Skip to article

De St. Patrick's Day, Guinness da startul unei saptamani in spirit irlandez in Romania

București, 14 martie - Anul acesta, Guinness, berea stout numărul 1 în lume, te invită din nou să petreci ca un irlandez cu ocazia St. Patrick’s Day! De data aceasta, petrecerile se vor ţine lanţ, timp de o săptămână întreagă, între 14 şi 20 martie, când Guinness organizează St. Patrick’s Week.

Astfel, Guinness va aduce spiritul petrecerilor irlandeze în România, organizând cele mai ”verzi” experiențe în puburile partenere din România! Prin sloganul campaniei ”Sărbătorește St. Patrick’s Week ca un irlandez”, Guinness lansează încă o dată provocarea iubitorilor de bere din România de a-și activa spiritul irlandez de petrecere și bună-dispoziție. Astfel, bere stout numărul 1 în lume a pregătit o serie de acțiuni menite să introducă românii în atmosfera irlandeză, oferindu-le premisele unei săptămâni de neuitat – parade, muzică tradițională, spiriduși, o aplicație mobilă, dar și premii-surpriză pentru consumatori.

Continuăm tradiția și in 2016! Îi așteptăm pe toți iubitorii de Guinness să ciocnească pinturile de bere în cinstea lui St. Patrick şi să sărbătorească prietenia şi buna dispoziţie, petrecând ca irlandezii adevăraţi!În plus, consumatorii fideli Guinness vor putea folosi noua aplicație mobilă Harpeteer, pe care o lansăm chiar de St. Patrick’s Day. Harpeteer este mai mult decât o aplicație, este de fapt o invitație la fidelitate și chiar o ocazie de a experimenta universul Guinness pe viu, în celebra fabrică de bere din Dublin!”, a spus Paul Markovits, Vice-Președinte Marketing URBB. Guinness a pregătit o serie de surprize pentru amatorii de distracție din mai multe orașe din România, printre care București, Braşov, Constanţa, Iaşi, Oradea, Sibiu și Galați.

Pe lângă distracția garantată, alături de prieteni, fanii vor avea posibilitatea de a câştiga pe loc unul dintre miile de premii puse la dispoziție de Guinness în puburile partenere.În Saint Patrick’s Week, Centrul Vechi din București va vibra în ritmuri de cimpoaie și tobe, Guinness creând spațiul ideal pentru o sărbătoare ca în țara spiridușilor.

Începând cu 17 martie, în fiecare seară de weekend (între 18:00-19:00), paradele speciale Guinness vor încânta trecătorii cu trupele de cimpoieri, mascotele Leprechaun, spiridușii și dansatorii irlandezi, iar concertele din puburile partenere vor continua petrecerea. La fel ca peste tot în lume, și în România Guinness va fi prezent activ la toate manifestările oficiale organizate în Capitală în săptămâna irlandeză, cu ocazia St. Patrick’s Day. Pentru a fi la curent cu toate acțiunile și evenimentele organizate de Guinnness sau care vor avea loc în pub-urile partenere, toți cei interesați pot urmări pagina de Facebook  Guinness România . Aplicația mobilă Harpeteer, lansată de Guinness, va putea fi descărcată începând cu 17 martie, iar prin  intermediul acesteia, fanii pot câștiga excursii la Dublin și multe alte premii garantate: pălării, selfie stick-uri, tricouri sau magneți.

Zeci de milioane de oameni ciocnesc pinturi de Guinness în cinstea St. Patrick’s Day 

La nivel global, peste 70 de milioane de oameni de pe şase continente vor sărbători St. Patrick’s Day şi nu mai puţin de 13 milioane de pahare de Guinness vor fi savurate pe 17 martie, volum dublu față de o zi obişnuită.

