Skip to article

De ce emotiile sunt dusmanul gamblerilor

De ce emotiile sunt dusmanul gamblerilor
Tot ceea ce ne defineşte în viaţă ca oameni este în strânsă legătură cu un sentiment puternic, emoţia. Fie că ne bucurăm sau dimpotrivă, avem parte de tristeţe, emoţia se instalează imediat în psihicul nostru.

În jocurile de noroc însă emoţiile nu au ce căuta, fiind cel mai de temut inamic. Un joc sub imperiul emoţiilor aduce întotdeauna deservicii, deci emoţia se cuvine să fie eliminată atunci când depui mize la orice joc de noroc.

Inamicul cel mare eşti chiar tu

În orice case de pariuri online legale în România ai alege să joci, oferta cu care acestea te aşteaptă va fi întotdeauna de excepţie. Indiferent de profilul tău de jucător, în oferta acestora se vor găsi întotdeauna jocuri care să-ți satisfacă dorinţele. Dacă ai luat o decizie şi te-ai aşezat în faţa unui asemenea joc, va trebui să dai dovadă de un comportament diferit faţă de viaţă de zi cu zi.

Atitudinea contează şi dacă ai atitudinea potrivită în faţa oricărui joc de noroc, atunci ai şi şanse reale de câştig. Dacă te aşezi însă în faţa unui joc de noroc şi eşti încă ataşat de emoţiile cotidiene, atunci cea mai bună hotărâre este aceea de a amâna această experienţă.

Motivul este simplu, inamicul pe care va trebui să îl înfrângi nu este slotul din faţa ta ci chiar tu însuţi. Va trebui să laşi deoparte nervii şi să cauţi să acţionezi cât mai analitic cu putinţă. Disciplina joacă aici un rol esenţial, deci caută să fii cât mai disciplinat. Hotărăşte încă de la început ce buget de joc aloci şi rămâi în limitele acestuia.

Este posibil să înregistrezi pierderi şi în acest caz emoţiile ies cel mai repede la iveală. Începi să intri în panică, vrei să recuperezi banii pierduţi şi nu faci altceva decât să te adânceşti în pierderi. Contra atacă emoţia cu rigoarea matematică, stabileşte strategii şi încearcă să te detaşezi emoţional de joc. Este singura opţiune care te poate feri de pierderi şi tot ceea ce trebuie să faci este să rămâi consecvent pe această traiectorie.

De ce emotiile sunt dusmanul gamblerilor

Un exemplu în viaţa reală

Un cazino online îşi va câştiga întotdeauna existenţa bazându-se pe emoţia jucătorilor. Este exemplul perfect din viaţa reală, exemplu care te implica ca şi jucător. Indiferent de cât de analitic eşti, este posibil să uiţi de regulile impuse şi să te abaţi de la ele.

Ai un slot preferat pe care îl joci indiferent de rezultat sau îţi place un joc de masă în mod deosebit. Jucătorul din tine nu mai primează în aceste cazuri, vrei doar să obţii emoţie din aceste jocuri, luând doza de adrenalină care îţi place.

Pe parcurs însă uiţi că investeşti o sumă mare de joc şi deseori realizezi prea târziu că ai ajuns la limită. Pentru cazino este bine, ai lăsat încă o dată sume mari de bani pe jocurile sale. Pentru tine însă, emoţia ţi-a jucat încă odată feste, obligându-te să îţi consumi tot bugetul alocat jocului preferat.

De ce emotiile sunt dusmanul gamblerilor

Cum să îţi depăşeşti emoţiile atunci când joci la cazino

Este uşor de zis dar greu de pus în practică. Să fi doar analitic atunci când pariezi într-un cazino este apanajul jucătorilor cu mare experienţă. Cazinourile vor face totul pentru că tu să depui emoţii cât cuprinde atunci când alegi să le accesezi jocurile.

