Skip to article

Cum ar arata papusa Barbie daca ar avea corpul unei adolescente?

Cum ar arata papusa Barbie daca ar avea corpul unei adolescente? Barbie
Papusa Barbie, cea cu talia fina si picioarele ei interminabile, la care viseaza orice fetita, a fost in decursul anilor tinta multor atacuri ale feministelor sau ale organizatiilor care sustineau ca celebra papusa promoveaza o imagine gresita a corpului feminin in randul fetitelor.

Iata ca un artist american, Nickolay Lamm, in varsta de 24 de ani, s-a gandit sa ia si el atitudine si sa creeze o papusa Barbie avand ca reper dimensiunile unei adolescente de 19 ani.

Papusa 3D creata de Lamm arata foarte natural, fiind mult mai apropiata de realitate dar nu mai seamana deloc cu Barbie. Artistul a fotografiat cele doua papusi alaturate iar rezultatul este uimitor.

Concluzia lui Lamm a fost ca daca papusa Barbie ar fi o femeie reala, aceasta ar fi fost in mod sigur anorexica.

Barbie adolescenta reala

Barbie adolescenta reala

Am primit multe critici pentru ca Barbie e doar o jucarie si ca o jucarie nu poate face niciun rau. Totusi, daca criticam fotomodele excesiv de slabe am putea lua in calcul si faptul ca papusa Barbie poate influenta negativ fetitele.
In plus, Barbie creata de mine, mi se pare ca arata destul de bine. De ce nu s-ar produce papusi Barbie precum papusa mea?
a declarat Nickolay Lamm.

Articole recomandate

Adevarul despre `femeia Barbie`: fotografiile care au facut-o celebra sunt trucate? Adevarul despre `femeia Barbie`: fotografiile care au facut-o celebra sunt trucate?
Valeria Lukyanova s-a nascut in Republica Moldova si a devenit cunoscuta in intreaga lume datorita fotografiilor pe care le-a publicat pe internet. Asemanarea sa cu celebra papusa Barbie nu a trecut neobservata si astfel au aparut nenumarate speculatii in ceea ce priveste aspectul sau fizic.Tanara
Femeia `Barbie` din Ucraina are o mama pe masura! FOTO! Femeia `Barbie` din Ucraina are o mama pe masura! FOTO!
V-o mai amintiti pe Valeria Lukyanova,`femeia Barbie` din Ucraina?Ei bine, `Barbie` se lauda cu o mama cu acelasi aspect inedit. Zilele trecute, Valeria a postat pe contul blogul sau o poza cu mama sa.E atat de placut sa ai o mama cu care sa semeni in mai multe privinte, sa ai aceleasi puncte de
Bianca Dragusanu, Barbie de Romania. Iata alte blonde care seamana cu celebra papusa! Bianca Dragusanu, Barbie de Romania. Iata alte blonde care seamana cu celebra papusa!
In copilarie, multe fetite visau ca atunci cand vor fi mari vor arata la fel de bine precum papusa Barbie si vor gasi un iubit la fel de frumos precum papuselul Ken.Ei bine, unele vedete de la noi nu au reusit sa treaca de acest "fetis" pentru perfectiunea papusii Barbie nici macar dupa ce au
S-a construit prima casa Barbie in marime naturala S-a construit prima casa Barbie in marime naturala
Prima casa Barbie in marime naturala a fost inaugurata in Florida, Statele Unite ale Americii. Casa are 7 camere, o bucatarie in forma de prajitura si o camera imensa plina de haine. Casa, situata in Sunrise, Florida, este prima replica din lume, in marime naturala, a unei case Barbie. Inca de la