acceadă la astfel de momente de plenitudine sufletească. O carte motivațională reprezintă din acest punct de vedere o alegere de cadou inspirată. Ar fi ideal ca cea care stă cu micuțul tău să găsească mereu puterea de a rămâne optimistă, zâmbitoare, de a avea întotdeauna planuri și de a nu fi afectată de o zi de muncă dificilă.

Exemplele altora de determinare și tehnici de control al emoțiilor și al gândurilor cu siguranță o vor ajuta pe termen lung. Dacă e și o persoană curioasă și dornică de a învăța lucruri noi, va aprecia foarte mult un astfel de dar.

Flori

Desigur, e un accesoriu care poate însoți un alt cadou, dar chiar și un simplu buchet de flori oferit fără un motiv anume generează emoție și bucurie, mai ales dacă destinatara iubește plantele. Încearcă să îi cumperi florile preferate într-un aranjament frumos, însoțit de un bilețel pe care să nu uiți să scrii „Mulțumesc”.

Sperăm ca aceste idei să îți fie de ajutor și colaborarea cu dădaca copilului tău să fie una de lungă durată și presărată de momente frumoase.

Sursă foto: unsplash

Articole recomandate

Vacanta, perioada oportuna pentru meditatii la engleza Vacanta, perioada oportuna pentru meditatii la engleza
Pentru foarte multi tineri, perioada vacantei este o adevarata bucurie. Dupa mult timp in care au depus numeroase eforturi intelectuale, vacanta le ofera prilejul de a se odihni si de a se bucura de timpul liber pe care-l pot petrece in compania familiei si a prietenilor. Insa, fiecare an marcheaza
4 preparate delicioase la cuptor 4 preparate delicioase la cuptor
Cele mai bune rețete la cuptor nu sunt întotdeauna cele mai impresionante, elaborate sau cele mai sofisticate. Rețetele noastre preferate de copt sunt cele pe care le putem face cu ușurință acasă singuri, cu prietenii, familia sau cu copiii. Rețetele la
Reducerile de Black Friday de la FineStore.ro continua pana de Sfantul Andrei! Reducerile de Black Friday de la FineStore.ro continua pana de Sfantul Andrei!
Vesti bune de la FineStore.ro , cel mai mare mare magazin online de bauturi alcoolice! Black Friday continua pana la sfarsitul lunii noiembrie, perioada care coincide cu sarbatoarea Sfantului Andrei. In acest context, reducerile de Black Friday de la FineStore.ro sunt binevenite pentru a le face
Descopera cele mai utilizate 3 tipuri de sudura inox Descopera cele mai utilizate 3 tipuri de sudura inox
Oțelurile inoxidabile, și mai precis oțelurile rezistente la coroziune, sunt o familie de aliaje pe bază de fier, cu o rezistență excelentă la coroziune. Aceste oțeluri nu ruginesc și sunt rezistente la atacul multor lichide, gaze și substanțe
Cele mai utile sfaturi pentru optimizare SEO Cele mai utile sfaturi pentru optimizare SEO
SEO este o denumire englezească prin care sunt definite metodele de optimizare pentru motoarele de căutare. Dacă un site nu este cunoscut, acesta nu are vizitatori, deci nu este de folos. Obiectivul pe care îl are SEO este acela de a-i permite site-ului să se facă