St. Patrick’s Day, Ziua Naţională a Irlandei, a devenit ziua în care prietenii se adună pentru a se bucura împreună de un pahar de Guinness, într-o companie plăcută.  Conform sloganului, de St. Patrick’s Day, oricine poate deveni irlandez, sărbătorind ca un adevărat cetăţean al ţării spiridușilor și legendelor celtice. Și cum pregătirile de St. Patrick au început deja, sărbătorește cu un pahar de Guinness ca un adevărat irlandez, aflând câteva lucruri interesante despre Guinness & St. Patrick’s Day.Guinness, ingredientul zilei de St. Patrick 

Pe 17 martie, paharele de bere Guinness (pinturi) sunt ciocnite în cadrul miilor de petreceri şi parade stradale, ce au ca simboluri spiriduşii irlandezi şi trifoiul cu patru foi. Patrick’s Day este sărbătorită pe șase continente: de la parade fastuoase organizate în capitalele importante din lume, până la „înverzirea” (iluminarea verde) monumentelor și atracțiilor importante de pe Glob. Patrick’s Day este o sărbătoare națională în Irlanda, dar și în Montserrat, o mică insulă din Caraibe, care are doar 4.000 de locuitori și care a devenit căminul unui număr mare de emigranți irlandezi în secolul 17.

Numele real al lui St. Patrick era Maewyn Succat. Verdele a fost asociat cu St. Patrick’s Day abia în secolul 19. Guinness este un nume cunoscut şi apreciat în 150 de ţări. Oriunde alegi să savurezi un pint de Guinness, poţi fi sigur că te vei bucura de acelaşi gust inegalabil, la fel cum se face în Dublin, la St. James’s Gate, de mai bine de 150 de ani.   

Despre GuinnessGuinness este Berea Stout numărul 1 în lume, cu o aromă unică de orz prăjit şi caramel, care îi dă o notă distinctă. Berea Guinness este savurată în peste 150 de tari, până în Barbados, Nigeria şi Indonezia.  Berăria din St. James’s Gate (Dublin), construită de Arthur Guinness în 1759, a devenit un simbol celebru, având la bază valori puternice precum excelenţa, inovaţia şi spiritul filantropic. URBB este unul dintre cei mai mari producători de băuturi de pe piaţă locală, fiind prezent pe piaţa berii şi a băuturilor răcoritoare. Portofoliul companiei cuprinde exclusiv mărci premium: pe piaţa berii, mărcile Tuborg, Carlsberg, Holsten, SKOL, Guinness, Kilkenny, cidrul premium Somersby precum şi Granini pe piaţa băuturilor răcoritoare.

Articole recomandate

Ce sa nu faci niciodata intr-o calatorie cu masina Ce sa nu faci niciodata intr-o calatorie cu masina
O calatorie cu masina, fie de placere, fie in interes de serviciu, se planifica atent inainte. Stii deja ce ai de facut cand pleci la drum pe patru roti: o revizie a masinii, verificarea consumabilelor, mici reparatii pe ici, pe colo, daca e nevoie, actualizarea asigurarii, daca e cazul, etc. Dar
5 utilizari surprinzatoare ale berii 5 utilizari surprinzatoare ale berii
Sunt o multime de lucruri la care te gandesti cand spui bere: relaxare, prieteni, “alinarea” mancarurilor condimentate. Berea este cel mai consumat produs alcoolic din lume. Insa in afara  de “uzul intern”, berea mai poate fi folosita la o multime de lucruri din
Viroza contagioasa si in randul patrupedelor in aceasta iarna! Viroza contagioasa si in randul patrupedelor in aceasta iarna!
Mihai Nae, cunoscutul dresor canin din tara noastra, ne explica trend-urile in materie de dresaj canin si ne lamureste vis-a-vis de unul dintre cele mai controversate subiecte ale acestui inceput de an, dezbatut o data cu tragica moarte a cunoscutei jurnaliste Cristina Topescu...  Ce se cauta
5 restaurante deschise in Bucuresti in 2019 5 restaurante deschise in Bucuresti in 2019
Vrei sa iesi in oras sa iei cina, insa te-ai plictisit de restaurantele la care mergi frecvent? Iata cateva idei de restaurante care s-au deschis recent, in 2019:  1. Maison des Chef  Poziționat la etajul unu al clădirii Agora Floreasca, Maison des Chef este un bistro aflat in
Ce calitati ai in functie de culoarea preferata Ce calitati ai in functie de culoarea preferata
Stii cate poate dezvalui culoarea preferata despre tine? Specialistii in psihologie au alcatuit un top al calitatilor in functie de preferintele cromatice. Culoarea preferata: Rosu Energic, atent, asertiv, de incredere, puternic, pasional, curajos, spontan, determinat, om de actiune. Culoarea ta