Ai parte de gameplay-uri interesante, muzică de fundal antrenantă şi de premii fantastice. Toate acestea îşi pun amprenta asupra ta şi de cele mai multe ori te laşi purtat de magia acestora şi laşi deoparte gândirea raţională. Pentru a avea şanse de câştig reale în faţa unui cazino, trebuie să laşi deoparte emoţiile şi să te transformi ca şi jucător. Nu înseamnă că trebuie să renunţi la bunele maniere, însă trebuie să adopţi până la urmă o strategie de comportament. Adoptarea unei strategii nu înseamnă însă că trebuie să recurgi la alcool sau la orice altceva care îţi va lua din puterea de discernământ.

Dimpotrivă, trebuie să fi lucid şi să poţi juca luând cele mai bune hotărâri. Emoţiile la cazino se pot depăşi într-un singur fel, adoptând o strategie de joc. Aceasta însă nu trebuie să fie una bazică, îţi propui doar să mizezi o sumă mică de fiecare dată şi să aştepţi ca norocul să apară. Dimpotrivă, strategia trebuie să se bazeze pe mai multe puncte cheie pe care trebuie să le pui în practică:

- Stabileşte un buget de joc şi menţine-te în rigorile acestuia
- Alternează miza de joc în funcţie de desfăşurarea jocului 
- Nu copia comportamentul altor jucători 
- Rămâi calm, indiferent de situaţie 
- Retrage-te atunci când consideri de cuviinţă 

Este loc şi pentru alte practici, pe care le poţi adăuga la baza acestei strategii. Ceea ce contează în final este să obţii o experienţă pozitivă de joc şi dacă este posibil să ai parte şi de câştigurile financiare dorite.

Concluzie

Sunt emoţiile duşmanul tău principal? La jocurile de noroc cu siguranţă da, deci trebuie să le elimini pe cât posibil. Adaptează-ţi deci comportamentul, aplică strategia de joc gândită şi cu siguranţă că orice joc de noroc ai aborda îţi va aduce fără îndoială experienţa căutată!

Articole recomandate

Cat de des platesc sloturile online? Cat de des platesc sloturile online?
În topul celor mai profitabile jocuri din cazino, probabil că sloturile s-ar plasa pe ultimele locuri. Gamblerul nu știe când urmează să vină următoarea plată, nu știe care este rețeta pentru ca slotul să poată oferi plata, iar
Sapte lucruri pe care ar trebui sa le stii despre Beefeater London Dry Gin Sapte lucruri pe care ar trebui sa le stii despre Beefeater London Dry Gin
Beefeater London Dry Gin are rădăcini care datează de la sfârșitul anilor 1800, când fondatorul său James Burrough a cumpărat distileria Chelsea în 1863. Mai târziu, eticheta Beefeater a devenit cunoscută pentru ginul său de clasă
Idei pentru a crea un album foto cu familia Idei pentru a crea un album foto cu familia
Ne place sa ne uitam la fotografii vechi de familie. Este întotdeauna plăcut să retrăiești amintirile, dar, ca fotograf, poate fi, de asemenea, o sursă excelentă de inspirație pentru locuri și idei de filmat. Puteti realiza pe loc un “studio”
Optiunile de cazare in Baile Herculane, mai numeroase decat iti poti imagina Optiunile de cazare in Baile Herculane, mai numeroase decat iti poti imagina
Baile Herculane reprezinta un loc de poveste din mai multe puncte de vedere. In primul rand, trebuie precizat faptul ca statiunea balneoclimaterica este amplasata intr-un peisaj de basm, in inima padurilor de conifere. Apoi, insasi legenda locului este incredibila. Se spune ca Hercule a poposit in
Cat de importanta este mancarea speciala pentru pisici sterilizate? Cat de importanta este mancarea speciala pentru pisici sterilizate?
Pisicile sunt animale de companie greu de înlocuit. Atunci când decizi să aduci în sânul familiei o pufoșenie dornică de joacă și mereu în căutare de atenție și dragostea celor din jur, trebuie să te gândești de la