Cele mai spectaculoase personaje feminine din filmele cu jocuri de noroc

Cele mai spectaculoase personaje feminine din filmele cu jocuri de noroc
  calendar_month        
Filmele despre jocurile de noroc au captivat publicul cu drama lor, intrigile și atracția riscului și a recompensei de foarte mult timp. Deși, de cele mai multe ori, atenția se îndreaptă spre protagoniștii masculini carismatici, personajele feminine dinamice și captivante sunt cele care au de câștigat pe termen lung, adăugând profunzime și intrigă narațiunii. Aceste femei nu sunt doar personaje secundare sau legate de personajele masculine prin interese amoroase; ele sunt jucătoare redutabile în felul lor, aducând la masă o combinație letală de viclenie, carismă și complexitate. Așadar, care sunt cele mai spectaculoase personaje feminine din filmele despre jocurile de noroc?

Casino / Ginger McKenna

Ce ar fi fost acest film cu Robert de Niro și Joe Pesci fără Sharon Stone? Actrița americană i-a dat viață personajului Ginger McKenna, care devine partenera din film a lui Sam "Ace Rothstein", personajul principal interpretat de Robert de Niro. Într-o lume în care nu existau cazinouri online care acceptă Skrill și în care banii erau cash, Ginger reușește să determine cinefilul să afle mai multe despre personajul ei, cel care își propune să îi manipuleze pe bărbații din film, dar care, la rândul ei este manipulat de Lester Diamond, interpretat de James Woods.

Modul în care Sharon Stone da viață acestui personaj este unul dintre motivele pentru care pelicula are nota 8.2 pe site-ul IMDb. Desigur, rolul lui Stone se completează în mod ideal cu interpretările de calitate ale lui De Niro, Pesci și Woods, totul sub bacheta lui Martin Scrosese, unul dintre regizorii de calibru de la Hollywood.

Unsprezece plus una / Isabel Lahiri

Continuarea filmului "Faceți jocurile!" din 2001, "Unsprezece plus una" apare în 2004 și le propune cinefililor un nou personaj feminim puternic: Isabel Lahiri. Interpretat de Catherine Zeta-Jones, care îi da viață investigatoarei Europol, acest personaj este parte integrantă a intrigii filmului în care evoluează printre alții, Brad Pitt (Rusty), George Clooney (Danny Ocean), Julia Roberts (Tess Ocean), Andy Garcia (Terry Benedict) și Matt Damon (Linus Caldwell).

Operațiunea Cazinoul / Kate Johansen

Lansat în 2017, acest film de comedie aduce în prim plan un cuplu care își deschide propriul cazinou acasă. Soții Johansen sunt interpretați de către Will Ferrell (Scott) și Amy Poehler (Kate). Kate Johansen se dovedește un personaj spumos, iar acest lucru se datorează în mod exclusiv actriței Amy Poehler, care este cunoscută pentru rolurile sale de comedie.

Doamna are mână bună / Mary

Această comedie western din anul 1966 are nota 7.3 pe IMDb, iar acest lucru i se datorează în mare parte personajului feminin, Mary, care este interpretat de Joanne Woodward. Alături de Jason Robards și Henry Fonda, personajul Mary se transformă din soție în continuatoarea jocului care îi poate salva banii familiei pariați de soț la o partidă de poker contra celor mai bogați oameni din ținut. Însă, ce poate face o femeie care nici măcar nu știe să joace poker?Jucatoarea / Beth, Tulip

Această comedie romantică vine cu două personaje feminine interesante, Beth (Rebecca Hall) și Tulip (Catherine Zeta-Jones). Beth este o fostă dansatoare la bară care intră în legătură cu un specialist în jocurile de noroc, Dink (Bruce Willis) de la care învață un sistem de joc care îi oferă șanse mari de câștig. Beth este diferită de Tulip, soția lui Dink, și după ce că se pricepe să numere cărțile de joc se mai și îndrăgostește de acesta. Doar că, atunci când dragostea este mărturisită, începe ghinionul pentru Beth.

Concluzie

Într-o epocă în care industria jocurilor de noroc valorează peste 780 de miliarde de dolari, conform Statista, site de statistici globale, Hollywood-ul nu putea să nu profite de popularitatea acestei modalități de distracție. Mai ales că, Las Vegas oferă unul dintre cele mai atractive decoruri pentru filme. Așa că, spre bucuria cinefililor, într-o lume considerată până nu demult a bărbaților, personajele feminine memorabile reprezintă unul dintre cele mai avantajoase bonusuri.

Recomandari