Skip to article

Cori Gramescu lanseaza primele antrenamente de aerobic cu denumiri in limba romana

Cori Gramescu lanseaza primele antrenamente de aerobic cu denumiri in limba romana
"Doare, dar trece", "Picatura chinezeasca", "Si greu, si repede", "Doare sau trece" ori "Tare ca piatra" sunt doar cinci dintre cele peste 40 de programe lansate in luna martie de Cori Gramescu in cadrul LadyFIT Gym, prima sala de aerobic din Bucuresti, dedicata in exclusivitate doamnelor si domnisoarelor.

Programele fac parte din strategia de primavara a salii si se adreseaza tuturor doamnelor si domnisoarelor, pentru ca sala ofera clase pentru toate nivelurile de pregatire fizica: incepator, mediu si avansat.


"Am decis sa dam nume in limba romana orelor pe care le oferim la LadyFIT Gym pentru ca ne dorim sa aducem sportul intr-o zona a bunei dispozitii, a relaxarii si-al amuzamentului. In ultimii ani, industria de fitness din Romania a intrat intr-o zona a rigiditatii si seriozitatii, o abordare care nu are nimic de-a face cu motivele reale pentru care oamenii vin la sala din postura de amatori care vor sa se destinda dupa o zi de munca, plina de stres si probleme", a explicat Cori Gramescu, care, cu aceasta ocazie, a anuntat si noua filosofie a echipei de la LadyFIT.

Noua filosofie a echipei de la LadyFIT

"Placere, bucurie, bunastare sufleteasca, vocatie, devotament. Toate acestea sunt valori in care echipa mea de la LadyFIT impreuna cu mine credem si pe care incercam sa le transmitem prin tot ce facem si clientelor noastre. Le incurajam pe femei sa fie mandre de ceea ce sunt, de feminitatea lor si de faptul ca isi dau silinta sa faca lucruri bune pentru mintea si pentru corpul lor. Femeile care vin la LadyFIT sunt oameni obisnuiti, nu atleti din reclame la branduri de sport celebre, si ele trebuie tratate ca atare, nu prin comparatie cu imagini ale unor sportive care au facut miscare toata viata", a spus Cori Gramescu.

"Nu am reinventat roata, dar am inteles un lucru simplu pe care fiecare ni-l dorim in orice moment al vietii: sa ne simtim acceptati si iubiti pentru ceea ce suntem. Toata lumea trage de fiecare dintre noi in fiecare zi si, de aceea, la LadyFIT vrem ca femeile sa gaseasca acel moment de respiro de care au nevoie, un loc in care timpul sa stea in loc, iar ele sa se dedice, macar pentru o ora, unui obiectiv clar: ele insele", a completat Cori Gramescu.

Preturi abonamente

Un abonament full time la LadyFIT Gym costa 246 de lei pe luna si doar 150 de lei pe luna acelasi abonament pentru eleve si studente, cele mai mici preturi pentru o sala de aerobic, care se afla in zona centrala a Bucurestiului.

Despre Cori Gramescu

Cori Gramescu detine sala de aerobic LadyFIT Gym si este antreprenor din anul 2005. Studiaza medicina in cadrul UMF Carol Davila Bucuresti si un MBA la Maastricht School of Management. Din anul 2006 este instructoare de Pilates, cu formari in UK, SUA, Canada, Suedia si Spania ca Personal Trainer, este antrenor de TaeBo, Cardiolates si Piloxing. A popularizat Pilates in randul salilor de fitness din Romania.

De-a lungul timpului, Cori Gramescu a coordonat antrenamentele pentru mai multe persoane publice din Romania. In anul 2013, Cori Gramescu a obtinut certificare ca nutritionist prin Masterclass, curs acreditat CNFPA. De la inceputul carierei si pana in prezent, Cori Gramescu a antrenat peste 12.000 de cliente, de toate varstele, de la 8 la 86 de ani.

Despre LadyFIT Gym

Prima sala din Bucuresti dedicata in exclusivitate doamnelor si domnisoarelor a fost deschisa in anul 2005, iar din anul 2009 functioneaza sub brandul actual, LadyFIT. Sala ofera peste 40 de programe de antrenament pentru incepatoare, de nivel mediu si avansate si are, astfel, cel mai generos si divers orar din Bucuresti, cu aproximativ 70 de ore care se predau in fiecare saptamana. Orele de antrenament se desfasoara in doua sali cu o suprafata totala de 150 de mp. Sala ofera, de asemenea, program de nutritie si program gratuit de consiliere si suport pentru alegerea antrenamentelor. Ne gasiti pe ladyfit.ro si pe facebook.

Articole recomandate

Cori Gramescu prezinta: Your Personal Best - primul program de sport dedicat persoanelor incepatoare Cori Gramescu prezinta: Your Personal Best - primul program de sport dedicat persoanelor incepatoare
Vrei sa scapi de stresul kilogramelor in plus, dar mai ales de stresul unui program fix la sala? Esti invitata noastra la LadyFIT. Acum poti opta pentru Your Personal Best - primul program de sport dedicat persoanelor incepatoare. Alege sa te antrenezi asa cum ai nevoie! Cori Gramescu, reputat
INTERVIU EXCLUSIV Cori Gramescu: "Am inceput sa fac sport de nevoie". Afla secretele unei siluete perfecte! INTERVIU EXCLUSIV Cori Gramescu: "Am inceput sa fac sport de nevoie". Afla secretele unei siluete perfecte!
Cori Gramescu este antreprenor de la varsta de 20 de ani, trainer de Pilates, designer de programe de antrenament si nutritionist. De doi ani studiaza medicina in cadrul UMF Carol Davila Bucuresti si in 2014 a inceput un MBA la Maastricht School of Management. Cu o asemenea experienta, nu e de